-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz #58978304 #180650 üzenetére
Nem, erre sajnos nincs lehetőség abban a formában ahogyan leírtad. Maximum digitálisan beváltható kódot lehet vásárolni, de játékoknál ez ritka (főleg magyar fiókhoz), szóval érdemesebb feltöltőkártyát (kódot) venni és azt odaajándékozni. Aztán abból az összegből majd megvásárolja magának azt amit szeretne. Esetleg ha hozzád közelebbi személyről van szó (családtag) és tudod a jelszavát, akkor titokban megoldhatod a dolgot a fiókjából.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszönöm a válaszod,valahogy megoldom akkor az emlí
tett lehetőségek közűl[ Szerkesztve ]
-
Bétaville
senior tag
válasz Krissz1983 #180654 üzenetére
iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
törölt tag
válasz Bétaville #180652 üzenetére
Ejj ha max 60km körzetben lakna még el is vinném szívesen .
(Legalább autókáznánk a családdal)
De 1000+ ra nem vállalom a szállítást Valamint nem is szívesen postázok mert egy játék egyszerűen nem is éri meg.
Akkor többet kell a csomiba tennem.
Ilyen 10-15€ veszem a használt lemezes játékokat persze nem a legújabbak de jó címek.
Pl. SW BF2 13€ volt,Uncharted The lost Legacy 12€ ..A csomi meg sújtól függően 15€ -》 kerül Magyarországra...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszi Srácok a tippeket
Magyar Webshop vagy Hw apro lesz szerintem a tuti megoldás egy Odaszállítással -
őstag
válasz Cobra652 #180613 üzenetére
Sztem jó megoldás lehet 2 fajta PS5 piacra dobása. Az egyik PS4+PS5 a másikba meg be van építve pluszba a PS3 hardvere (mint az első szériás PS3-asoknál a PS2 hardvere is benne volt a gépben)
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
Alcsi69
senior tag
Na beszereztem a BF V-öt és a COD WWII-t is, de még nem nagyon volt időm egyikkel se játszani.
Kíváncsi vagyok már rájuk.
Jövő héten jön a headset is, aztán a multi is menni fog. -
hombre[EU]
veterán
A Polyphony Digital valamivel kisérletezik [link]
Life, Uh, Finds A Way
-
NyMRooD
őstag
válasz Energie X #180663 üzenetére
Ezt így biztos nem fogják mert minden tiszteletem de butaság. Az, hogy a PS5 kompatibilis legyen a PS4 játékokkal igen is egyszerűen megoldható lesz, legalább is a PS3 játékokhoz viszonyítva, szerintem nem lesz szükség olyan "hibrid" megoldásra amit most az MS használ (és egyébként ez a zöld oldalon is igaz lesz).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
WaterWave
veterán
-
seniman
veterán
válasz hombre[EU] #180667 üzenetére
Egy normálisan működő SR/DR rendszert kísérleteznének ki inkább.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Htjet
tag
Tud valaki valami jó álványt psvr-hez amit itthon is lehet kapni ? Ehhez hasonlót keresnék: [link]
-
ViharVadász
őstag
válasz #58978304 #180629 üzenetére
Én is a 2. részre gondoltam, csak a gépen a NumLock gondolta megint megviccel engem. De ha jól rémlik az első részben is volt valami single content, igaz nem ért fel egy rendes kampánnyal de az se lehet rossz kezdés.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
-
Robi86
senior tag
Onrush vége felé járok de elakadtam.
A shunts or scrapping mégis mit takar? Mi a lópikulát kell ott csinálni?Közben mire leírtam természetesen asszonypajtás rájött. Köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
Solten
őstag
Patamon Remastered. Ha valaki azt mondja addikt leszek ettol a sz@rtol...
Saor Alba
-
törölt tag
válasz bandi0000 #180684 üzenetére
Tudod az nem is olyan elvetemült ötlet mint ahogy elsőre talán annak hangzik !
Tessék a végeredmény
Gps=OnAnnyit már most teszt nélkül leszűrtem,hogy a BL meghajtó sokkal,sokkal halkabb let
Már csak ezért megérte!De húú milyen poros eddig vaku nélkül észre sem vettem....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #58978304 #180685 üzenetére
Meta adatokat majd kérem.
Eh, jó szarul fokuszáltam. Rá az asztalra. Szerintem halkabb lett a gép. Sonynak is el kéne küldeni, hogy a magyar milyen leleményes.
Amúgy, ha elfekteted és kicsit az elsőket beljebb rakod, semmi nem látszik. Csal annyi, hogy lebeg a ps.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
WaterWave
veterán
Most komolyan pelikán radírral támasztjátok alá a ps4-et hogy halkabb legyen?
Vannak bajocskák• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
hombre[EU]
veterán
Most kell Koh-i-Noor részvényeket venni
Life, Uh, Finds A Way
-
BoneDragon
veterán
Asszony nagyon rákattant a just dance-re. A just dance unlimited mellé kell lennie bármilyen teljes értékű just dance jateknak? Logika ezt diktálja, de semmi infót nem találtam erről.
-
S e t h
nagyúr
válasz felixo #180633 üzenetére
Az a kérdés, hogy milyen stílusú játékokat preferálsz. Ha játszottál már korábban, akkor gondolom már van elképzelésed róla, hogy mi jön be és mi nem.
Ha mégsem, akkor érdemes youtube videókat nézned és az alapján eldönteni, hogy melyik tetszik.
Ha már ps, akkor vétek lenne kihagyni az exkluzívokat, legalább egy trailer megtekintés erejéig.Év játéka God of war.
Red dead redemption 2- a vadnyugat esszenciája
Last of as, Uncharted, csak pár név és most sok játék akciós is.
Ízlésről meg ugye nem lehet vitatkozni, de nekem az SW Battlefront 2 akkor okozott igazán élményt, amikor letöröltem és még a 3000 forintot is sokallom utólag érte.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
saelin
veterán
válasz #58978304 #180685 üzenetére
Legalább illatos radír? A hő hatására gyorsabban szabadulnak fel belőle az illatanyagok és így szoba illatosítót sem kell venned.
Szerk:
Fene, olvasom hogy natúr...[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Bétaville
senior tag
A véleményetekre lennék kíváncsi.
Az Outlast mennyire fosatós játék?iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest