- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiszNóÓl
senior tag
-
Dave567
addikt
Sziasztok
Most mi lett ezzel a játékkal?
Kivették a botokat vagy mi van?
S9 vége fele jöttem vissza, azt hiszem a kettőnél hagytam abba, s9-ben 2 kört nyertem végre simán irtottam az ellent, s10 patch 10 játékból 2 kill, egyszerűen hallhatatlanok... -
@tco@
aktív tag
Az új map szerintem elég tré, kezd eléggé COD, vagy inkább egy bármilyen gyors online trancsírozó irányba elmenni a játék...performance viszont kicsit mintha megint jobb lenne, de csak hangyányival. Az azért fasza hogy ahányszor belépek, mindig kapok egy jelentést hogy akiket reportoltam, azokból 1-2 vagy akár több is perma ban lett
-
adakiller
senior tag
azok nem perma banok, mert az végleges
temporary lesz az csak, aztán azok többségét úgyanúgy visszaengedi a játék; sőt nekem többször is volt, hogy a csávó a temporary alatt is játszott...
én nem bánom; hogy van ilyen map is, mert én speciel ezért nem szerettem a nagy mapeket, mert akár 5-10 perc is eltelt mire harc lett, vagy egyből lelőttek .
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
válasz adakiller #27508 üzenetére
Én meg pont ez miatt szerettem a nagy mapokat! Sokkal jobban kellett figyelni, pozit fogni, ahogy telt az idő, a végjáték felé egyre nőtt a feszkó. Minél kisebbek a mapok, annál inkább emlékeztettek engem is a COD féle darálásra, ami nekem soha nem volt ínyemre, kivéve, mikor még ifjú koromban haverokkal LAN party-kat tartottunk. Ott jó volt egymást szitává lőni, de egy BR, az legyen BR, ne COD pörgés. TDM-ezni is csak akkor szoktam PUBG-ben, ha hosszabb időt kihagytam, hogy kicsit szokjam újra a fegyókat. 3-4 meccset megyek, aztán mehet a nagy meccs. Feltéve, hogy valaha visszaadják a mapválasztót.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
adakiller
senior tag
ezért lenne jó a mapválasztó, hogy aki nagy mapet szereti az is megtalálja a maga szórakozását, és aki a kisebbet az is . ki-be lépkedéshez se kedvem se időm nincs, viszont így meg el sem indítom inkább a gamét.
nagypályákon a sok sniperes kempelős playerek akasztanak ki; lehet azért mert én nem tudok sniperezve sasolni (és nagyon lőni sem ), hanem inkább egy dinamikus játékmenet áll inkább közel hozzám.
-
saen
Topikgazda
Jövő évben elvileg újra nagyobb térképek jönnek, kis türelem
-
niof
addikt
válasz adakiller #27510 üzenetére
Én, még az E.A. elején, mivel szinte zéró tapasztalatom volt az online lövöldékben, inkább campeltem, és passzívan/defenzíven játszottam. Most meg ha meg kell állni egy háznál, mert mondjuk jó hely, és rajtam van a kör, akkor mászok fel a tetőre, vagy valami magaslatra, lövök mindenre, ami kellően közel van, dropra megyek, kocsikázgatok, stb., és már csak nagyon ritkán sunnyogok.
De ez a mapválasztó elvétel nagyon kedvemet szegte. Szeretem Erangel-t, mégis csak az első pálya volt, de annyit játszottunk rajta anno, hogy meguntam. Mikor kijött Miramar, nem tetszett, de ahogy múlt az idő, az lett a kedvencem. A kis pályák mindig csak ilyen kényszermegoldások voltak, mikor nagy mapra ilyen 4-5 (10) perceket kellett várni, és haveromék nyomni akarták mindenképp, mindegy melyik mapon, csak a team miatt mentem.#27511 saen
Forrás? Mit tudsz, amit mi nem? Tényleg érdekel!Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
PeL
addikt
Ilyen játékosszám csökkenés mellett tuti nem jön vissza a mapválasztó. Akkor megint csak Erangel menne, a többire meg nem lehetne játékot találni. Mondjuk én személy szerint nem bánnám, ezek a kisebb mapok nekem sem jönnek be, még Miramaron is szívesebben játszok mint egy Sanhokon vagy Vikendin. Karakint egyszerűen gyűlölöm.
Most pár hónap kihagyás után újra feltettem, mentünk pár kört, az optimalizálásra nálam tényleg nem lehet most panaszkodni, sokkal simábban fut a játék mint eddig bármikor. Mondjuk az fps még mindig fixálva van 60-ra, de régen azért még így is be tudott akadni, droppolni, viszont most tényleg semmi ilyet nem tapasztaltam egyik mapon sem.
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
ha már fps
van tippetek arra, hogy miért csinálja azt a game, hogy adott egy 3080-as vga, 2k-ban futtatom a pubg-t. játékban 50-60% van a gpu használva; cpu(8700k) 30-40%, és az új mappen többnyire 120-130 fps-el megy a game, nem pedig 144-el. tehát se cpu, se gpu limit nincs.
-
PeL
addikt
Úgy látom már 3 anti-cheat fut a játékon mától:
Eddig volt ugye "BattleEye" meg "Zakynthos", ma megjelent egy "Uncheater for Battlegrounds_GL" szolgáltatás is a listában, és mindegyik fut a játékot elindítva
[ Szerkesztve ]
-
@tco@
aktív tag
72 óra után végre megjött az első csirkevacsi Vector meta
-
saen
Topikgazda
Dearsomeone újra csinált videot: [link] Régi szép időkre emlékeztet
-
lafaty80
addikt
válasz dudu5130 #27535 üzenetére
Hali,
Töltsd le ezt és futtast, hátha segít...
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
-
KISDUCK
addikt
válasz dudu5130 #27545 üzenetére
Gondolom a gép amivel hiba van az az ami az adatlapodon is szerepel R5 2600 + RX580. Amúgy milyen windows-t tettél fel? N-es verziójut vagy normálisat? Az N-es verzióból hiányoznak media feature-ök, amiket utólag rémálom szintű küldetés pótolni vagy akár lehetetlen feladat. Én azt javaslom, hogyha N-es windowst telepítettél, akkor inkább rakj fel helyette egy normális verziót ami tartalmazza alapból a media feature packot.
Más: nézegettem ezt az, találtam egy ilyet is DX11 feature level 10.0 is Required to Run the Engine
Érdemes megnézni, hogy hogy milyen feature lvl-t támogat a rendszer, a linken kb. középtájt szerepel. Esetleg még érdemes lehet manuálisan telepíteni több verziójú DX-t, akár külön 11-t, 10-t és 9-t. -
hegegabi80
addikt
válasz dudu5130 #27545 üzenetére
Jelenleg nekem se megy a PUBG, le is szedtem.
Pedig korábban nem is volt gond vele, nem is cseréltem semmit a gépbe. CSak egyszerűen nem indítottam el. Aztán ünnepek előtt elindítottam, lefrissítettem, aztán el sem indul. Még hibaüzit se ír ki, ezért le is vakartam. Úgy néz ki sajnos ez ilyen játék. -
őstag
válasz hegegabi80 #27548 üzenetére
Dehogy ilyen játék... Attól amiért te nem tudsz utánajárni, hogy mi lehet a gond, addig nincs értelme a játékot fikázni... Nekem amióta megjelent azóta van feltelepítve és kutya baja nincs... Több száz giga update jött már és ezek ellenére is hibátlan, szóval a játékkal semmi baj nincs !
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest