Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dino_m

    senior tag

    válasz MEXX_85 #28021 üzenetére

    Tényleg nem kötekedni akarok, de te magad is írod, hogy a forrástól függ, hogy milyen. Az mennyiben a TV hibája, hogy változó minőségű a forrás?
    Csak ha a magam tapasztalatából indulok ki, akkor van egy Tkom IPTV beltéri, valami olcsó Sagem. Ráköthetem ezt egy csúcs minőségű OLED-re is, de azon még hatványozottabban látszani fognak a hibái. Még az időjárástól is függ a minőség. Rossz felhős időben még gyengébb jel jön. Vagy a letöltött HD/4K filmek, amiknek szintén változó a minősége. Egy 50 gigás film összetömörítve 6-10 gigára. :F Streamer csatornák szintén tömörítve jönnek. Persze a Netflix is 4K felbontásban jön, de tömörített formában. HBO GO tömörített FHD max. Sokszor a DVD minőséget hozza. Komolyan, mire kellene számítani? Sz@rból nem lehet várat építeni.
    Érdekes módon, mikor a Youtube-ról egy 4k HDR demót játszunk le akkor azt mindenki egyöntetűen elismeri, hogy milyen szép, de rögtön hozzá is tesszük, de az csak egy demó. És azt nem ugyanezzel a TV-vel játsszuk le, amink éppen van?

    [ Szerkesztve ]

    Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Új hozzászólás Aktív témák