- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
addikt
Magam nem használom (egyszer kipróbáltam), de chocoTaco videójából úgy rémlik, csak elő kell kapni, nem dobja le a kiegészítőket. Csak tárazni kell újra. Bár az sem logikus, mert miért esnének ki a lőszerek a tárból, mikor elrakod?...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
scabi78
senior tag
Ez a random mapválasztás baromi jó dolog, 10-ből hétszer erangel vagy miramar jön be. Mintha ezen a két ócska mapon kívül más nem létezne...
Tiszta Windows, rendes ház!
-
adakiller
senior tag
Rohadtul nem tudom megérteni miért nem tudnak ilyen opciót csinálni:
Small maps: sanhok, karakin, paramo, tajga
Large maps : vikendi, erangel, miramarÉn ezzel ki tudnék bekulni
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
válasz adakiller #28708 üzenetére
Igen, és ahogy a külföldi hozzászólásokat olvasom, Twitteren pl., ott is sokan mondogatják, hogy erre kéne valami megoldás. Van már bőven elég pálya, hogy szét lehessen szedni két külön csoportba. Az is egy megoldás lenne, ha a 3 8*8-as kerülne egybe, haven meg paramo egy másikba (a pici, "pörgős" pályák), a többi meg egy harmadikba.
scabi78
Néhanapján előfordul, hogy egymás után van 3 Miramar, olyankor már boldog vagyok, vagy ha csak 1 pályát kell leave-elni, és jön egy nagy. De ez ritka. Ezért is kaptam rá a casual adta 3 meccsre, hogy az fix Erangel. Kicsit tönkreteszi a sok bot, de így is szívesebben játszom rajta, mint azokon a pályákon, amiket nem szeretek.
Amúgy meg még egy dologra jó a casual, lehet olyan fegyver kombókkal kísérletezni, amivel rendes meccsben nem játszok. Pl. tegnap UMP-Kar párossal nyomtam, de szoktam DBS-és valami sniper-el is menni.Amúgy szerintem az anticheat semmiben sem hozott változást. Tegnap az utolsó meccsemen, lelőttek, de az tiszta volt. Mondom, úgysem megyek többet, végignézem. Fél perccel később jött egy csávó, kigránátozta azt, aki engem lelőtt, de ez még nem volt gyanús, hallhatta, hogy hol volt. Aztán ott kezdtem gyanakodni, hogy elkezdett csak úgy fel le motorozgatni. Mivel végig figyeltem az embert, tudom, hogy nem láthatta, hogy hova esett pl. az a drop, amihez nyíl egyenesen odament, de erre még mindig azt mondom, lehet mázli, velem is volt ilyen, hogy véletlenül ráautóztam egy még füstölgő dropra. Aztán felment a csávó egy magaslatra, és ott vált egyértelművé, és ment a report. Emberünk úgy nézett 8x-el az alatta lévőkre, hogy mikor ads-elt, mindig valaki előbukkant ott, ahova zoomolt. Nem nézelődött, keresgélt, hanem mindig pontosan oda nézett, ahol valaki volt. 200-300m távról beszélünk, és mindezt tette úgy, hogy előtte nem figyelt az adott területre. Az a pillanat, mikor a report-ot rányomtam, akkor jött el, mikor lődözött a szirtről, majd hirtelen hátrafordult, és mit ad isten, hát nem ráfutott éppen egy játékos, de még hallótávolságon bőven kívülről. És pontosan ráfordult, tehát nem kereste, vagy meghallotta, hanem tudta, hogy odaért valaki, és hogy pontosan mikor és hova. Majd fogócskázásba kezdtek a házak között, de persze emberünk mindig tudta, hogy a másik hol néz majd ki, mikor dob felé valamit, ami elől el kell futni, vagy fordulni (pl. flash), majd némi cqc után kinyírta őt is. Aztán jött egy olyan játékos, aki cheat nélkül is jól játszik, valószínűleg jobban, mint a fenti gyökér, és elrakta csaló barátunkat egy P90-el, és meg is nyerte a meccset.
Szóval, szerintem nem működik az új ac...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
válasz scabi78 #28711 üzenetére
Nem tudom, én azért rendes meccsben inkább viszem a szokásos m4/mini kombót. Bár, nagyon megszaporodtak a sniperek, lehet nekem is rá kéne gyúrnom a dologra...
VGNGR
44 évesen én már nem fogok tryhardolni. Öreg vagyok én már ehhez. Lassan ott tartok, hogy 5-6 meccs után már szétszórt kezdek lenni, lassan hozok döntéseket, és sokszor csak utólag tudom, hogy mit kellett volna csinálni, de akkor már késő...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
PeL
addikt
Rankedes tryhardhoz már nekem sincs gyomrom. Normalon minden körben hotdroppolunk, aztán lesz ami lesz. Rankedre normális, összeszokott team nélkül nem nagyon van értelme bemenni ha eredményeket is akar az ember.
Tegnap drop miatt elkezdtünk harcolni egy duoval Sanhokon, openen voltam pont, az egyikük Minivel el sem bírt találni, ellövöm testen 3x MK12-vel, majd megjelent a 200-as szintű társa kicsit messzebb, jó 150 méterre, ő már az első kar98 golyóval hitel, elkezdek futni, átvált red dot-os M4-re és első 4-5 golyóból ledarált a fedezéktől 1 méterre. Társa természetesen ugyanúgy nem talált el egyszer sem ezalatt, visszanéztem demoban. Aki lelőtt csávónak az op.gg profilja alapján van maximum 1000 órája a játékban. Az ilyen azért okoz bennem némi frusztrációt. A mai napig nem tudom egyesek hogy fogják meg így az M4-et, meg pláne egy Berylt, hogy egy pontba túrnak vele 100+ méterekre is, nekem valahogy nem nagyon sikerül ezt megcsinálni, mert legtöbbször simán körbelövöm az ellenfeleket a fegyverek mozgása miatt. Sajna mióta ingyenes lett a játék elég sok 100-200 szint körüli született tehetség aláz minket sz*rrá.
A másik kedvencem meg mikor valaki lelő nagy nehezen, majd instant elkezd deadelni, nem érdekli az sem ha a társam ezalatt lelövi őt, meg az sem hogy amúgy a társa knockos mellette, ő engem azért is befejez előtte.
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
Az a durva, hogy annak a csávónak már nagyon nem friss acc-ja van, és ha jól emlékszem a 100+ csirkés ranked medál volt az egyik a nameplate-jén. Direkt ma újra visszanéztem a replayt, normál sebesség mellett, plusz benyomtam az x-ray-t (vagy nem tudom minek hívják), és konkrétan újra meglepődtem, hogy ő honnan a fenéből látta, hogy 250-300m-re pontosan arra a helyre kell nézni, ahová épp nézett, és persze el is lőtte a babát. De persze nem fejre, csak testre lőtt, mert hát az eléggé egyértelmű lenne, ha 200+m-ről quick scope-al fejel ki mindenkit. Aztán az is gyanús volt, hogy hirtelen, egyik pillanatról a másikra, elkezdte nem eltalálni az embereket, majd aztán megint igen. Nem volt tiszta játék, az fix.
Most kíváncsiságból ránéztem a profiljára, teljesen átlag eredményei voltak a hetedik szezonig. Majd ott hirtelen a 6. szezon 130 winjéhez képest (ami már szerintem eleve gyanús), 300 fölé ugrott a nyert meccsek száma. 659 meccsből 302-t nyert. WTF? Aztán kevesebb meccset játszott, de a felét akkor is megnyerte, 292/143. Ugyanez a tendencia folytatódik, csökkenő meccs szám, de kb. 50%-os win arány. Majd a 12. szezontól a 17-ig nem játszott (ezek a public, nem ranked eredmények). Aztán a 17. szezonban megint ment egy 215/91-et, 42% winrate-el.
Szóval, szerintem a csávó nem valós. Ennyit a remek AC-ről...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
PeL
addikt
Ránéztem én is kíváncsiságból, úgy látom ez a csávó főleg TPP-zik, bár nem tudom ott mostanság mennyire nehéz ilyen statokat összehozni viszont figyelemreméltó hogy a 11. szezonjában FPP ranked módban elég nagyot rakott, majdnem 10-es K/D, 139 meccsből 75 win. Ez alapján nekem sem tűnik legitnek, mivel megnéztem gyorsan pár, magyar viszonylatban jónak számító player statjait, egyikük sincs 3.00 K/D fölött rankeden, max 1-2 jobban sikerült szezonjukban
-
PeL
addikt
válasz Grave_444 #28720 üzenetére
Persze, CS:GO-ban is el lehet érni a Global Elite rangot randomokkal (ismerősnek sikerült 2x is), más kérdés hogy addigra hány szál haja marad meg az embernek a random kilépkedők / trollok / toxic playerek miatt. Részemről ha komolyan akarnék játszani, keresnék hozzá játékosokat, én biztos nem szenvednék randomokkal.
-
scabi78
senior tag
-
akyyy
senior tag
hát ez a drón + tactical táska nagyon OP
-
rolio1
tag
Tegnap egy csalóval játszottam... random squad, végére 2-en maradtunk a csapatunkból, nagyon jól kiadta, de nem nyertünk. Meccs után jön request, miért ne? Ment tovább a squadozás, haltam, és spectate-ben nézem őt, hát, ez nem frankó 70-es szintű, de még nem volt gyanús. 5 v 6 meccs kellett hozzá, hogy leessen.. minden ránk támadó előre letartva, a dropot úgy vettük ki, hogy nem is láttuk a repülőt, top 5-ben még motorozunk, az egyetlen szikla,ahol senki sem volt, oda megáll és onnantól az összes enemy instant hs, win.
A következő meccsen szintén spectate-ben, már fixre látszott..ment a report, következő meccsen otthagy, elmegy egyedül a motorral, hamar meghal, mire kijövök, kilép, töröl a barátok közül és block...
A cheat jelzi a reportot is! Mindent is! -
niof
addikt
válasz rolio1 #28730 üzenetére
Pont ez a probléma, hogy ezek a retkek sokkal előrébb járnak, mint akik ellenük dolgoznak. Engem is mostanában úgy raknak el a lvl50-100 alatti emberek, hogy szinte elszégyellem magam. De aztán mindig ráébredek, hogy nekem még úgy is jobb életem lehet, mint ezeknek a férgeknek, akik csak így képesek kiélni magukat. Én legalább tiszta módon játszok, és úgy maradok alul egy olyan ellen, aki mocskos módszereket használ. Persze ettől még szar érzés marad, mert ki tudja mi lett volna a játék vége egyébként. Mert nyerni, tisztán nyerni még mindig baromi jó ebben a játékban.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
nincsnév007
őstag
sziasztok, series s-en a játékban a nevem mellett állandóan ott van hogy muteolva vagyok, de miért? a menüben meg nem vagyok le némítva.
-
saen
Topikgazda
válasz nincsnév007 #28732 üzenetére
Elvileg ma reggelre jött erre patch.
-
saen
Topikgazda
Deston az új térkép neve, lesznek benne magas épületek. Az még nem derült ki, hogy itt milyen fps-ek és drop-ok várhatóak
-
nyamsas
aktív tag
-
nyamsas
aktív tag
Már ha egyáltalán fel lehet menni a tetejéig, lépcső vagy lift segitségével. És nem olyan lesz mint Miramar magasabb épületei, ahol csak 1-2 szint volt bejárható, meg a legteteje. Ejtőernyős landolással.
Volt egy olyan kép is korábbról, hogy a város egy része viz alatt volt. Az lehet egy game feature lesz, az adott körön belül. Lehet egy gát fog felrobbanni, akkor viszont azt a BF 4-ből koppintották.[ Szerkesztve ]
-
lafaty80
addikt
Hali, windows 11-en (insider) egy ideje nem játszottam, most indítanám, de a kis ablak előjön, aztán semmi, feladatkezelőben sem látom hogy indulna.
Fájlok ellenőrzése megvolt, újra is telepítettem, minden driver friss...
Ötlet valakinek?Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
nyamsas
aktív tag
"Deston is the latest in PUBG, which is set to join the roster later in 2022. When it was first revealed, it was called Kiki and was said to be another 8x8 map, but since then we have learned it will be the biggest map in the game's history, potentially pushing it to 9x9 or 10x10."
10x10-es?? Az azért már komoly, vajon hogy fogják birni a szerverek??
Ja, és nem csak nekem ugrott be a Battlefield 4, a városi résztől...
"Many people have been comparing the map's look to something from Battlefield, such as the Siege of Shanghai map in BF4."
Itt a cikk amúgy:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest