- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz zsolt19900 #87200 üzenetére
Mennyivel értelmesebben néz ki mint a múltkori linkelésed.
Give them hell Ukraine!
-
tresh
veterán
Megkimelt passatom istállóból eladó
-
zsolt19900
őstag
jó, a múltkori az extrém volt
és jobban értékelhető -szerintem- egy saját környezetes fotó, mint hogy átgurul a gazdag szomszédhoz egy képsorozat erejéig, és személyesen esik le az állad, hogy milyen gazdától is van igazán az autó
felhívtam éppeg, és el is vitték már a kocsit szóval még sem megyek megnézni majd egy másikat, máskor, de ha láttok, tudtok golf, passat, bora, a4 csapatból min. 1.9 (pd) tdi-s 110le 800ig bezárólag korrekt gépről -lehet sedan is, kombi is- akkor ne tartsátok magatokba
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Mágus2
Közösségépítő
Első futómű ne kopogjon, induljon szépen hidegen-melegen. Ne füstöljön, ne remegjen, ne rohadjon. Azt kell rajta figyelni, mint a többi autón. Nézz be az akksi környékére,mögé, alá,ott tudnak csúnya dolgok lenni, ha elhanyagolták.
A 110 lovas nem pd, de talán még csak másodszor írom le neked.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz Mágus2 #87206 üzenetére
tudom, hogy nem pd, azért raktam zárójelbe, hogy jöhet pd és pd tdi is, de tdiből minimum 110Le pd ből pedig mindegy bocsi, ha félreérthető lett.
és köszi az instrukciókat
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Piwi
veterán
kicsit off,de gondoltam belinkelem. épp a bútorokat néztem neten amikor ezt találtam [link]
igencsak elfogadnám a nappaliba
[ Szerkesztve ]
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Ace owner
addikt
-
zsolt19900
őstag
válasz Ace owner #87210 üzenetére
köszi szépen, a többi jöhet akár privátban is
többiek:
ezt a passatot h-h nem vitték el? ez az autó lenne, ami miatt interjúvoltam a fórumot, hogy valaki eletud-e menni megnézni
egész jó az ára, egészen szép a kiállása stb. stb. ezért is érdekes, hogy nem kelt el
-
tresh
veterán
válasz zsolt19900 #87211 üzenetére
Olcsó ár plusz minek papírozza be frissen ha el is adja? Tuti valami nem oke vele... csak egy egyszerű felvetés ha nepper vagyok nem papírozom még nem veszik meg...ha pedig maganak hozom es papírozom nem adom el..kivéve ha gaz van vele...azért az latszik benne hogy a hold fold tavot 4szer megtette..plusz kecskemetrol autot tuti nem vennek
-
Habsteve
tag
Sziasztok!
Szomszéd, szerelő bácsi Spuri-8 adalékot ajánlott, azt mondja érdemes néha tölteni a tankba, főleg akkor ha ukrán benzint tankolgatok. 2006os Skoda Octavia Combi2-m van, itt a fórumon nem sokan díjazták az adalékot, de most megint megkérdezem hátha azóta változott vmi?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Habsteve #87213 üzenetére
Szia!
Szerintem nem jó semmire, az ukrán benzin sem tesz neki jót, a spuri meg nem menti meg semmitől.Ha már valami rendeset akarsz bele önteni, akkor castrol TBE, de legjobb lenne normális benzint tankolni, vagy néha megkínálni prémiummal, hogy lásson ilyet is a motor.
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
Ace owner
addikt
-
Mágus2
Közösségépítő
FET-MEN Tsak neked.
[ Szerkesztve ]
-
Balupapa
senior tag
fob, fob......
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
freaghill
őstag
Most nézem az összefoglalót. Ász, neked rosszul van benn a kép. Azaz nincs is kép..
-
zsolt19900
őstag
miért mi van úgy általában a kecskeméti autókkal?
ma holnap ez a passat lesz megnézve, itt van szomszéd városban, és ha még kehés is az árba belefér a javíttatása
Ace owner: köszi szépen, hogy megérdeklődted sokkal sokkal szívsebben vennék így autót -ha picivel drágábban is- hogy tudom, hogy tudja róla valaki, hogy rendben van és nem megint a lutrit megvenni igaz a Lupo-t is végül jól kifogtam, egy szavam sem lehet rá
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz zsolt19900 #87228 üzenetére
Sok talán a nepper, meg Debrecenben és Nyíregyházán is. Szvsz utóbbi 2 nagyobb gáz ezen a téren.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz focvis #87229 üzenetére
jaa értem értem hát mondjuk azt mondom, hogy ha találni egy lelkiismeretest -kac kac- akkor felőlem lehet nepper is nekem oly' mindegy csak az autó legyen patent, vagy legyenek bevallott hibái és ezt az ára is tükrözze
-
rob210
nagyúr
válasz zsolt19900 #87228 üzenetére
Passat klíma nélkül, behozott autóként?
Gondold meg.Renault power
-
zsolt19900
őstag
válasz rob210 #87231 üzenetére
mármint melyiket? a pécsit, vagy a kecsekemétit? a kecskemétit én is csodálkozva néztem és épp ezért sem megyek el megnézni, mivel a jó vasak hamar elkelnek
más: tiptronik váltós modelleket "elkerülni" kell, vagy nem gázos az a váltós modell?
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
-
Styling
csendes tag
-
zsolt19900
őstag
miérteket, esetleg?
a lupot is a közép, sőt inkább alsó árszegmensből választottam és mégsem volt vele gondom
-
TaaT
nagyúr
válasz zsolt19900 #87235 üzenetére
negatív
Karbantartásigényes, elmulasztása esetén költséges, lassú/lomha.pozitív
kényelmesGive them hell Ukraine!
-
zsolt19900
őstag
jajj bocsesz, hirtelen azt hittem, hogy aaaa autóra mondod, hogy kerüljem el stb. stb. de hogy a tipváltóról mondtad hogy ne oksi akkor azt kerüljük elfele
ez sajnos igen de tettszik, mivel sedan
plus még egy a4 avant, ez is szépnek tűnik a képekről, mármint úgy szép, hogy egyben van stb.
szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
Balupapa
senior tag
válasz zsolt19900 #87237 üzenetére
inkabb a wcbe mennék hányni mint ezekbe.
trágya az összes...._-=*WheelWhores*=-_
-
ßrainiac
addikt
Hat ez meg miert ilyen olcso
Tetszik a segge
-
-
TaaT
nagyúr
-
Balupapa
senior tag
válasz zsolt19900 #87240 üzenetére
messziről süt rajtuk (az összesen) hogy annyi km van bennük mint az országútban, elhanyagoltak mint az állat, igénytelen, semmit mondó képekkel. ugy neznek ki mint egy lelakott cipő
lupo utan feltétlen szükséged van passat méretre?
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
zsolt19900
őstag
válasz Balupapa #87243 üzenetére
és TaaT
úgy vagyok vele, hogy igen szükségem van a nagyobb méretre, ha esetleg jön barátnő aztán család akkor ne kelljen autóváltáson gondolkodnom
nem pont passatra vagyok kihegyezve, "csupán" 1.9 tdi vagy pdtdi hajtsa a gépsárkányt, de.... a3 ban csücsültem szűkebbnek éreztem mint a lupot, szóval azt sajnálatos módon, de kilőttem így marad az a4 az audiból és vwben néztem a golf IV eket sajnos nem igen találtam korrekteket -de ha van nyugodtan linkejetek, borából ismét nem találtam ilyen ársávban korrektet és passatból is alig-alig (amit ugye pajtalakóként elkönyveltetek azt pedig elvitték már)
de őszintén mondom, ha tudtok láttatok korrektet ebben az 500-800e ársávban akkor szóljatok, linkeljetek felőlem lehet benne akár félmillió km is (láttam már ilyen hirdetést is, és az is korrektül nézett ki) nekem az a fontos, hogy karbantartott legyen a gép, kb le....rom, hogy mások szerint az a hűűű de sok van benne kategóriát képvisel az a km szám
és semmi "exkluzív" elvárásom sincsen, mint pl.: ilyen olyan elektromos kütyük, meg ilyen olyan belső, meg ezeken bármikor lehet javítani.... ha pl. szarrá van kopva egy ajtóbehúzó akkor elviszem és lefokkoltatom és slussz passz szóval ilyesmik miatt, hogy valaki nem pucolja ki és úgy tesz fel képet -ami szerintem igénytelen, de mindegy- attól még nem rettenek meg egy autótól -pl a lupo is szépen ki volt kozmetikázva, szinte sajnáltam amikor összekoszolódott a belseje
annak is tényleg apróbb hibái voltak, kopott volt az ablakemelő gombja, akkor az ajtózsanért cserélni kellett, keresnem kellett vezetőoldali ajtóbehúzót, mert a jobb oldali volt odatéve csak fordítva.... szóval ilyen -igaz több tízezres- kis apróságok, amiket idővel és kitartással és akarattal meg lehet oldani, szóval az ilyesmik engem nem riasztanak el. A motorja, futóműve és főbb részek legyenek egybe, ne egye a rozsda és ámen
-
ßrainiac
addikt
Keres vki gyari VW disztarcsat / 15" lemez felnit?
-
MunezXBK
nagyúr
Te Zsóti. Jól kifogtad a Lupot? Meddig is használtad?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz zsolt19900 #87244 üzenetére
A semmi extra elvárásod kicsit mégis extra. A kerettel van a baj, ennyiért nem kapsz rendes TDI-t ebben a méretben, de ezt már írtam.
-
-
m3tr0
őstag
válasz zsolt19900 #87244 üzenetére
A kis Lupo-val mi a terv?
Mer' ugye van aki esetleg venne olyat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch
- LEGO klub
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest