- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Ramoskaa #115051 üzenetére
Az a baj, hogy a Ps+t csak az a felhasználó fogja tudni használni akinek a gépén a primary account van!
A secondary csak bizonyos dolgokhoz férhet hozzá, pl játékot megoszthatsz de csak online tudsz játszani velük offline már lakat lesz rajtuk, de a DLC-k pl már nem fognak működni a secondary account alól stb...
Sokan nincsenek tisztában ezekkel, persze ez legális csak mint mindennek ennek is meg van a maga buktatója😁
Ps3 amikor kijött azok voltak a szép idők, akkoriban 5 géppel lehetett megosztani a tartalmakat! -
Ramoskaa
senior tag
válasz N.YCityBoy #115052 üzenetére
Ténylegesen a multihoz kellene nekem. Tartalom nem fontos.(Ha a ps plus , azaz a multi működik nekem már elég )
[ Szerkesztve ]
Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
Neoteric
addikt
válasz N.YCityBoy #115052 üzenetére
Hogyhogy nem férsz hozzá a dlckhez? Tudtommal ez csak egyik-másik ubi$oftos játéknál van, többinél működik. Mi legalábbis gond nélkül osztjuk a dlc-ket is.
PSN: ne0teric_sAN
-
törölt tag
Sziasztok!
Remote Play-t használnám a pcmen.
Össze is kapcsolódik, de csak hang van kép nincs.Ötlet?
-
Carasc0
őstag
Csak megtudom erősíteni, hogy az egyik legjobb megoldás az a KS7000 TV. Nekem ilyen van 49colos! PS PRO egyből megköszönte a létezését és élmény rajta játszani! A színvilág no comment !
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
marilllyo
veterán
Tudunk valahol valami jó pro vagy slim akciót?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
pruzsi
őstag
Hali!
Ps store-on kívül máshonnan lehet digitálisan venni játékot,ahol esetleg még akció is van? Vagy olyan magyar oldal ahol pay-pal -al lehet fizetni?
A heavy rain+beyound two soulst néztem ki store 10ezer magyar oldalon 7ezerft. -
Ryder1
senior tag
PS Plus+Battlefront téma
Redditen egyik kommentelő felvette a kapcsolatot a supporttal, azt a választ kapta, hogy e-mailben küldik ki a kódot 5-10 napon belül.
Más.
Ha már TV volt a téma. Szerintetek van értelmes 4K TV PS4 Pro-hoz 200k alatt lehetőleg 48" méretben, vagy kicsit alatt? Jelenleg Samsung UE48H6400-as TV-m van. Vagy jobban járok, ha várok, amíg olcsóbbak lesznek?
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
Overwatchoz kell most PS+?
-
pruzsi
őstag
Pay-pal egyenleggel nem lehet fizetni store-ban? mert kéri a kártya adatait azon meg nincs annyim.
-
Mister_X
nagyúr
válasz pruzsi #115079 üzenetére
Nem tudom, hogy mit írsz, de szerintem nem. Ismétlem: a bank ad neked egy fizikailag nem létező kártya adatait. Szám, CV, lejárat, név, ami kell. Netbankon keresztül feltöltöd amennyivel kell és utána annka a kártyának az adatait adod meg.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
pruzsi
őstag
válasz Mister_X #115080 üzenetére
Értem,megnéztem otp oldalán nekem nem olyan a folyószámlám hogy adjon...
Lényegtelen mert eddig tudtam a fizikaival is fizetni,de töröltem a pay-pal-ról most hozzá akartam adni de nem engedélyezte.
De a pay pal egyenlegen van 14 ezer ft amivel szeretnék venni a ps storeból,rámegyek a pay-pal fizetésre és kéri a kártya adatait. -
pruzsi
őstag
Sajnos nem müxik,akkor az összeget kérvényezem a bankkártyámra utalni utána majd megveszem.
e-bay-en vettem most valamit és ott rögtön a pay pal egyenlegből vont le. -
Viper26
nagyúr
"15000 forint értékű PSN feltöltőkártya segítségével hatezer forinttal töltheted fel virtuális egyenlegedet"
Ez WTF?
Miért nem lehet rátölteni az egészet, a többivel mi lesz?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
eisento
addikt
Hali. Kerdeztem mar, de lehet elsiklott felette az az ember aki meg tudja valaszolni.
Szoval letezik olyan weboldal ahol kilistazzak milyen ps4 jatek beta tesztjere lehet eppen jelentkezni?
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Rigormortiis
veterán
Lassan meg lesz a Final Fantasy XV platina. Bár eddig nem erre mentem, de olyan könnyen adja, hogy nem hittem el, amikor 40 ora játék után ránéztem, hogy mit is kéne csinálni érte.
Alapvetően én nem is nézem final fantasynek ezt a részt, annyira kezsüel valami lett, érdektelen történettel, faék egyszerűségű harccal, fantáziátlan pályákkal. Ami a pályákból jó, azt a demoban is látni lehetett.
Viszont ettől még jó játék!
De gyerekek. Adamtiose olyan konnyen lement, hogy nem hittem el.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
echterion
nagyúr
válasz Rigormortiis #115088 üzenetére
Jah, hát az nem nehéz, csak időigényes. Neked menni idő alatt ment le?
És igen, egy casual valami lett ez, nem FF, ha nem az lett volna a neve, nem is kötött volna ki nálam, de így kariaji lett párom részéről és hát akkor ugye azt kötelező kitolni, nehogy megorroljon az emberre az "asszony".******
-
Rigormortiis
veterán
-
Viper26
nagyúr
-
Djuree
félisten
ebbe a surge-be ahol az elején megjelenik az a hologram csaje, ott van vmi párbeszéd ahol lehet választani mit mondok? annak van vmi jelentősége? mert annyira nem számítottam rá hogy véletlen elnyomtam és azt se tudom mit mondtam.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
echterion
nagyúr
válasz Rigormortiis #115091 üzenetére
Hát akkor én nagyon béna lehettem, mert 82-es brigáddal eltartott olyan 2,5 óráig.
-
veterán
válasz Adam_Shepard #115096 üzenetére
Melyik gyűrű az?
-
Adam_Shepard
addikt
válasz N.YCityBoy #115097 üzenetére
Az egyetlen equipelheto gyuru a jatekban.
Mobilrol vagyok.
https://youtu.be/YDTf5Ncm5nQ
[ Szerkesztve ]
.
-
Exelsior
senior tag
Sziasztok.
Már jó ideje nem fizettem elő a Plusra.
Ma megtettem mert a magyar Store-ban a battlefront Ultimate Ediitont elvileg mellé adták de nem kaptam meg.
Írtam a Support-nak.
Tudtok erről valamit?
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motoros topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest