Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tib45

    csendes tag

    válasz mgm81 #8958 üzenetére

    Válasz mgm81 kérdésére:
    Én kb.3 hete vettem meg a tv-t.( 6309) Ami miatt mellette döntöttem: jó képminőség, ambilight, 3D passzív, 5 év gari. Ezek mind jók benne ,... de a 13. napon visszavittem a boltba és a pénzt visszakaptam.Ugyanis részemre nem elég ,hogy a fő tulajdonságai jók legyenek , ha minden egyes gombnyomás után bosszankodom. És ez hosszútávon idegőrlő: lassú a menű, gyenge a netes része, és bármit állítani akarsz az 3-4 gombnyomás, pld. filmnézés közben is. Lassú a tv csatorna lista megjelenítése. A csatorna váltása is. Folyamatosan "tököl ".( a legújabb szoftvert tettem rá,( a netről nem tudta frissíteni,csak usb-ről) Digitális csatornákat csak akkor talált ,ha Angliát adtam meg helynek( persze erről a leírásában szó sincs) Az analóg csatornák képarányát problémásan kezeli..
    A távirányítója egy gagyi( valszeg 20 évvel ezelőtt is tudott már a philips különbet csinálni) : gyenge műanyag, éles széllel( ezt lekapartam egy késsel). a számgombok kicsik, nehezen reagálnak és erősen be kell nyomni őket a váltáshoz. HDD / usb : a mappákat előre simán lépteti,de visszafelé már a főmappát nem tudta betölteni.Ki kellett lépni az egész usb menűből. .....és még sorolhatnám a SOK apró bosszúságot.(mindent többször kipróbálta és ugyanazt a hibát produkálta, gyári visszaállítást is csináltam,nem változott semmi)
    És ami miatt végleg elálltam mellőle: minden egyes tv csatorna váltása olyan,mintha valaki egy erős zseblámpával szembevilágítana, ugyanis: a képernyő felső sávjában egy kb 10x10 cm-es FEHÉR kockában jelenik meg az új csatorna száma/neve/logója. Na ez a sötétben nagyon zavaró tud lenni.(mint egy vakuzás)
    Tehát,engem az ilyen hibái zavartak.( persze lehet ,hogy másnál ez elfogadható és belefér a tűréshatárába.) Mindenki maga dönti el ,hogy miként tévézik.
    Felhívtam a Philips ügyfélszolgálatát ( a Tv részleget): azt mondták,hogy ezek olyan hibák ,amelyeket esetleg-valamikor-talán…. egyszer egy szoftverfrissítés megold.(Na ebben pont nem hiszik,ugyanis kb 1 hónap múlva már itt az új évjáratú Tv sorozat,valszeg arra fognak koncentrálni) és egyébként eddig is lett volna rá kb 10 hónapjuk ,hogy kijavítsák a hibákat,ha egyáltalán lehet ezeket szoftveresen javítani)

Új hozzászólás Aktív témák