- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Vikendi elég durván játszhatatlan mostanság
https://clips.twitch.tv/PiliableSolidReindeerVoHiYo-iv-BSixf-R9mQ9mO
https://clips.twitch.tv/HumbleLongSharkCopyThis-TRMvy4UR2rLEfK9H[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
Ez az akadozás nem csak Vikendi-n van. A 2 nagy mapon is bőven előfordul, bár tényleg Vikendi a legrosszabb. Tegnap délelőtt Yasnaya-ban az 5-ös panelek tetején haltam ez miatt. Direkt megnéztem replayben, hogy miben akadtam el, de épp ott rohadtul semmi akadály nem volt a tetőn. Miramar-on, simán Leones felé futva nyugatról a raktárak felől, is vagy 2* elakadtam a semmiben, teljesen sima terepen. Ez a legutóbbi nagy patch óta van.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Sati1984
tag
válasz DiszNóÓl #27754 üzenetére
Én Vikendiről az utóbbi időben 90%-ban kilépek, nem mindig van kedvem hozzá, én inkább Erangelt és Miramart erőltetem, nekem a nagy mapek jönnek be.
Amióta (2019 október) az aláírásomban látható konfigon játszom, semmi akadást nem tapasztaltam sehol, semmilyen helyzetben. A vsync miatt nekem 60FPS-re van limitálva az FPS, szóval ezt bőven tartja mindig, mindenhol. Ebbe a Vikendis dologba meg nyilván ezért nem futottam bele, mert az utóbbi pár hónapban talán háromszor játszottam Vikendin, az utóbbi pár hétben meg egyszer sem...
Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Oculus Quest 2 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)
-
niof
addikt
Gyerekek! Tudja valaki, hogy mi a f@sz történt a játékkal? Kb. 1-1,5 mp késéssel látok mindent, ami történik. Megyek autóval, és egyszer csak megáll a kocsi, ütközök, majd utána lemegy a hp-m. Jön egy csávó, lelő, gyanús volt, azonnal átnyomtam spectate-be, és még láttam magamat összeesni a srác szemszögéből. Utána őt is úgy lövik el, hogy megsérül, majd kb. ugyanennyi idő után hallani a lövéseket. És full akadozik az egész game, nagyjából mint amit PeL linkelt, de most kb mindenhol. Mi a fenét csináltak ezek megint?...
-
niof
addikt
válasz Boti80 #27760 üzenetére
Hihetetlen, hogy több mint 4 én után is tudnak ilyen szart produkálni. A vicc az egészben, hogy 2 meccs egymás után szinte játszhatatlan volt, mindkettő Erangelen. Aztán jött egy Miramar, ami "csak" akadozott. Utána megint egy Erangel, ahol meg semmi gond nem volt. Lehet inkább valami szerver probléma volt. Figyeltem közben, csomagvesztés nem volt, a sebesség jó volt, a háttérben nem futott semmi, ami esetleg hálózati, vagy valami rendszerterhelést okozott volna. A végére még egy 8 kill-es win is összejött Erangelen. Komolyan mondom, full nem értettem, hogy mi volt a gond ma délelőtt.
-
dudu5130
őstag
Sógóraim 8700K-val meg 1080-nal ma egész nap folyamat laggra panaszkodtak, nekem a 2600 Ryzenem és RX580-nal tök fasza semmi lagg. Érdekes.
-
niof
addikt
válasz Boti80 #27762 üzenetére
Tudom, én továbbra is kedvelem, de nem tudtam hová tenni, ami történt, aztán itt kiírtam magamból. Amúgy akkor délelőtt volt W update, nvidia driver update, egér update, és pubg update. Miután lementek, restart és play. Először nem tűnt fel semmi komoly, aztán jöttek ezek az anomáliák. Aztán abbahagytam pár órára, utána meg nem volt gond. Ezért nem értettem, hogy mivel lehetett gond... De azóta teljesen jó, néha döccen egyet, szóval nem teljesen oldották meg a problémát, de szignifikánsan jobb, mint volt.
Az viszont érdekes, hogy ha egy csapattárs mondjuk kb. 100m-nél messzebb van tőlem, és nem látom, csak a nevét, akkor az tök darabosan ugrálva halad, majd ha ennél közelebb ér (gyalog, nem járművel), akkor teljesen fluiddá válik. Szerintem ez valami szinkronizációs probléma lesz a szerver és a kliensek közt.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Sati1984
tag
válasz Boti80 #27758 üzenetére
A vsycet azért kapcsolom be, mert az én monitoromon valamiért nagyon-nagyon zavaróan "törik" a kép, ha nincs bekapcsolva. Más játékokban nem látok ilyet, illetve nem ennyire zavaró, de a PUBG-nél nagyon durván jön ez az effekt, és így 60 FPS-re limitálva meg sima a játékmenet.
Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Oculus Quest 2 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)
-
Boti80
lelkes újonc
-
niof
addikt
válasz Boti80 #27772 üzenetére
Dehogynincs probléma. A linkelt két WackyJacky klip is mutatja, hogy van/volt gond. Pedig aztán neki tuti, hogy nem potato PC-je van. Egyébként baromi sokszor ki lett már tárgyalva a topikban, hogy nem minden gépen jönnek elő a problémák. Legalábbis nem mindegyik. Anno haverom i9 9900X-es 2080Ti-os 32GB RAM-os gépén hetekig gyakorlatilag játszhatatlan volt, miközben a csapatban a mi sokkal gyengébb gépeinken meg nem volt gond. És volt erre példa fordított irányban is. Mindig ez van, hogy valakinek előjönnek gondok, van akinek nem, vagy sokkal kevésbé látványosan.
A streameknél meg azért megint csak más a helyzet. Nem közvetítettem még soha, de ha jól tudom, a legtöbben erre különálló PC-t használnak (a nagyobb nevek biztos), és ott a kép és hangfeldolgozás lehet, hogy "elrejt/elmos" néhány hibát. Ha mondjuk 1440p-ben játszanak, de csak 720p/60, vagy 900p/60 a stream, lehet vesznek el olyan kis finomságok, ami ez miatt a képernyő előtt ülve lehet nem is feltűnő, de annak, aki játssza igen, csak lehet nem mondja. De javítson ki egy streamer, ha rosszul gondolom!...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
saen
Topikgazda
-
adakiller
senior tag
válasz Boti80 #27781 üzenetére
értem, akkor ezekszerint ez a szett is kevés a stabil fps tartáshoz, és nála (is) nem csak droppol hanem stabilan be is áll 100-120 körülire egy standard épületben is; nem pecado-ban, ahol az átlaghoz képest magasabb mennyiségben fordul elő épület egy adott területen:
Alaplap: ASUS Rog Maximus XI Hero
CPU: Intel® i9-9900K
CPU hűtő: NZXT Kraken X72
RAM: 32GB DDR4 4000 MHz (G.SKILL 32GB Trident Z RGB DDR4 4000MHz CL19 KIT F4-4000C19D-32GTZR)
GPU: Gigabyte AORUS RTX 3080 10GB
SSD: Samsung EVO 970 NVMe PCIe SSD 1TB + 250 GB
Ház: NZXT H700i
Táp: CORSAIR HXi Series HX1200 1200W"De azért valljuk be,nem azért nem fogod lelőni ellenfeled mert 200fps-rol leesik 120 ra olykor."
kivéve ha pont egy harc közben droppol be; velem számtalanszor megtörtént a 3000+ óra alatt (és én sem low konfiggal tolom).@niof: na igen, ilyen apró tényezőkkel nem számolok
[ Szerkesztve ]
-
saen
Topikgazda
-
niof
addikt
Na végre kap egy kis nerf-et a Beryl! Meglátjuk mire lesz elég. Bár tartok tőle, hogy CQC-ben így is az egyik legerősebb alternatíva marad. A SCAR és Mini buff-nak is örülök. Mindig is szerettem a SCAR-t, de az m4 élhetőbb volt, a nagyobb sebesség (tűzgyorsaság) miatt. Majd kiderül, mire elég az a +1 dmg. Remélem a ballisztikához ezeknél nem nyúltak!
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
válasz Boti80 #27789 üzenetére
még jó hogy nem lassabb egy high-end gépet tuningolva a pubg....
meg szabad kérdezni milyen konfiggal tolod? tuning nélkül és tuninggal (mit is tuningolsz) milyen értékeket kapsz ezeken:
- framerate
- framerate minimum
- framerate average
- framerate 1% low
- framerate 0.1% lowelőre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
válasz Boti80 #27791 üzenetére
ilyen értéket tudsz írni? mert ez az átlag 170-250 fps ez kb. semmitmondó. az fps drop ebből derül ki:
- framerate 1% low
- framerate 0.1% lowokos optimalizálást is kifejthetnéd, mert ez kissé marketingszagú . bocs de szeretem a konkrét dolgokat, infókat, mert ebből tanulhatunk.
-
niof
addikt
válasz adakiller #27792 üzenetére
Nekem is feltűnt ez a "marketing" stílus. Meg hogy húzzunk csak mindent fel. Ehhh...
Nálam is vannak 290FPS körüli csúcsértékek, de az átlag olyan 160 körül alakul. Mondjuk nálam az 1% low csalóka, mert a lobbyban 30FPS limit van beállítva, mer oda minek több?...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
adakiller
senior tag
nem is a lobbiba érdemes nézni, hanem az ugrás utáni érkezéstől benchmarkolva végjátékig. MSI AB tökéletes erre. mert szabadszemmel a standard fps számlálóval nem fogod észrevenni csak az extrémebb droppokat. nekem is felmegy 280 fps-ig a 3080-al, és ledroppol mondjuk 100 fps-ig, de az 1%-0.1%-al mérve lazán ledroppol 20-ig is. amit max harcban veszel észre. cpu sem a legszarabb (persze nem is az elit kategória) 8700K @4,7-en hajtva 2k-n ahol ugye a cpu mégkevésbé fontos mint fullhd-n. ezért is írtam ezt a marketing dumát a kolléga esetén (minden bántás vagy rossz szándék nélkül), mert az általa írt infók eléggé felszínesek.
@boti80: mi az a "minden felesleges erőforrás?" milyen processeket lősz ki, vagy veszel lejjebb?
"játék beállítások stb?" nem kell infó szakinak lenned, hanem le kellene írni, hogy te mit állítottál? memória ürités percenként, indexelés kikapcsolása a winbe, játékban very low minden, vagy ultra? milyen felbontás? mert ezek amiket írsz ez minden konkrétumot mellőző marketing duma. és nem megbántani akarlak, sem személyeskedni, de ezzel nem érzem azt, hogy én előrébb juthatnék az fps drop témában. pedig nagyon érdekelne, mert az ismerősi körben (vannak elég sokan akik pubg-t tolnak mai napig is), és streamereknél sem látok olyat akinek ne lenne nagyobb fps droppja. mindenki béna lenne settingselni? ezért is érdekel, hogy te aki az állításod szerint nem vagy "infószaki", mit varázsol a pubg esetén?leköteleznél konkrétumokkal, és meg is köszönném neked!
mennyi órád van amúgy a gameben és mióta tolod?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest