- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
Ezaz!!!
Krézi féle kispók
Van valahol róla youtube videó is...
Ehun van-e'[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
net84
őstag
válasz Mágus2 #48696 üzenetére
Ez tetszik
Feldobtad a napomat (márami még hátra van belőle)...
Tegnap pont belefutottunk egy-két kispolák gyorsulási videóba - a szarfos TDI csúnyán alázta a benzines turbót...Más: lesz valami összeröffenés vagy senem? Vagy majd valamikor csak kialakul?
Hátsó szárnyat/légterelőt még mindig keresek SEAT Toledo MK3 hátsó ablaka fölé... ilyet
[ Szerkesztve ]
Read only...
-
net84
őstag
válasz Ace owner #48707 üzenetére
Ilyen is van? Köszi! Megnézem...
(#48706) tomcsi23 - van akinek az kell...megkapom én is mindig a szarfosdízeles megjegyzést
De a kedvencem: mennyit kell költeni egy dízelre, meg ott a kettőstömegű és a PD - mondja ezt olyan, aki negyedévente valamit mindig javíttat, cserél a benzinesen (ha összeadogatná a sok aprót akkor, amikor én is javíttatok valamit, nem biztos, hogy nála lenne a kisebb szám) - de lassan megtörik és ő is beül egy dízelbe .Read only...
-
törölt tag
[link]
régen volt téma a váltóolaj csere, de erről a képről eszembe jutott mindenkinek szívélyes üdvözlettel ilyet kívánok, aki nem cseréli 170k mérföld "élettartam" ...[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Ha koppanásig alátekerem a kormányt akkor miért jön a motortérből nyikorgó hang?
Golf 3 1.9TDI 90 ló AHU 1997
-
narancsnn
senior tag
Nem akarok erőszakoskodni, de mia k....rv@ ílet van a találkozóval...
Nehogy pénteken kitaláljátok, hogy szombatra legyen kész minden
-
narancsnn
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
rihi1
tag
Sziasztok!
meg lehet azt tudni hogy milyen motorba milyen vw szabványú olajat kell használni?pl: 225 le 1.8T (BAM)
köszönöm
-
FoBCRaistlin
őstag
Tegnap este megtetszettem egy szép fehér passatnak...
Mentünk kettőt... 1,6 benzin az egyik féktávon Sonkyzott egyet.
aki nem érti a fneti kifejezést szívesen tájékoztatom.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Coyot
őstag
Sziasztok!
Autó vásárlás előtt állok, nagy autó kellene, általában 4 személlyel pályán/országúton használnám. Ár szerint kb 800-1m ft körül. A következőket nézegettem:
- Audi 1.9 TDI 1998-2000
- VW Passat 1.9 TDI 1998-2000Szóba jöhet még ezekből a 2.5 V6 verzió is, sőt rengeteg összkerekest láttam.
Ezek nagyságra tökéletesek, szépek (nekem) és tonnaszámra hozzák be őket külföldről. Hallomások alapján ezek az adagolós dízelek nagyon megbízható jó motorok voltak.
Ti azért jobban benne vagytok a dolgokban ezért érdekelnének vélemények ezekről az autókról, egyáltalán bele merjek-e vágni vagy keressek újabbat?
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Coyot
őstag
válasz FoBCRaistlin #48734 üzenetére
Igazából azért vonzó, mert valószínű elég jól megy de bőven elég lenne az 1.9 is. Szerintem az is jól fog menni az 1.4-es astra után
Ami még kérdés lehet mennyire megoldott az alkatrész, gondolom gyáratni már nem gyártanak hozzá semmit, így marad a bontó/utángyártott ha gond lenne velük.
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
MunezXBK
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #48734 üzenetére
Mer nálam indokolt volt?
Coyot: nézd meg az 1. hsz.-t.
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #48737 üzenetére
Kérdésre kérdéssel?
-
Ck.
addikt
válasz FoBCRaistlin #48737 üzenetére
Nekem kb. 140k volt okosba a vezerlescsere mindenestül...alkatrész+munkadíj. De nem okosba lehetett volna tobb is.
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
válasz FoBCRaistlin #48740 üzenetére
Hat ilyen ez a popszakma. De az érzés megfizethetetlen. Minden másra ott a MasterCard...vezerlescserere is.
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
válasz FoBCRaistlin #48742 üzenetére
Ez csak akkor derülne ki, ha beülnenk egymáséba.
Tudom hogy nagyon jol tuningolható az 1.9 TDI es nem is eszik sokat, de akkor is csak egy sor4. -
FoBCRaistlin
őstag
"Ez csak akkor derülne ki, ha beülnenk egymáséba."
Hátőőő.... jó csaj vagy?
Ültem pár dieselben, többek közt csabiéban is.
Nem hoztam fel érvként sem a tuning potenciált, sem a fogyasztást.
Bár ez a "csak" sor 4 picit fájAnnyit mondtam, ha nincs semmi extra érv a V6 mellett én nem azt vennék.
Márpedig a sok pálya nem érv.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
FoBCRaistlin
őstag
Szenzációs reklámfilmet rakott össze az Audi: Neeeeee, ez dízel!
Hát szerintem meg fos, de mind1.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
latyak17
tag
A kocsi alja kihegesztve, glettelve alulról alvázvédőzve, szélvédő kitömítve a tökéletes szigetelés érdekében! Jövök haza de városban vettem észre, hogy kúszik fel vízhő.. Ha haladtam ment visszább, de 90 fokig nem ment vissza.. ez azért érdekes mert viszonylag friss benne a gomba 79fokos. Főúton meg alig kullog 70 fok fölé.. ez mi vagy hogy? Ja meg az miért van, hogy ablaktörlőbek csak a leggyorsabb fokozata megy mióta beáztam ? Amugy pollenszürő és környékén annyi volt a kosz, hogy durván befolyt a pollenszűrőn .. Nehogy élvezhessük ugye
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851