Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sanzi89

    addikt

    válasz sanzi89 #1693 üzenetére

    Hát, véleményt csak az RQ1290-es borotváról tudok mondani, de arról is csak közvetve. Első gondolatom, hogy 100 ruppóért borotva...

    A tapasztalati oldalról pedig még pár gondolat. Ez a borotva a külcsínt leszámítva semmivel se nyújt jobb borotválkozási élményt, mint az RQ1250-es. Mindkettő borotva ugyan olyan RQ12-es fejegységgel van ellátva. Tény, hogy szerintem az eddigi legjobban sikerült általam próbált szitakialakítás ez, de ezt megkapod 50k-ért egy RQ1250-es képében. A JetClean dokkoló tartozékként való megléte kérdéses, egyértelmű utalást nem találtam, hogy jár-e kiegészítőként, de szerintem nem. De ha járna is, akkor is kérdéses a létjogosultsága. A borotva csapvíz alatt mosható, így a tisztítás megoldott. A JetClean a tévhitekkel ellentétben NEM fertőtlenít! Így ha valaki ezért venne csak dokkolót, sajnos el kell, hogy keserítsem őket. Braun környékén is körbenéztem, de egyértelmű információt ott se találtam a fertőtlenítésre, de ezt most hagyjuk is. Plusz a folyamatos plusz költség a folyadékvásárlás miatt megint lefele húzza a mérleget. Egy szó, mint száz, szerintem nem feltétlenül szükséges ilyen tisztítórendszer beszerezni, bár nem kérdéses, hogy a borotvát használni tisztítás után "frissebb" érzés, de ez a borotválkozás után el is veszik. Így minden alkalomkor kellene tisztítani, ami mind a fejnek, mint a folyadék tisztaságának nem tesz jót.

    A véleményem egy mondatban. Az RQ1290-es feleslegesen drága, csak a sznobizmus miatt van szerintem a piacon. Ajánlani pedig egy RQ1250-es ajánlanék, az a borotva az RQ12-es fejjel egy álom. Azonban ha a esetleg a pénz nem számít, akkor RQ1290-es, sőt két darab, legyen egy tartalék. ;] Persze valószínűleg a Braun csúcsmodellje is elég profi lehet ennyiért, azt nem próbáltam, csak a Philipseknél vagyok otthon kicsit. :)

    [ Szerkesztve ]

    "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák