- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz tomcsi23 #44751 üzenetére
Miután elhoztam az autót próbáltam tesztelgetni, és ha mást nem a placebó azt mondatta velem, hogy *picit* jobb a MaxxMotion, mint a sima OMW diesel (mint ha *picit* jobban húzott volna kis fordulaton és mindig kicsit alacsonyabbra hozta ki az átlagot a kijelző, de 3-4 MM-es kör nem túl nagy minta), na de nem annyival, mint amennyivel drágább (gázolajon szerintem kicsit nagyobb volt a difi, mikor legutóbb néztem). Viszont furább bedobni erről a 60-70 literek számláit az ÁFA+jövedék visszaigénylős kupacba. (Ha esetleg megkérdeznék, akkor egy-két alkalommal elnézhette a hülye paraszt-napszámos, hogy mit önt a traktorba, na de rendszeresen? -> Én erre azt mondanám, hogy biztos haragudott rám, amiért nem kapott szabadnapot szerdánként, én meg nem vettem észre, hogy miért drága az ő tankolása, köszönöm, hogy szólt. )
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest