-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kentucky
őstag
Sziasztok! Kontrollerem baloldali analog karja nem nagyon erzekeli a nyomast. Egyik pillantról a másikra ment tönkre. Van valami javítókészlet hozzá?
-
3L1T3
addikt
PS4 Pro gépet van aki vertical stand nélkül állítva használ? Tud úgy is szellőzni a gép megfelelően? Ezen agyalok egy ideje.
Más, szerintetek mennyire árt a HDD-nek a vertikális pozícióba elhelyezés?
Update.: közben talátlam egy ilyen videót. PS4 Vertical Stand Thermal Test
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Krisz0630
senior tag
For Honor-t tolja még valaki? Nem panganak a szerverek? 4500 most a Konzolvilágnál
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
prokxy
veterán
Srácok, a HZD complete edition-nél ha használtan veszem meg, akkor mit bukok?
Van vmi ingame aktiválandó benne?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
nagyúr
válasz prokxy #138065 üzenetére
Közben megnéztem, a Deluxe kontentet adja a kód:
The Art of Horizon Zero Dawn Digital Art Book
Exclusive PS4 Theme
Carja Storm Ranger Outfit and Mighty Bow
Banuk Trailblazer Outfit and Culling Bow
Banuk Traveller Pack
Carja Trader Pack
Nora Keeper PackEzen kívül semmi mást, mármint maga pálya stb az benne van a lemezbe/progiba integrálva.
Amúgy ezek alig adnak hozzá, szvsz ha nem nehéz fokozaton tolod majd egyből nem számít, de még lehet úgy se.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #138067 üzenetére
Kösz, akkor veszek újat, nekem ezek az cuccok számítanak, kellenek, mert nem tervezem eladni.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
nagyúr
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #138069 üzenetére
Sztem már nem akciós, ill. amiatt nem tervezem a dobozost, h EMS-sel majd cserélgetjük ezeket és van amit ő vesz meg, van amit én, így olcsóbb. Mármint ami nem coop...
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
nagyúr
-
prokxy
veterán
válasz TazLeacher #138071 üzenetére
Azt egyelőre nem, talán később.
De amúgy is dobozmatyi vagyok, PC-nél is a kedvenc játékok mind megvannak, emiatt is nem tervezek sok store-os játékot venni, csak ami tényleg igen jó áron van, pl krank a napokban. De ez dobozosan nem kéne, mert nem akkora szám.
-
szallasi007
őstag
válasz Thorkos #138044 üzenetére
Szia,
destiny 2 magyar klán: Fallen Fanatics
csatlakozz bátran -
nagyúr
-
Thorkos
tag
válasz szallasi007 #138074 üzenetére
szuper köszönöm
-
válasz marilllyo #138023 üzenetére
Hatalmas +1, korrektül leírtad. Egyébként meg egyre több lesz az ilyen. A PC-s hardverárak úgy el vannak szállva, hogy még így is olcsóbb egy Pro meg egy ilyen rendszer. Arról nem is beszélve mekkora blama ami megy mostanában hardvergyártóknál(szar driverek, biztonsági rések) és ezekre a "javítás". Előbb utóbb felfedezik maguknak ezt a piacot a periféria gyártók és akkor jönnek majd az olcsóbb, "jobb" változatok.
Más
Dragonball FighterZ Open Beta észrevételeim osztanám meg veletek. Minthogy Beta ezért az egy napos szerverbajokat nem rónám fel, előtte és utána egész jól ment a matchmaking. Grafika egyesek szerint visszafejlődés, de szerintem sokkal hangulatosabb és sokkal jobban illik ez a 2D-s megoldás mint a ráerőszakolt 3D Gokuékhoz. A játék mechanikája gyorsabb, feszesebb lett. A combok, speciális támadások nincsenek túlbonyolítva így látványosak tudnak lenni a harcok elejétől a végéig. Repülés nincs, mármint folyamatos de repülő támadás azért van. A 3v3 felállás taktikailag sokat jelent, oda kell figyelni és a karakterek váltása, behívása megfűszerezi a harcokat. A játéktér limitált, itt nincsen fogócskázás.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
S@c@
őstag
Hello!
A deus ex most 9e? Akinek ps plusa van annak meg ingyenes
-
ViktorHUN79
aktív tag
válasz szallasi007 #138086 üzenetére
És valóban a neve alatt ott szerepel "lelkes újonc",tényleg lelkes, jó az ilyet látni aki ilyen kis dolgoknak is tud örülni!
[ Szerkesztve ]
-
-
Gery9112
őstag
válasz szallasi007 #138086 üzenetére
Eszem ágában se volt bántani, kíváncsi voltam, hogy mit szeretne tudni. Mert amit leírt az mind igaz volt.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Bad Pritt
félisten
Prey 4500 forint... nincs egy éves a játék.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Đusty
addikt
válasz semetka #138088 üzenetére
Az enyém meg az, hogy senkinek semmi köze hozzá ki mivel játszik a lehetőség adott mindenkinek. Ergo ha valakinek ez nem tetszik az annak elismerése, hogy a kontroller egy ..vacak..(finoman fogalmaztam) és nem erre való.
Mondom úgy, hogy nem szoktam multizni sőt PS-em sincs.
De tervezem PC-n is számtalan különbség van hardverek között ez van.
Azt azért máig nem értem, hogy a sony miért nem támogatja maga és miért hagyja, hogy más zsebelje be erre a pénzt.[ Szerkesztve ]
-
semetka
őstag
válasz Bad Pritt #138089 üzenetére
Lehet
@Rudi50: Én szeretem a kontrollert , soha vissza nem mennék PC-re. Szerintem egy COD multiban akkora előnye van a bill+egérnek hogy az már simán csalásnak lehetne minősíteni.
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Bad Pritt
félisten
Vásárlásnál van valami limit, hogy egymás után hányszor lehet külön külön venni dolgokat a Store-ból? Megvettem a Sleeping Dogs-ot, aztán észrevettem az Okamit és külön akartam azt is pár perccel később, de nem engedi.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Đusty #138092 üzenetére
Akkor minek vettél konzolt? Ja, bocs, PS-ed sincs. Akkor honnan is tudnád?
Amúgy meg ha más játékát rontod el vele, akkor van köze hozzá. Megveheted, használhatod, mert ugye tiltva nincs, ettől függetlenül baromira nem fair másokkal szemben. De szerintem zárjuk le ezt a témát, időközönként előjön, és sosincs egyetértés, nem is lesz.Ami viszont még nagyon hiányzott a mai napból, az a PlayStation cipő...
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz SH4D0W2011 #138095 üzenetére
De hogy tudná elrontani a játékod vele, ha az átalakító is kontroller emulál? Ugyanolyan gyorsan fordul, mint a kontroller. Gyakorlatilag csak egy más kontrol layout-ot kap, precizitást nem. Akkor mi az a nagy csalás benne?
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
Kicsit talán ide is vágó téma !
a Samsung oldaláról tallóztam : Hozd létre saját szórakoztatóközpontod !
A Samsung TV-k támogatják a HDMI-bemeneteket, így saját nappalidban multimédiás szórakoztatóközpontot hozhatsz létre. A HDMI-kábelt közvetlenül TV-készülékedhez csatlakoztatva többféle eszközből különböző tartalmakat érhetsz el.Sajnos nálam csak 3 hdmi bemenet van a tv-n,abból csak egy a "hdmi uhd color " amire ugye csatlakoztathatnék valami 4K HDR-t tudó ketyerét ! ( Pl: PS4 Pro vagy Himedia Q5 pro lejátszó.)
Namost, egy bemenetre több eszközt ? hogyan ???Találtam is egy ilyet : http://www.delock.de/produkt/18600/pdf.html?sprache=en
Elvileg ennek jónak kellene lennie !
Kipróbáltam,de sajnos nekem nem működik. ( lehet én vagyok béna és ügyetlen) Visszakerült a dobozába, jövöhéten lehet visszaviszem.
De most ott tartok,hogy már a simán rádugott Ps4 pro-val sem működik a TV hdmi bemenet.
Nem tudom aktiválni a hdr-t-pedig játéknál is kijelzi,hogy HDR UHD 3860x2160 UHD COLOR (Horizon ZD)
Lehet hogy ez a hdmi kapcsoló tönkretette a TV bemenetét ? vagy én lennék ennyire láma és valamit rosszul állítottam volna be ?
Már belefáradtam.
Ha valakinek lenne ötlete, vagy tudna segíteni, akár személyesen is annak megköszönném a hozzáértést !!!
Bocsánat kissé elhúztam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest