-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
skylinelaca
senior tag
Sziasztok!
Nincs egy éve ,hogy párommal vettünk egy PS4 Pro-t a Media Marktban.
A dobozban hozzá kapott kontroller mindkét analóg karja már "mozog" kicsit ezért jópár játékban önálló életet él emiatt a kamera illetve a mozgás. Erre is vonatkozik az 1 év garancia? Amennyiben igen, kell valahogy/tudom valahogy bizonyítani , hogy ezt kontrollert kaptuk hozzá?
Üdv: Laca
-
belan
addikt
válasz skylinelaca #220706 üzenetére
Igen 1 év !
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
xavix13
őstag
válasz malystryx #220609 üzenetére
Volna nekem is egy kérdésem az ea accessal kapcsolatban, ha jól látom elő lehet ezeöccázé fizetni egy hónapra is... Gondolom abban sincs semmi féle korlátozás és úgy mond megéri ha csak egy két játék érdekel (mirror edge 2, way out), meg max megnézném a fifát, de tudom az pl. hosszútávon úgysem kötne le...
Tehát igazából a kérdés hogy ha 1 hónapra fizetek elő akkor sincs korlátozás igaz, illetve le lehet mondani 1 hónap után is akár ha már nem érdekel és nincs automatikus megújulássa a cuccnak, igaz?One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
mettek
addikt
válasz saelin #220712 üzenetére
Közben néztem youtube-on hogy az ujabb CUH7215 szériás pro sokkal halkabb mint a korábbiak. Az enyém másfél éves, szóval nem új szériás és iszonyat hangos már akkor is ha caak bekapcsolom. Pasztázás után kb 1 hónapig jó volt aztán újra hangos lett. Kukába való fos komolyan mondom. Ps5-nél nálam ez lesz a vízválasztó...ha hangos lesz, nem kell.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
30z.Samu
félisten
Tegnap csak megvettem a DirRT Rally 2.0-t, gondoltam este adok neki egy esélyt. Én nem tudom mi történt, de péntekhez képest úgy mentem benne, mint egy Isten (mármint magamhoz képest persze). Elkezdtem a Historik Eventet egy Lancia-val és sokkal precízebben ment a dolog. Argentínában hagytam abba este, fent a hegyekben kellett tolni éjszaka. Rohadt szűk és hepehupa az egész, de nagyon élveztem, megvolt a hangulata. Szóval végül nem bántam meg, hogy a vásárlás mellett döntöttem. 23-áig pedig majd bezsákolom a RDR 2-t is szerintem.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
malystryx
senior tag
Az EA Access-re visszatérve, még meglátom. Várok pár napot a Jedi megjelenése utánig, az előrendelői jutifalat egyike sem ízlik, azért a játékmenet remélem nem csak 6-8 óra lesz, meg hát kíváncsi vagyok, hogy néz ki PS-en. Inkább ide venném mint pc-re, majd kiderül hogy az access kedvezménnyel megéri -e.
Köszönöm a válaszokat Xaels, Wesder, Mike. -
malystryx
senior tag
válasz malystryx #220720 üzenetére
Meg hát nem tudom mennyire adták el a videókkal, még fenntartásaim vannak a Jedi-vel kapcsolatban, mert mégis csak EA játék, majd nézek videókat, remélem nem lőttek el mindent a trailerek-ben.
A másik, hogy az év vége húzós lesz, kellene venni egy éves ps plus-t, pár játék még kedvencek között van (VR-os), azok tuti le lesznek árazva, meg kéne venni egy Aim Controller-t. Már nem merem előállni itthon a tervekkel, remélem nem 5 éves lesz belőle -
30z.Samu
félisten
Sic Parvis Magna
-
WaterWave
veterán
Death Stranding nekem csalódás... Nem a munkát kritizálom, mert azért valljuk be, ilyen grafikát nem minden nap lát az ember egy konzolon. Történet is megér egy misét jó értelemben, azért Kojima jelentsük ki egy zseni.
Egyszerűen nem tudok azonosulni ezzel a serpás mászkálós szimulátor dologgal, erre azért az élet túl rövid. Metal Gear Solid széria után nekem csalódás, de nem a munka miatt, hanem mert ez az egész nem fog meg.
Bízom benne hogy jövőre ha jön az új konzol, akkor kaphatunk arra egy mgs-t vagy talán ahhoz fésült játékot Kojima mestertől.• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
belan
addikt
-
felixo
őstag
Spider-Man-ből melyik verzió tartalmazza az összes DLC-t ?
Redmi Note 9
-
-
gangstagergo
senior tag
Jól tudom, hogy walletbol nem lehet ps plust vásárolni?
-
RangerFox
veterán
válasz gangstagergo #220737 üzenetére
Lehet, de bankkártyát is hozzá kell kapcsolni a fiókodhoz.
-
30z.Samu
félisten
-
válasz malystryx #220720 üzenetére
Mondjuk boxra egész jó áron van a deluxe verzió. (50 euró) Én ma megveszem, azután meglátjuk. Remélem hozza a Force Unleashed szintjét. Ha már a filmek ilyenek lettek, remélem a játékokat nem barmolják el...
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
luigi106
tag
válasz 30z.Samu #220716 üzenetére
Végül a simát (6290ft) vagy a deluxot (8096ft) vetted meg?
Ha jól értelmeztem a deluxban benne van az 1,2 season ami plusz 6 pálya és plusz 10 autó. Az 1800ft különbség meg szerintem megér annyit. Én is most gondolkozom rajta, csak még nem tudtam eldönteni, hogy melyiket kellene megvenni. -
30z.Samu
félisten
válasz luigi106 #220749 üzenetére
A simát vettem meg, mert őszintén szólva fogalmam nem volt arról, hogy vannak benne még plus eventek, stb. Azt sejtettem, hogy több pálya vagy több kocsi lehet benne, de azt nem gondoltam hogy itt is vannak season-ok. Na nem baj, ha jobban belemerülök, majd megveszek egyszerre 2 season-t és csapatom.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest