Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    Angol account-tal sikerült kipróbálni a Black Desert Online-t... :U A karakter készítő piszok jó, ilyet még nem láttam egy játékban sem! Aztán ahogy kikerültem a játékba jött a hidegzuhany:
    - A sokat dicsért harcrendszert nekem sikerült 10 perc alatt megunnom. Lényegében a bal analógot rángatva és a többi gombot nyomkodva lehet előhozni a skilleket, támadásokat és ezeket ha jól összefűzöd kapsz belőle egy jó kis kombót. Nagyon kevés skill van és igazából ahogy elnézem buildek sincsenek. Azt már nem is említem, hogy kb semmi súlyát nem éreztem a támadásaimnak.
    - A grafika borzalmas! Textúrák látszódnak ahogy előtted töltődnek be, a felbontás egy vicc és a távolban lévő dolgok is mosottak. Teljesen részlet szegények amíg közelebb nem ér az ember. Ráadásul a játék valami nagyon gusztustalan módon kezeli a fényeket is és mintha lenne az egész játékon egy agresszív kromatikus abberació + bloom effect. A HDR pedig semmit nem segít az egészen.
    - Aztán amivel végképp elvesztettek, hogy a gameplay loop egy nagy nulla. A story halál unalmas, a küldetések monotonok (ölj meg 50 farkast, gyűjts 70 steel imp hokit), a karakter ahogy lépi a szinteket kap új skilleket, de erősebb tőlük nem lesz, csak nagyobb teret kap kombók terén. Ahhoz hogy erősebb legyél enchant-olni kell a felszerelésed, amihez kismillió mobot kell leverni, hogy aztán egy szerencsejáték szerű menüben elverd a kigrindolt nyersanyagokat. Igen, ennyi. Van a pve grind és a pvp, de he chillelve akarsz tovább grindolni, akkor ott vannak a life skillek is. A life skillekbe annyira nem mentem még bele, mert időm nincs rá, de kétlem hogy ez menténé meg a játékot nálam.

    Kár érte, mert videók alapján nagyon állatnak tűnt! :(((

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák