-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz FET-MEN #86896 üzenetére
SZegény!!!!
Gondoltam, hogy szemet fog szúrni,
Akartam is irni Vilikének, hogy ebből balhé lesz elég már.De ugy látszik Te vagy a kiválasztott, mind1 miért de téged Off-olnak.
Nevess és vágj visszaJa és ne vegyétek magatokra de már kezd Golf 4 Fóbiám lenni..
Eddig se volt bajom a golf 4-el meg most sincs... csak már de ezt helyben is tapasztalom a Golf tulajok körében...
már Bocsánat csak a Tisztán érthetőség miatt mert természetesen minden autó szép a maga módján, mindenkinek más az ízlése, mindenkinek más a lehetősége milyen autót vesz mennyi pénze van stb...
De
ez a golf 4 imádat már néha kicsit szúrja a szeme... úgy folyik a nyáluk a kocsijukra a golf tulajoknak mintha valami Rolls-uk lenne legalább vagy nem is tudom.Na de ezt most nem támadásnak venni. cask az előző 2 oldalon túl sok votl a g4 hirtelen
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
ßrainiac
addikt
válasz Kiskokó #86903 üzenetére
"De
ez a golf 4 imádat már néha kicsit szúrja a szeme... úgy folyik a nyáluk a kocsijukra a golf tulajoknak mintha valami Rolls-uk lenne legalább vagy nem is tudom."Lehet azert, mert egy f@sza auto?
Tudjuk jol, hogy mindenki azt szereti ami van neki - amihez joga is van, raadasul be is linkelheti, hiszen VW topicrol beszelunk -, van aki kispolak fan, van akinek a lada az isten, hiaba megyunk ebbe az egeszbe most bele, hogy ki mennyit tud kiadni egy autora, vagy hogy a szulei mennyit tudnak ^^
-
cool13
őstag
Közeledik a Karácsony? Növekszik a feszültség? Ne legyetek már csajok.
-
ßrainiac
addikt
-
varsam
őstag
válasz KaiotEch #86921 üzenetére
Ezek nekem is nagyon bejönnek, pláne ami éles vonalakkal van, pl: [link]
Egyik jó barátom tavasszal szeretné megcsinálni hasonló módom az Mk1 Octiját, (van ezzel foglalkozó a családban, anyagáron nem vészes), nagyon kíváncsi leszek rá. A héten vesz 16-os BBS RX2 felniket, szerintem szép lesz.
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz !Overdose! #86929 üzenetére
Én a kontinentálgété malomkerekek (vagy inkább majomkerekek) helyett inkább újrabőröztettem volna a kormányt. De az nem menő egy 17 éves audin.
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Galaxy Fold 4
-
varsam
őstag
válasz !Overdose! #86929 üzenetére
Ez is csinos darab.
Nálam még mindig az RS6 a favorit.. Csak jó lenne már kiszedni a kezem a biliből
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Nektek ez tényleg bejön??
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Ezek a Camou-k fekete fehérben de csak az amelyik telibe matrica és egyik színnek nem a kocsi alap színét használják fel.
Golf 4-es témában természetesen egyet értek mindenkivel azért nem is reagáltam
Amúgy van egy G4-es ismim és hozzá párosítom az autót sejthetitek milyen a viszony XD| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá