- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- PLC programozás
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee83
addikt
válasz callmeakos #220348 üzenetére
Nekem meg sajna még az ingerküszöbömet sem érte el.
Olyan szinten üresek a pályák hogy az már zavaró, 2019-ben ilyen pályatervezést.
Az előre rögzített videók FPS dropposak, nekem szúrta a szemem, a random drift feature is inkább érdekes mint jó
Egy Forza minőségű játék nagyon hiányzik ps-ről, ez is kicsit az akar lenni, de nagyon messze van tőle.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Musaka
senior tag
Death Stranding első félórája
https://www.youtube.com/watch?v=mjZ502K0zjo -
-
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz gumikacsaa92 #220341 üzenetére
Azért találni.
-
-
callmeakos
veterán
válasz Zoleee83 #220351 üzenetére
Ezzel nem kifejezetten értek egyet, és nem amiatt mert meg kell védeni mert NFS mert rászolgált a rossznevére az elmúlt évek során. Az hogy üresek a páyák nem tudom hol láttad, minden verseny előtt ott van a közönség az autójával a rajt előtt, az hogy most nincs tele körbe a pályával az nem lényeg, az meg hogy a traffictól nincs tele a pálya, az inkább jó. Nem dodzsemezni kell illetve mario kartozni az autók kikerülésével, külön irritáló ha harmadszorra kapsz telibe egy járókelő autót mert annyian vannak mint a szemét.
Azt se értem, hogy látod bele azt hogy ez Forza akar lenni. Eddig ezen gondolkoztam de egyszerűen nem jöttem rá, sőt. Pont hogy saját maga történelmébe megy vissza, a nappali versenyek Pro Streetesek, az éjszakai versenyek inkább Carbon, pláne a genya rendőrökkel és karakterekkel (akár lehet Most Wanted is) és a Crew rendszerrel (bár addig nem jutottam el hogy ez a Crew dolog inkább a multi szempontjából fontos, vagy inkább Carbonos ahol konkrétan Crew management van), mindaöközben folytatja azt amit a reboot elkezdett 4 éve.
Az a jó ebben hogy nem akar másnak megfelelni, ez még mindig Need For Speed, annak minden előnyével és hátrányával, csak ma már az ingerküszöb is feljebb van, meg az már az előítélet is hogy NFS, meg ez amúgy is szar lesz, meg az MW volt az utolsó jó NFS amivel játszottam, azóta mind szar (ettől az egésztől már alapból rosszul vagyok)
All→M8
-
zojjektum
senior tag
El sem hiszem, jön hétfőn a death stranding special 21790ért az alzától. Meg voltam győződve róla, hogy az utolsó pillanatban felnyomják 28-29ezerre.
-
saelin
veterán
Share Play-en keresztül átsegítettem a kollégát. Még nekem is a kis lvl 5-ös karival jó egy órámba került így. Vannak azért bajok ezzel a megoldással. Volt hogy nem regisztrálta a dodge-t, támadást vagy a kamera és a karakter kezdett el magától menni miután elengedtem a kart, de meglett. Toltunk pár side mission-t hogy ráérezzen. Azt mondta fog vele játszogatni.
Szóval sikernek lehet elkönyvelni.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
birorichard
őstag
Sziasztok, jatszik meg valaki ps4-en az advanced warfare-rel, progo meg a multija? anno nagyon tetszett, de pc-n mar nem igazan talani lobbyt, es szivesen jatszanek meg vele konzolon is, ha eleg magas meg jatekosbazis, h ne csak nagy neha a tengeren tulrol/tulra dobjon be jatszani.
-
-
S e t h
nagyúr
3 óra DS stream után.
Első órában remegett az ujjam a megrendelem gomb felett.
A másodikban hátrébb dőltem.
A harmadikban lanyhult az érdeklődésem.A grafika jó, a zene kiemelkedő, a tartalom Kojima, videó sok, mászkálás rengeteg. A meghatározott cél tetszik, viszont az addig vezető út lassú, és időnként eseménytelen, ehhez sokaknak kell majd türelem.
Ami viszont nagyon pozitív, hogy ez a nagyranőtt japán "gyerek" megint álmodott egy olyan világot, ami rengeteg kérdőjelet rajzol majd az arcunkra.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Zoleee83
addikt
válasz S e t h #220377 üzenetére
Az RDR2-ről ugyanezt mondogatták, mint amit most leírtál, unalmas/lovaglószimulátor/nem is igazi játék/sok üresjárat stb.
Ez a játék a storyt tekintve valószínűleg hasonlóan zseni lesz mint az RDR2 , pont nem érdekel ha sokat kell mászkálni benne, meg lassabban történnek a dolgok, erre is rászánom majd a 90 óra játékidőt, mint a Days Gone-ra, mert érdekel, ez ilyen.
Amúgy már van Collectors Edition HA-n 80 ezeré', gratulálok a hiénának...[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
-
Valfaris | Bemutató tőlem Logouton a megszokott minőségben.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
oriic
HÁZIGAZDA
6 óra után a Death Stranding:
Lassú mint atom, de ettől függetlenül tetszik. Van egy két kisebb részlete amitől a falra mászok (Közösségi táblák random idiótáktól ), de valahogy mégis játszatja magát nagyon.Live-Die-Respawn
-
S e t h
nagyúr
válasz Zoleee83 #220378 üzenetére
Az RDR2-ben az utazás a western szimuláció szerves része volt, annak a világnak az elengedhetetlen kelléke, nem nagyon lehetett elképzelni nélküle, az oké, hogy sokan nem tudtak annyira elmerülni benne, hogy ne tartsák túlzónak.
Kojima esetében talán a világ megértésének, megismerésének vágya miatt tartják sokan hosszúnak az utazásokat és pont ezért tűnnek hosszú óráknak amíg történik valami, plusz azért a grafika sincs az RDR2 szintjén, hogy el tudjál benne merülni, sokkal inkább hat funkcionálisnak és ezért talán kissé kiesnek.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz felixo #220388 üzenetére
Ez talán annyira nem spoiler, de azért elrejtem hááátha valakit ez is zavar:
A lényeg,
hogy a többi játékos ilyen animált holo táblákat pakolhat le a pályára, amelyek többnyire hasznosak lehetnek( Vigyázz esni fog, szakadék van, rabló band a környéken stb.), de néha akad egy két idióta, aki csak össze-vissza pakolgatják le. Este futottam bele olyan bázisba, ahol a bejárat előtt 10+ tábla volt kitéve tök feleslegesen... [ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Zoleee83
addikt
válasz oriic #220393 üzenetére
Lehet hülye kérdés lesz de megpróbálom:
Ezeket a mások által lerakott motyókat meg jelöléseket ki lehet kapcsolni?
Úgyértem szenved-e valaki hátrányt azzal hogy csak 1 hónap múlva kezd neki a játéknak, mire az rommá van már pakolva létrákkal, cuccokkal, rengeteg segítséggel. (ami másnak zavaró lehet)* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
válasz #42308056 #220385 üzenetére
Nem nehéz, sok boss van de ha meg van a move setjük akkor a legtöbb 1 perc kb. Az utolsó ami mocsok mert 3-szor kell agyonvágni, Hydravok ha rákeresnél.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
penge111
addikt
No, mint említettem tegnap elmentem a joyért a hivatalos Sony szervizbe. A joyt ki lehetett próbálni, nyüstöltem is pár percet. A srác azt mondta, háromszor kapta szét, végül új alaplapot kellett bele tennie. Este azonban 2 óra Divinity-zés közben ismét többször előjött a bal analóg azon problémája, hogy elkezdett felfelé húzni. Egyelőre nem olyan durva mint volt, de bosszantó, hogy ez nem lett 100%-ra megjavítva. Meglátom mennyire fog romlani a joy állapota, és futok náluk megint egy kört
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
törölt tag
UK store-os barátaim, csapatja már valaki ezt a Halál Zátonyrafutás ízét? Meg tudjátok nézni hogy van-e lehetőség Hungáriaiul aláiratozni a dolgokat?
Ha van lehetőségetek a konzol nyelvét is magyarítsátok, hátha olyan ütődött módon van kitalálva mint a Pókfiú esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest