Aktív témák
-
menalcas
őstag
Hát ezért mondom, én már előre is félek tőle, az 5 bugjairól meg csak annyit hogy az még csak béta nem is végleges, meg ha az is lessz akkor majd jönnek megint a patchek, mint a 4 nél ott most 1.7 nél járunk ha jól emlékszem és még így is van pár bug benne
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
menalcas
őstag
Hali Pit!
Rég játszotunk már 1ütt, pedig nyomtunk már pár gyakwart csak úgy, nekem a késes bohockodás adta be nagyon, mondanám hogy nyomjuk valamit megint a közeljövöben, de sajnos Buga távozása megrewnditett minket meg most kicsit csúszik szétfelé a klán
No de nektek jó gamét.
Üdv : =MOH=SemteXAz élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
menalcas
őstag
Bugavál mi lett, besértödött 1 hiheertlen semmitmondó dolgon de úgy mint 1ovodás, de mondom úgy mert asztóta se híre se hamva, épp waroztunk 1000el, de már csak poénból Bitang elővette a sotit és azzal bhockodott mert vagy csunyán elpicsáztuk a másik klánt vagy minket picsáztak el csunyán fene se emlékszik csak hogy már mind1 volt uccsó előtti kör , aztán benyögte buga hogyy miért nem lehet értelmesen játszani, kilépett a szeróról meg x ről és úgy eltünt mint néger gyerek az alagútban, szal ez történt Bugával, 1ébkánt kár érte jó volt vele játszani mert csapatjátékos volt meg jól is nyomta , de aki így viselkedik ....
Még játszunk 1 ébként én legalábbis szoktam , de Tibiék unják már , úgyhogy félek nem fogunk már cod4 ben warozni, kis szünet vagy mi van...de majd meglátjuk mégAz élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
menalcas
őstag
Neeeem én az 1 in 1 et arra írtam hogy beégette magát 1 az 1 ben ,vagyunk még :
Szkiru, DarkDeamon(Rilo),Bitang,BanyY-B, Én (SemteX)
De már ritka hogy 1 zserre mindenki fenntlegyen és 1 ütt kockuljunk, ha fennt is vagyunk akk a fele banda farcry zik , ha meg 1 ütt vagyunk is codban akkor az tart 2 óra hosszáig aztán megint 1 hét szétszóródva fakkom ki van velükAz élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest