Aktív témák
-
horyk
senior tag
válasz laracroft79 #1904 üzenetére
A TS-t ki kellett volna kapcsolnotok !
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
laracroft79
csendes tag
válasz laracroft79 #1894 üzenetére
De szerencsére megtaláltam az elkobzott eszköszt, végre Demo újra a lábaim előtt hever
[ Szerkesztve ]
-
horyk
senior tag
válasz laracroft79 #1906 üzenetére
Ajj-ajj ! Nevelés következik, Demó egész nap a COD 5-öt nyomta a házimunka helyett.
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Pitbullos
aktív tag
cod5 gyenge nagyon az sp akar egy 60 szlotos tdm szerver mev egyik leggyengebb jateka
probaltam a skineimel jatszani de ugyse volt jo egy ido utan unalmas ez a megyek olok semmi ertelme jatek[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
horyk
senior tag
válasz Pitbullos #1908 üzenetére
Bazze valahogy össze kéne hozni a Coop modot.
De az a gyanum hogy eredeti gém kell hozzá.
-
(PIT)Drummer
csendes tag
Végig nyomtam CoDWaW-ot single-ben,a végére megszoktam,de iszonyat messze van a 4től,unalmas,csak megyek és lövök,semmi rafkó ,na majd pitserveren multiban újításokkal megnézem még
"Look at the pain around me,this is what I'm cry for.Look at the pain around me,this is what I'll die for!"
-
Pitbullos
aktív tag
válasz (PIT)Drummer #1911 üzenetére
gameoptions a consol bekapcs utana conzolba beirod /map nazi_zombie_prototype
es mehet a zombi gyilok megeri az egesz jatekot
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
kerlac
őstag
válasz laracroft79 #1906 üzenetére
Huhh Lara, hol vetted ezt a dögös szerkót? kellene egy ilyen az asszonynak is, ostora már van
-
horyk
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
horyk
senior tag
-
laracroft79
csendes tag
Fúúú, de gáááááz
Más!
Figyeljetek csak! Szerintem jobban értetek a számítógéphez, mint én. Szóval ha az irodai gépemen fellépek az internetre, alábbi képernyő jelenik meg azzal a bizonyos színű háttérrel , és kikapcsol
Ez az amire gondolok??? Mit csináljak? A "szakemberünk" egyenlőre nem ér rá ezzel foglalkozni.S.O.S.
[ Szerkesztve ]
-
horyk
senior tag
válasz laracroft79 #1920 üzenetére
Hát ha a vakut mellőzted volna el is tudnám olvasni !
Meg nem a sexoldalakról kellene minden szart letőlteni a munka helyett, úgyhogy ne csodáld hogy hanyatt vágta magát a rendszer.Amúgy meg ITT tanulmányozzad át a leírtakat, mivel nem írta ki hogy mi miatt állt le. SRY !
mod: Ja hogy nem tudsz az internetre sem felmenni !
Menj haza !Remélem tudtam segíteni !
[ Szerkesztve ]
-
laracroft79
csendes tag
-
horyk
senior tag
válasz laracroft79 #1922 üzenetére
Hát ha nem remegne a kezed a delíriumtól, biztos el tudtam volna olvasni.
Elhiszem hogy kínai de nem tudok mást mondani, ahhoz látnom kéne a gépet.
De nehogy te csináljad meg az irodai számítógépet, kapsz érte pénzt?
Mondtam hogy menjél haza, mert nem tudsz dolgozni mivel fontos adatok vannak a gépeden, annélkül meg nem tudsz mit csinálni.Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
laracroft79
csendes tag
LOL Horyk, nem tudtam mi az a delírium, utánanéztem Azér' olyan vagy xd
Haza sajnos nem mehetek, mert 2 mhelyem van, pedig elhiheted, hogy inkább hazamentem volna.
Egyébként meg azért szerettem volna magam kézbevenni a dolgokat, mert ha egy "szerelő v. informatikus" elviszi, az napokba kerül és nem tudok akkor dolgozni.[ Szerkesztve ]
-
Pitbullos
aktív tag
válasz laracroft79 #1924 üzenetére
ha angolul lenne tudnek segiteni de igy nekem furcsa gozom sincs
soha nem hasznaltam magyar xpt
ez proci hibara vagy videokartyahibara hasonlit[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
Pitbullos
aktív tag
Demo mit csinal hogy te 2 muszakba nyomod xd otthon codozik
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
(PIT)Drummer
csendes tag
válasz laracroft79 #1922 üzenetére
Nálam ilyen badsectoros winyó miatt volt,1 darabig működött úgy,h kékhalál után 2 pofon .
Aztán nagynehezen rászántam magam a winyócserére,meg a táp csati is sz@r volt valszeg attól lett bad-es,úgyh az is kukába ment..."Look at the pain around me,this is what I'm cry for.Look at the pain around me,this is what I'll die for!"
-
horyk
senior tag
Jóvanna
Sztem vagy hardwer probléma vagy újra kell rakni az Xpt.
De innen nem tom.Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
laracroft79
csendes tag
-
horyk
senior tag
válasz laracroft79 #1930 üzenetére
Egy kanna benzin és egy doboz gyufa mindent megold !
-
AssasinMate
csendes tag
Na ide is nagy nehezen sikerült regiznem...
Sziasztok!
.n.1.|Assassin ||| www.xfire.com/profile/qpakmate | Steam:asdkhaa, cukkar (ezen nem mindig én vagyok) |
-
AssasinMate
csendes tag
Ez az északai codos élet se megy nekem...
Hisz én még gyerek vagyok Bezzeg amikor 23:35-ig voltam fent mind 21órakor elmentettek aludniÉn vagyok ennyire szerencsétlen
.n.1.|Assassin ||| www.xfire.com/profile/qpakmate | Steam:asdkhaa, cukkar (ezen nem mindig én vagyok) |
-
horyk
senior tag
válasz AssasinMate #1934 üzenetére
ÜDV !
Mi voltunk álmosak !
-
(PIT)Drummer
csendes tag
"Zöld csillag, kihunyt az égen
A csónak partot ért
Hideg csendben fekete minden
Legyen az álmod, legyen az álmod szép"R.I.P. Tunyogi Péter
"Look at the pain around me,this is what I'm cry for.Look at the pain around me,this is what I'll die for!"
-
(PIT)Drummer
csendes tag
válasz AssasinMate #1934 üzenetére
Nyugi én is mindig lecsúszom ,belépek-kilépnek peg még fürödtem is
-
kerlac
őstag
válasz (PIT)Drummer #1936 üzenetére
-
Pitbullos
aktív tag
skacok mukodik a coop csinaltam reszletes leirast a cucc a honlapon linket xfirebe kerjetek
horykkal mar nyomtuk tok allat
horyk allandoan esett ossze inekcioval futkostam utana csak jottek a zombok meg nem tudtam megmenteni mindig[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
Sirandrish
legenda
válasz (PIT)Drummer #1936 üzenetére
meghalt? akkor nemtudták visszahozni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Pitbullos #1939 üzenetére
2en voltatok? lehet hogy 4 embert nem bir a neted mert én meg Hunor szénnélaggoltuk magunkat..viszont nekem 30/30as netem van..szvsz elbir 4 embert szoval ha jönnél akkor szolj
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
horyk
senior tag
válasz Pitbullos #1939 üzenetére
Bazze az volt a baj hogy állandóan Connection mitttomén milyen hibát írt ki és se mozdulni semmit sem tudtam. Ezt elszokott tartani 10-20 mp-ig a rohadék zombik meg pont ilyenkor russolnak.
Félholtan összeseve meg csak kibaszott kp van pár golyóval, egyszer sikerült így életbe maradnom amíg Pitbullos odaért az injekcióval.[ Szerkesztve ]
-
horyk
senior tag
ezt :
/map nazi_zombie_prototypeírd be konzolba és zombizhatsz egyedül este majd nyomatjuk coop-ban is.
-
Passape
tag
Wáá, nekem még nem jöt leeeee
ÉnisakaroookTitanfall 2 RULZ ... Ùjabb csalòt küldtünk börtönbe ... Legalàbb ne engem probàlj àtverni XD <3
Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Nintendo Switch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest