Aktív témák
-
Pitbullos
aktív tag
uj tag a klanba
neve: Painkiller 28 eves horvatorszagbol
beszelt nyelv:horvat ,angol[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
Pitbullos
aktív tag
uj tag a klanba
neve: Saola 22 eves (passape)[ Szerkesztve ]
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
(PIT)Drummer
csendes tag
Üdv az újaknak!
Főnök,remélem én nem vagyok a fekete listán,épp most szándékozom költeni a gépemre .
"Look at the pain around me,this is what I'm cry for.Look at the pain around me,this is what I'll die for!"
-
Pitbullos
aktív tag
válasz (PIT)Drummer #1757 üzenetére
nem vagy drumi ne felj
azok vannak akiknek szinet se latom a szervereken
mar hosszab ideje[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
horyk
senior tag
válasz Pitbullos #1758 üzenetére
Ne félj Drummer biztos nem rak ki a főnci !
Vannak olyan klántagok akiket még sohasem láttam aktívnak.
Rájuk gondolt a Pitbullos.
Sőt, Te egyre jobban játszasz.mod : Ha normálisan le tudok ülni, szétrugom a valagatokat.
[ Szerkesztve ]
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
menalcas
őstag
Hali Pit!
Rég játszotunk már 1ütt, pedig nyomtunk már pár gyakwart csak úgy, nekem a késes bohockodás adta be nagyon, mondanám hogy nyomjuk valamit megint a közeljövöben, de sajnos Buga távozása megrewnditett minket meg most kicsit csúszik szétfelé a klán
No de nektek jó gamét.
Üdv : =MOH=SemteXAz élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
horyk
senior tag
válasz menalcas #1760 üzenetére
Mi lett Bugával ? Kilépett? Azért még vagytok még páran, nem ?
Írj ránk ha gondolod, és mehet a war vagy a késNe állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Pitbullos
aktív tag
na a farcry 2 sp t letudtam
uj jatek kell de nem cod5 xd
jon a gears of war 2[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
horyk
senior tag
válasz Pitbullos #1763 üzenetére
Fallout 3, James Bond, C&C 3,Iron Man,Race Driver
Tesséh játszál ! XDNe állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Pitbullos
aktív tag
persze h leszunk
majd a modokkal jatszom a cod5 ot
honlapot nem disznek keszitettem a cod5 re is[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
-
menalcas
őstag
Bugavál mi lett, besértödött 1 hiheertlen semmitmondó dolgon de úgy mint 1ovodás, de mondom úgy mert asztóta se híre se hamva, épp waroztunk 1000el, de már csak poénból Bitang elővette a sotit és azzal bhockodott mert vagy csunyán elpicsáztuk a másik klánt vagy minket picsáztak el csunyán fene se emlékszik csak hogy már mind1 volt uccsó előtti kör , aztán benyögte buga hogyy miért nem lehet értelmesen játszani, kilépett a szeróról meg x ről és úgy eltünt mint néger gyerek az alagútban, szal ez történt Bugával, 1ébkánt kár érte jó volt vele játszani mert csapatjátékos volt meg jól is nyomta , de aki így viselkedik ....
Még játszunk 1 ébként én legalábbis szoktam , de Tibiék unják már , úgyhogy félek nem fogunk már cod4 ben warozni, kis szünet vagy mi van...de majd meglátjuk mégAz élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Passape
tag
Hát hogyne
Köszönöm az üdvözléseket. Horvát sráccal már találkoztam, rendes srác
Köcc a tegnapi gémet már néha én is lelövök ezt azt ^_^
Tegnap este CoD5-öt kipróbáltam deathmatchben nekem bejött,
sokkal jobban hasonlít az ET-re mint a CoD4.
bár ez az egy lövés egy ember kicsit fura :/Titanfall 2 RULZ ... Ùjabb csalòt küldtünk börtönbe ... Legalàbb ne engem probàlj àtverni XD <3
-
horyk
senior tag
válasz Passape #1770 üzenetére
bár ez az egy lövés egy ember kicsit fura :/ ezt mire érted?
A HC szerverünkön voltálNe állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
horyk
senior tag
válasz menalcas #1769 üzenetére
akkor elég fura lehet a csávó, ha így se szó se beszéd fogta magát és lelépett.
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
horyk
senior tag
-
horyk
senior tag
válasz Passape #1777 üzenetére
Leszek persze csak még nem nagyon lehet ülnöm állva meg elég xar gémelni !
-
horyk
senior tag
AZAZ, de inkább vörösbororzok valahogy nem fexik most a buzasör.
-
horyk
senior tag
-
menalcas
őstag
Neeeem én az 1 in 1 et arra írtam hogy beégette magát 1 az 1 ben ,vagyunk még :
Szkiru, DarkDeamon(Rilo),Bitang,BanyY-B, Én (SemteX)
De már ritka hogy 1 zserre mindenki fenntlegyen és 1 ütt kockuljunk, ha fennt is vagyunk akk a fele banda farcry zik , ha meg 1 ütt vagyunk is codban akkor az tart 2 óra hosszáig aztán megint 1 hét szétszóródva fakkom ki van velükAz élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
-
Passape
tag
Lol tényleg el is felejtettem, hogy te most állóháborút folytatsz
Ahhoz képest kented vágtad gyógyulgass, ha meg nem megy akkor feküdj le és hallgasd a TS-t csak örülünk a társaságodnak
A búza meg gyógyít te, kerlac te nemtudtad?Titanfall 2 RULZ ... Ùjabb csalòt küldtünk börtönbe ... Legalàbb ne engem probàlj àtverni XD <3
-
horyk
senior tag
válasz Passape #1785 üzenetére
Jahh, állóháborút
Gyógyulgatok, azért kell bort innom nehogy elfogyjanak a vörösvérsejtjeim , igeze Doktor úr !?Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Pitbullos
aktív tag
na a hetet jol kezdem hullatrra ittam magamm
-
-
(PIT)Drummer
csendes tag
Én meg sem szólalok
Lassan a T-t át kell írni A-ra...
"Look at the pain around me,this is what I'm cry for.Look at the pain around me,this is what I'll die for!"
-
Pitbullos
aktív tag
na felbasztam a dolgokot a cod waw topikba xd tiszta ideg a sok fapuskas csavo
kavics ugy orul ennek a fapuskas cod4 utanzatnak mint kicsi gyermek a fa hintanak
ami szar az szar
dehat ez van ha iszok vitatkozok
a zombiszerot felig kiuritettem sok parasztot kibannoltam na[ Szerkesztve ]
-
Pitbullos
aktív tag
fekszek meg huz a fejem lefele
jo8 all[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
horyk
senior tag
válasz Pitbullos #1796 üzenetére
Főnök ! Be vagy véve a csapatba !
Mától nem lehetsz józan !Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Pitbullos
aktív tag
azer csak mertekkel mert allason melozok szigetelem a tombhazakat az utcankba
masodnaposan nem jo egyensulyozni 10 meter magasba
csak hat a tegnap hefo volt es nem szeretem a hetfot igy sorbe fojtottam a banatomat
6 ik sor utan mar penteknek tunt[ Szerkesztve ]
-
horyk
senior tag
válasz Pitbullos #1799 üzenetére
MIlyen tömbházak vannak ott felétek hogy csak 10m magasak
Nálunk a munkásokat fel sem engedjük védőital nélkül, nehogy le essenek !Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest