Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ance

    őstag

    válasz rainman72 #30896 üzenetére

    A 65-ös kell, azt nem látom ott. :)

    Mondjuk amúgy is mindhárom előfizum foglalt valamivel (tv és 2 telefon), de az egyik lejár decemberben. Addig lehet hátha lesz. De az igazság az, hogy nem szívesen adnék 600k-t sem egy tévéért. Már egy ideje mozizom és mindig arra kell rájönnöm, ha elindul a film, akkor úgysem a képminőséget nézed, hanem a filmet. Ha akció, akkor főleg.

    A helyszín nem túl nagy kihívás a tévéknek. Egy sötét moziszoba, ahol csak szemből nézed még a VA paneles 8505-nek sem jelentett gondot. Szép a fekete, nem térsz el 15-20 foknyit, amitől már halványulnak a színek. Ha tetszene a HDR-e és a kontraszt/színkezelés akkor vennék egy 70-es 8505-öt és még a felfelé méretváltás is megvalósulna. Sajnos ezek viszont nem jók és kizárják.

    A 8506-ról nincs teszt, vagy nem találtam, hátha javultak a dolgok, de mintha ott meg áttértek volna az IPS-re, ami nem kell.

    A jelenlegi régi Samsungnak sokkal szebbek a színei, szebb a HDR és hiába alacsony fényerő, viszonylag elmegy, de csak viszonylag. Viszont a HDR-nél fontosabb nekem a szín, így most őrlődök. Szerencsére van időm őrlődni, mert a jót kell jobbra cserélni. Gondoltam a 65OLED705-ös megér egy gondolkozást, mert majd év végén lemegy az ára, de amíg nem találok tesztet róla, addig nem megyek bele.

    Tudom, komoly problémáim vannak….

Új hozzászólás Aktív témák