- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinnyo
csendes tag
Köszi, de már egyre kevésbé érdekel a Braun. Amit megengedhetnék belőle magamnak, az már szinte nem Braun
-
Integra
titán
válasz eszement24 #1598 üzenetére
valamit nagyon rosszul csináltál akkor, 795cc-m van és tökéletes, jobbat még nem csinált a braun.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
legiaap
félisten
válasz eszement24 #1598 üzenetére
Jobbra számítottam, de hát ez van. Amúgy én következőnek ezt néztem ki. Ha esetleg váltani akarnál őt is kipróbálhatod.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Sajnos kifogyott a Braun Series 7-es borotvámhoz tartozó tisztítófolyadék. Tudja valaki hol lehet kapni ilyen "Clean & renew" patront?
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
czanga
őstag
10, max 15 000 magyar fizető eszközből milyen normális borotvát tudnátok ajánlani? Ajándékba kellene, de nem vagyok ebben járatos. Gondolom Philips, vagy más márka?
-
kangool
tag
Én ezt ajánlom :
Remington R5130 15e pénz körül van. -
szatocs1981
aktív tag
Sziasztok!
Erről a Braunról van tapasztalata valakinek? [link] 590ccEddig egy alap 3-as szeriás gépem volt. Most erre cserélném.
Előre is köszi
-
Integra
titán
válasz szatocs1981 #1610 üzenetére
alapvetően jó gép. a régi 5005-ös sorozat mai megfelelője, tovább fejlesztett változata, több mint 10 éven át nyúztam ezt a sorozatot és egyszerűen jó. ez már 3 késes, nyugodtan megveheted.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Zsombe
senior tag
válasz Integra #1612 üzenetére
Eddig próbáltam DM-et, Rossmant, ElectroWorld-öt, de semmi. Azt az infót kaptam, hogy kizárólag Braun szervizben lehet kapni. Ezt a hülyeséget. Ugyanakkor Philips borotvákhoz lehet mindenfélét (krém, tisztító folyadék, szita, stb...) szinte mindenhol kapni.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
eszement24
aktív tag
válasz legiaap #1605 üzenetére
Tegnap újra összefutottunk a remingtonommal, és kicsit árnyaltabb lett a kép. Csak azt a görgőfejes izét használtam, mert csak kis borostám volt és nagyon szépen viszi, ha nem is hiba nélkül, tény, még mindig át kell húznom rajta vagy 8-10szer, meg hagy ott szálakat, de most már nem kezdte ki az arcom..szóval lehet, hogy tartósabb teszt után összeszokunk
Ennek fényében 7.5-re javítom az értékelést. Ami nagyon tetszik benne, hogy tényleg babapopsit varázsol az arcomból
[ Szerkesztve ]
-
vinnyo
csendes tag
válasz eszement24 #1622 üzenetére
Bocsi, megkérdezhetném, hogy pontosan milyen típusú Remingtont használsz?
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Van egy nagyon alap Philips 3 körkéses borotvám kb 5 éves. Elég szarul vág már, szeretnék egy újat 15 rugó körül. Nagyon érzékeny a bőröm a nyakamnál elég nehéz volt ezzel a 3 körkéses borotvával borotválkozni. Tudtok ajánlani egy jót?
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
Körkésesből ezek érdekelnek:
Philips HQ 7310
http://www.argep.hu/product_1008567.htmlPhilips HQ 7140
http://www.argep.hu/product_396198.htmlRezgőkésesek:
Remington F5790
http://www.argep.hu/product_1095572.htmlBraun cruZer3 2878
http://www.argep.hu/product_445292.htmlPanasonic ES-RT31
http://www.argep.hu/product_1309992.htmlArcom vékony, bőröm érzékeny. Ha van más ötletetek szívesen fogadom? A borotva legyen vízzel mosható, akkus és hálózatról üzemeltethető és 2 év garis.
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Redneck #1624 üzenetére
Braunból, szerintem minimum ez a sorozatot érdemes megvenni rendszeres borotválkozáshoz: [link]
Hipermarketekben, vagy akcióban talán 19-20 körül is megkapható.
Olcsóbb rezgőkéses borotvák közül még a Panasonicot érdemes megpróbálni:
[értékelések erről a vágórendszerről]
Borotvák: [link] [link][ Szerkesztve ]
-
Egy lány
újonc
Sziasztok!
Nagyjából végigolvastam a hozzászólásokat, persze nem az összeset...
Elvesztettem a fonalat, valaki össze tudná foglalni pár mondatban?
Nem szeretnék mellé nyúlni,de azért mégis csak nő vagyok.A páromnak szeretnék venni ilyen borotvát, ami a legjobb a kategóriájában.
Azt már látom,hogy a Braun vezet, viszont nem körkéses, akkor az nem is jó?
A leglényegesebb,h vízálló legyen!!Most akkor konkrétan melyik is a legjobb?? (márka és típus)
Előre is köszönöm a segítséget!
További szép estét!
-
macika69
tag
Nekem volt már jó pár Philips borotvám az elmúlt 20 évben. Legutóbb egy Philips HQ8150-em (HQ9 kés) volt, ami alapvetően nem egy rossz borotva. Minap szert tettem egy Philips RQ1250-es borotvára. Bevallom kicsit kételkedve vágtam bele a vásárlásába, mert modellről modellre valóban javult a szolgáltatásuk évek alatt, de számottevő áttörést még nem tapasztaltam a Philips borotvák terén. És láss csodát. Ez az új típus nem várt eredményt hozott. Pillanatok alatt, irritáció mentesen, olyan helyeken is ahol a korábbi modellekkel vacakolni kellett ez kiválóan teljesített. Csak ajánlani tudom a Philips RQ1250-es modellt.
[ Szerkesztve ]
-
macika69
tag
Philips SensoTouch 3D Elektromos borotva RQ1250 Kijelző 3 töltöttségi szinttel GyroFlex 3D és UltraTrack rendszerrel
[ Szerkesztve ]
-
Metoyou22
csendes tag
Sziasztok!
Én a barátomnak szeretnék venni elektromos borotvát, de mivel nő vagyok fogalmam sincs hogy milyen fajtát kellene. Szeretnék segítséget kérni.
1. A soros vagy a körkéses borotva a jobb?
2. olyat szeretnék amivel full csupaszra is borotválhatja magát és ha akarja borostás is lehet.és ezzel a termékkel valakinek van tapasztalata?
Philips Bodygroom TT2022 Borotva
http://www.pixmania.hu/hu/hu/00478645/art/philips/bodygroom-tt2022-30-nyiro.html?srcid=10428&Partenaire=arukereso_cpc&CodePromo=ouiez szimpatikus, viszont azt sem értem hogy ott sincs hogy arcborotva de minden más szőrzet fel van sorolva, most akkor ez jó arcra is?
Bocsánat a hülye kérdésekést, de fogalmam sincs az ilyenekről :S:S
Köszönöm
-
macika69
tag
válasz Metoyou22 #1631 üzenetére
Ez a link a gyári honlapra vezet el. Szerintem itt mindent meg tudsz róla
http://www.philips.hu/c/szakall-es-hajvagok/tt2020_15/prd/De ha mégsem, akkor ezen a linken letölthetsz 2 db PDf fájlt, ami alapján sok mindent megtudhatsz róla:
http://www.p4c.philips.com/files/t/tt2021_30/tt2021_30_pss_hun.pdf
http://www.p4c.philips.com/files/t/tt2021_30/tt2021_30_dfu_hun.pdf[ Szerkesztve ]
-
Metoyou22
csendes tag
nagyon szépen köszönöm ^^
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Metoyou22 #1631 üzenetére
és ezzel a termékkel valakinek van tapasztalata?
Philips Bodygroom TT2022 Borotva
http://www.pixmania.hu/hu/hu/00478645/art/philips/bodygroom-tt2022-30-nyiro.html?srcid=10428&Partenaire=arukereso_cpc&CodePromo=oui
ez szimpatikus, viszont azt sem értem hogy ott sincs hogy arcborotva de minden más szőrzet fel van sorolva, most akkor ez jó arcra is?Ez egy testborotva. Nem mozog a feje emiatt nem igazán tudja követni az arc vonalát, túl nagyméretű a vágófeje így nehezebb vele helyezkedni, ezért nem arcra való.
1. A soros vagy a körkéses borotva a jobb?
Körkéses és rezgőkéses borotva van. A körkéses borotvában a Philips az alapmárka, rezgőkésesben pedig a Braun. Mindkét rendszer nagyon jó, nincs ilyen különbség közöttük, hogy melyik jó. Teljesen egyéni, hogy ki melyiket szereti, én pl. csak rezgőkésest használok, van akinek viszont a körkéses jön be.
2. olyat szeretnék amivel full csupaszra is borotválhatja magát és ha akarja borostás is lehet.
Van ilyen borotvája a Braunnak, de mint minden többfunkciós eszköz, ez is kompromisszumos. Magyarul a mezei borotva része nem olyan jó, mint a direkt csak borotválásra fejlesztett készülékeké, ezért én fő borotvának simára borotváláshoz nem ajánlanám.A végére pedig kértetek konkrét ajánlatokat, típusokat:
Braun ami borostához/formázáshoz is jó és simára borotválásra is elmegy:
cruZer infó cruZer ÁrBraun Series 3 modell alap-középkategóriás rezgőkéses borotva simára borotváláshoz
Series 3 infó Series 3 ár Series 3 nagyon jó ár, szerintem érdemes megvenni
Ennél drágábban vannak még tisztítóegységgel szerelt változatok is, de ezek a borotvák vízcsap alatt is jól tisztíthatók, vágásminőségben az összes series 3 ugyanazt tudja a drágábbaknak is ugyanaz a vágófeje csak a tartozékok mások.Középkategóriás rezgőkéses Braun:
Series 5 infó series 5 árak ezt a típust én túlárazottnak tartom, inkább hipermarketekben, műszaki multikban érdemes körülnézni hátha van 30-35 körülFelsőkategóriás Braun Pulsonic:
Series 7 infók Pulsonic árak
Kezdő borotvának nem ajánlom, mert a felhasználók tapasztalatait olvasva ilyen vagy bejön vagy nem ez a sorozat. (nekem is van) Az ára is elég sok, nem jobb annyival amennyivel drágább mint a series 3/5.A Philips körkéses modelljeihez nem értek azt tudom, hogy a csúcsmodelljuk az arcitec volt nemrég, most pedig a SensoTouch3D, van nekik Niveás borotvájuk.
Végül itt egy Philips ajánló pár hozzászólással feljebbről: [link]Borotvát nem feltétlenül csak a MediaMarktban vagy a Saturnban, Electroworld-ben érdemes venni. Más kisebb boltoknál néha sokkal jobb ajánlatok vannak: edigital
ebolt aqua
Néha jó árak vannak az Auchanban is, egyéb árkereső oldalakat is nézzétek meg: argep olcsobbat[ Szerkesztve ]
-
Metoyou22
csendes tag
Hát igen engem is meglepett köszönöm szépen
-
macika69
tag
válasz Metoyou22 #1633 üzenetére
Egy hazai "A Kosár – a fogyasztók magazinja" által készített elektromos borotva teszt:
http://www.kosarmagazin.hu/articles/164bSőt egy külföldi is:
http://www.test.de/themen/haus-garten/test/Elektrorasierer-18-Akkugeraete-im-Test-1601975-1602317/Letölthető formátumban:
http://www.test.de/filestore/t200712074.pdf?path=/protected/e1/41/473e8410-4a30-404e-b07a-a531a7547b7a-protectedfile.pdf&key=E0700536837C13321F40D0DFB668AD07444E3167[ Szerkesztve ]
-
Flashcash
Közösségépítő
-
macika69
tag
Ez nem semmi egy teszt
-
semmiho
tag
Az elmúlt kb. 7 évben kettő Braun series 5000-esem volt, az első sajnos tönkre ment, de a második (mostani) még mindig rendben van, leszámítva két kopó alkatrészt. A problémám ennek kapcsán az, hogy webshopból sem tudom rendelni már a hozzávaló Foil & Cuttert... Elhatároztam magam, veszek egy újat, mivel úgyis jó lenne egy akksis (mostani nem az) az egyre gyakoribb utazgatások miatt. Olvasgattam a korábbi hozzászólásokat; a Braun nekem nagyon bevált, nem igazán keresnék mást. (Meg apám dokkolós, akksis, tisztítóállványos csúcs Philips-ét próbáltam, de nekem ugyanolyannak tűnt, mint a Braun, 70-80e-et meg nem szánnék már rá.) Series 3 vagy Series 5 ami szimpatikus,50e Ft körüli összegért. Tisztítós "állvány" nem kell nekem feltétlenül, a fő szempontok inkább csak a következők: tölthető legyen, jó alkatrész-utánpótlás Foil&Cutter-re (lehetőleg hosszú távon), a már megszokott és bevált rezgőkéses Braun teljesítmény.
Ami viszont problémát jelent: nézegetem a braun.com oldalát, de az elég furcsa, hogy nem bírom azt sem lekérdezni, egyáltalán milyen modellek vannak, csak egy nagyon általános áttekintőt találok. argep.hu, olcsobbat.hu stb. oldalak meg annyi modellt hoznak le, hogy csak kapkodom a fejem. Gondolom ezek közt vannak korábbi évek modelljei is... Hol tudom vajon megnézni, melyek a legújabb modellek, hogy mely modelleket keressem?
Köszi! -
Flashcash
Közösségépítő
válasz semmiho #1643 üzenetére
Braun 5000-es sorozathoz kés és szita: [link] de ennél régebbi típusokhoz is kapható vágószett.
A Series 3 és a Series 5 sorozatban is többféle modell van, de sorozaton belül pl. mindegyik Series 3-nak ugyanaz a vágórendszere, egyedül a clean and renew tisztítórendszerben, és néha a kijelzőben (töltöttség stb.) van különbség az egyes modellek között.
Series 3 modellek (a jobb oldalon levő nyillal lehet léptetni a kisebb modellek felé)
Series 5 modellek[ Szerkesztve ]
-
Lasant
csendes tag
Hello! Egy kis segítséget szeretnék kérni, mivel látom itt sokatoknak van tapasztalata villanyborotvákkal. Karácsonyra szeretném magam meglepni eggyel, de fogalmam sincs melyik lenne jó számomra. Az eladók kamudumájára meg nem igazán adnék...
Nem szeretem azt a "babapopsi" érzést (másrészt meg ha ez lenne a legfontosabb maradnék a sima borotvánál), ezért inkább olyan borotvára lenne szükségem, amely képes ezt a borostás stílust visszaadni, illetve időközönként szakállam is van, ezt lenne jó valamivel rendben tartani. Eddig ezt egy hajvágóval oldottam meg, de mivel ez egyrészt már készül megadni magát, másrészt nem erre lett kitalálva, ezért akarok a célnak megfelelő eszközt beszerezni. Tudnátok tippet adni, hogy mi lenne a célnak megfelelő? Ajánlották az üzletben a Braun Cruizer 4 Z-60 borotvát. Szerintetek megfelelne a célnak? A segítséget előre is köszönöm!
-
flash-
veterán
sziasztok
szeretnék ajándékba venni elektromos borotvát.
de nem tudom hogy körkésest vagy rezgőkésest.azt tudni kell hogy akinek lesz ajándékba,annak van egy szemölcs az arcán.
Ha körkésest veszek,az nem fogja sérteni a szemölcsöt?vagy pont hogy az az ajánlott ilyenkor? -
Notram
csendes tag
Braun CruZer 4 (z60) borotvám van, és észrevettem, hogy egyik napról a másikra a nagy szakállvágó része (tehát nem a kicsi, igazító) nem működik. Beolajoztam, egy picit megmozgattam manuálisan a mozgóalkatrészét, bekapcsoltam, és ugyan zúg, és meg is mozdul egy picit, de utána semmi. A borotva rész, és a kis igazító rész frankón megy, azokkal semmi baj nincs.
Találkozott már valaki ilyen problémával? -
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Megjött a HQ 7310es Philips körkéses borotvám és nagyon frankó. Nekem nem okozott irritációt első használatkor és nagyon kellemesen siklott a száraz bőrön. 15 rugóért nagyon frankó kis masina merem ajánlani érzékeny bőrűeknek is! Egy piros pont a Philipsnek.
-
zsotesz81
senior tag
Hi!
PHILIPS HQ8250 -ről van valakinek tapasztalata? Ezt tervezem megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest