-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
senior tag
válasz VirDan #64427 üzenetére
Belenéztem a PS4 összefoglalóba, és gondoltam, leírom a saját tapasztalataimat.
A gyári 5400 RPM-es HDD-t lecseréltem egy SSHD-ra. A Horizon: Zero Dawn játékkal teszteltem alaposabban, és a játék eleji töltőképernyőnél jelentkezett néhány másodperces gyorsulás, viszont játék közben Meridianba gyorsutazva a normál, másfél perc körüli töltési időt sikerült 10 (!) percre emelni. Úgyhogy inkább egy külső, 7200 RPM-es Western Digital HDD-re tettem a játékot, így lényegesen gyorsabbak a töltések. Amikor rendszer frissítés érkezik a PS4-re, akkor annak a telepítése észrevehetően gyorsabb SSHD-n, mint a gyári HDD-n.Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
raziel01
veterán
USA-ban 5 dollár alatti akciók:
Mirrors Edge: Catalyst
Knack
Little Big Planet 3
Life is Strange: Complete
Metal slug anthology
Need for Speed Rivals
The Order 1866
Hidden Agenda (angol hang)
Psychonauts
Lara Croft and the Temple of Osiris
Trials Fusion
Thief
Trine 2: Complete Story
Saints Row IV Re-Elected
Battlefield™ Hardline Standard Edition
Unravel -
szallasi007
őstag
válasz hjtz4t3wrseg #138100 üzenetére
Szia,
kapcsold ki a tv-t, húzd ki belőle a tápkábelt kb 1 percre (egyesek szerint 5 perc kell) majd kapcsold vissza - pst be és nézd meg. Nekem a módszer azt is megoldotta amikor nem akarta a külső merevlemezeket beolvasni - látni látta őket de a tartalmukat már nem.
Ha ez nem segít akkor megint áramtalanítás majd gyári állapotba állítsd vissza, megint áramtalanítás és kezd el konfigolni.
Ha esetleg el tudsz jutni média markt-ba vagy euronics-be akkor Samsung Connect box-ot vagy samsung hdmi splittert kérj - teljesen hivatalos samu cucc, nekem ajánlottak a tv-hez tavaly mikor vettem a tv-t de nem vettem végül hozzá így a pontos nevére sem emlékszem.
-
saelin
veterán
-
no01ricsi
tag
Sziasztok
Most tapasztaltam először a két éves gépemen(12xx) ami ritkán van teljesen kikapcsolt állapotban, hogy csak szürke és fehér színeket jelenített meg, újraindítás megoldotta, visszajöttek a színek!
Mi okozhatta ezt, találkoztatok már hasonlóval?PSN ID: PRicsi83
-
Edgar2621
őstag
válasz zzola #138159 üzenetére
Azért ezzel vitatkoznék. Nekem van mindkét gépem, de óriási előny, ha lehet régiót váltani. Más országokban nagyon sok esetben jóval olcsóbban lehet megvenni játékokat, akár day one. Nem értem a Sonyt, hogy miért nem engedik a régimentességet, teljesen felesleges megkötés ma már korlátozni a más országból történő vásárlást. A világ nagyon nem így működik már, határok már szinte nincsenek. Ettől még persze az elsődleges, másodlagos account megoldással lehet a Sonynál is mókolni, de sokkal kevésbé kényelmes.
XO: Gollami26
-
Atomgeszi
veterán
válasz ViktorHUN79 #138153 üzenetére
Oké, köszi, meg is csináltam.
És akkor automatán be van jelentkezve mindkettővel egyszerre a gépen, akkor látható mindkét acc játékai?
És,ha közben van haverral is prim acc megosztás, az nem kavar be?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz Edgar2621 #138163 üzenetére
Hát azért ott is megy a szarakodás.. Csak gift carddal lehet venni, egy két embernek sikerül más országhoz regisztrált PP -vel is, de nekem pl. csak gift carddal ment, akkor azt vadászni, akkor az hol több, hol kevesebb, mint maga a játék.
Megint mindegy, hogy a mutatóujjam, vagy a hüvelykujjam harapom, mindkettő ugyanúgy fáj.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
cross56
senior tag
Sziasztok.
Asetto corsat lehet kontrollerrel is jatszani? Vagy ez inkabb csak kormannyal jatszhato? Csak mert most 4000ft-ert megerne. De kormanyom az nincs. -
zojjektum
senior tag
-
Edgar2621
őstag
válasz Atomgeszi #138166 üzenetére
Igazad van a gift cardot illetően, de még így is sokkal korrektebb áron lehet venni játékokat egzotikus országokból is, nem beszélve a uk, us régióról ahol néha nagyon jó akciók vannak és egyszerű onnan vásárolni. Igazából mindegy, mert van aki egy 1000 Ft-os játékkal hónapokat játszik, van aki meg vesz egyet 10-ért és 5 percet tol vele. Pénzes hobbi ez is, a lényeg hogy mindenki élvezze amit vett😀
XO: Gollami26
-
Atomgeszi
veterán
válasz Atomgeszi #138165 üzenetére
Na, most már csak a fizetést nem tudom beállítani. Nem fogadja el a magyar PP-met.. most ehhez is kell egy USA -s PP?
Vagy itt is csak a PSN Gift card működik, mint xboxon?
[ Szerkesztve ]
-
mad1
veterán
The Brookhaven Experiment jön ps4 re?Ha igen mikor?
Ne szemetelj ! = Steam
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz szallasi007 #138160 üzenetére
köszönöm !!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
PainKiller13
őstag
NFS Rivals milyen PS4-re? Irányíthatóságra gondolok, illetve esetleg lehet e 2en játszani. 5 dolcsi alatt van, úgyis van az amcsi accomon pénz akkor megvenném.
-
saelin
veterán
válasz sutyesz96 #138168 üzenetére
Nem tökéletes az már nekem is leesett, de 1600 Ft-ért szerintem megérte. Nem tudod kinek mennyire rémlik a Severance: Blade of Darkness, de engem arra emlékeztet.
A legnagyobb baj a játékkal az a harcrendszer bénaságai, ami egy ilyen játéknál... gáz.Ha ezt végig vittem és a Nier-t is az összes befejezésével, akkor szerintem beruházok egy Bloodborne-ra.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
törölt tag
válasz Edgar2621 #138163 üzenetére
Itt pl. az én esetemben. Karácsonyi leárazáskor akartam megvenni az Assassins Creed Originst. Mindkét gépem van, ezért megnéztem hol olcsóbb. Xboxon gift card-dal 30 euró (9000 huf) volt a Deluxe Edition. Ugyanez PS Storeba 49 euró (15000huf). Ez haverok között is 20 euró árkülönbség. Gondolhatjátok melyikre vettem. A 3 hónap Gold 11 euró, a 3 hónapos PS+ meg 25 azt hiszem. Egyéb kérdés?
-
Droughert
tag
válasz #87082240 #138184 üzenetére
Az én esetemben meg vettem 12 hónapos PS+ 7000-ért a hongkongi storeban. SW BF2 meg volt 7500Ft ugyan itt. Da ha már az Originst nézzük, akkor az is volt 10000Ft nemrég magyar storeban, így már ott is csak 1000ft a különbség. PS esetében is lehet nézni árakat más régiókban hasonlóan mint box-on. Ahol nagyobb akciók vannak, ott érdemes vásárolni.
Most is van Dirt Rally 2600Ft-ért, de volt Shadow Of Mordor 800ft-ért, vagy Assassin's Creed Ezzio Collection 1600Ft-ért. Nem rossz árak ezek.
Megjelensékor day one meg lehet venni a játékokat 12-13k forintért, ami nem rossz ár. -
FIREBLADE78
addikt
Mitől lehet,hogy sokszor iszonyat nagy az input lagom a gyári kontrollernél? Nyomom az r2-t és majd hogy nem egy s mire lő. Nem mai darab már. Létezik jobb inputtal rendelkező eszköz is?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz PainKiller13 #138182 üzenetére
Nekem megvan a játék és valami borzalmasan szar.Ok, ez túl objektív volt, de ha engem kérdezel én nem ajánlom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest