- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz atos19881101 #38899 üzenetére
"1.6-os benzines 77kW-os"
félelmetesen rossz elektromos gázpedál
"77kW-os, 2000-2002-es kiadás?"
a második link mondjuk pont nem olyan bora
"feketére festett a teteje"
tyuning, szerencsés esetben csak fólia.
"sok az a 170k km?"
de 180K-nál vezérléscsere van előírva...
Give them hell Ukraine!
-
atos19881101
senior tag
válasz rob210 #38900 üzenetére
A fekete tető nekem is rögtön felejtősnek tűnt ... akkor gondolom nincs véletlenül sem ilyen "gyári" fény?
Gyanús nekem is a km, de a 99-es kiadásnál belsőre elég korrektül néz ki. Gázpedál sem kopott.
Maga az 1.6-os motor akkor véleményed szerint élhető kategória?TaaT Mit értesz a rossz elektromos gázpedál alatt? Igazad van a második nem 2000, de majdnem .. 1999/10
[ Szerkesztve ]
/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
tomcsi23
veterán
válasz atos19881101 #38902 üzenetére
Mit értesz a rossz elektromos gázpedál alatt?
Hogy nyomod, de nem megy.Amúgy 12-14 éves kocsiban - amit napi szinten használnak - mennyi km legyen?
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
rob210
nagyúr
A rossz elektromos gázpedál ugyan az mint az egyes okádiánál.
Azaz benyomod a gázpedált és később reagál.
Azaz laggol számítógépes nyelvenAz 1.6-os motor élhető, de nem rallyra való.
Én az 1.4 essel elvagyok a városban az 1.6 os ennél erősebb, tehát élhetőbb.
Családi autónak ideális.Renault power
-
TaaT
nagyúr
Olyan késése van mintha régi turbós autót vezetnél, csak ez később sem lódul meg
"de majdnem .. 1999/10"
attól még modellfrissítés előtti, így nem csoda hogy nincs a leírásban villany ablak meg tükör ami később már széria volt meg ez 8V-s (74kW) nem 16
persze ezektől még lehet jó, csak nem erre kérdeztél először
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
atos19881101
senior tag
válasz rob210 #38904 üzenetére
Aha ... akkor biztos rossz a ping-je ha laggol
Gondolom ugyan ezek a motorok kerültek a hasonló évjáratú Golf 4-esekbe is igaz? 1.4-eseket néztem én is, de az 55kW nem lomha? Nem kell pörgetni, hogy menjen is? Nem családi autót keresek, szerencsére ott még nem tartok. Gazdaságos, és egyben "erőben" bővelkedő kocsit keresek. (Tudom ... tudom ... sok az elvárás )
tomcsi23 Jogos a kérdés .. hát ha egy papé volt aki hétvégén járt vele csak misére akkor talán hihető a 150.
TaaT Erre nem is gondoltam. Nálam ezek csak extrák .. a lényeg hogy futómű illetve motor legyen egyben .. De azt hiszem ez a gázpedál történet el is döntötte a kérdésem.
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz atos19881101 #38906 üzenetére
Én ilyenkor mindig azt mondom, menj el egy autókereskedésbe, biztos hogy lesz egy ilyen 16V-s VW vagy Skoda vagy akármi, próbáld ki, és te eldöntöd hogy mennyire zavar tégedszerk.: "Gazdaságos, és egyben "erőben" bővelkedő kocsit keresek."
Akkor nem ez lesz a te motorod
nézegesd a 110 lovas TDI-ket, 1.8T-ket, 2.3 V5-ket (bár ez utóbbi 2 nem éppen gazdaságos)
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
atos19881101
senior tag
Hát a leírtak alapján ki sem kell próbálnom, biztos a frász kerülgetne ha nyomom, de nem megy ... akkor felejtem is ezt a motort.
A TDI-ket szeretem, csak azokkal az a baj, hogy ebben az árkategóriában nagyon az orosz rulettre hasonlítanak ... Most lehet megköveztek, mert VW totyik, de véletlenül vélemény a 2.0HDi 110 lovas motorokról? Azon belül is Citroen Xsara 2002
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz atos19881101 #38908 üzenetére
Ki lehet fogni, havernak legalábbis sikerült 1m-ért jót* venni
*jó dízel négyesgolfot, pár apróbb hibával...
2.0hdi témakörben ezt a totyikot próbáld ha itt nem jársz szerencsével [link]
Give them hell Ukraine!
-
rob210
nagyúr
válasz atos19881101 #38910 üzenetére
HA ilyen 700.000.körül keresel autót akkor neked se VW csoportos autód lesz
Én se véletlen döntöttem a franciska mellett.
Sokkal jobban felszerelt és frissebb évjárat mint a Német, és nekem még a választás is bejött szereti az egész család.Renault power
-
atos19881101
senior tag
válasz rob210 #38911 üzenetére
Mit hajtasz? A helyzet, hogy sok pénzt nem akarok kocsira költeni, mert nem látom értelmét ... próbálom megtalálni az arany középutat, csak hát nehéz ...
Nekem nem szükséges mindenféle extra, nálam a fő pont az a megbízható, erős de egyben takarékosnak mondható motor (már jönnek az irreális elvárások ), illetve a jó futómű. Jó .. legyen az ablak elektromos ne kelljen kurblizni, meg legyen szervó illetve légzsák. ..
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz atos19881101 #38910 üzenetére
Ezzel nincs mit tenni, vagy kimész te magad és hozol be egy olyan autót amit talán még nem tekert vissza a külföldi tulaj/nepper
Amúgy rob jól mondja, a VW konszern autók relative magasan árazottak, a fhansziák meg nem
Give them hell Ukraine!
-
probizz
tag
-
atos19881101
senior tag
Találtam egy korrektnek tűnő autót, árban is jó, csak valahogy a tulajt nem lehet elérni. Meg túl szép hogy igaz legyen ...
-
Ramses07
Modder
Sziasztok! Rég jártam erre:-) Újra itt a nyest szezon! Ha valakit zavar, h összejárkálják a szépen fényezett autóját, akkor tudok jó nyerst riasztót. Priviben keressetek!
További szép estét!Life is short, ride hard!
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz atos19881101 #38912 üzenetére
Jettával mentem sokat ilyen motorral.
Nyomaték nulla, forgatni kell.
A laggolós gázpedál pedig rohadt idegesítő, de van rá megoldás. Egy kis szoftmód, és ki lehet venni belőle.
Amúgy lehet közlekedni ezzel a motor+kasztni párossal, csak tudni kell a határait. illetve elég tág tartományban tud fogyasztani.tomcsi23: nem az ellen nem véd, de hogyis mondta a zárpi... a vízbű veszi ki a zokszgényt... teccikérteni?
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
TaaT
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #38920 üzenetére
a szoftmod olcsóbb mint a hardveres mod?
Give them hell Ukraine!
-
atos19881101
senior tag
Csak nem értem, mi a lényege ezeknek ... mert még válaszolni sem válaszol ...
FoBCRaistlin Hát ha forgatni kell, akkor megértem hogy a fogyasztás nagy tartományban mozog ... gondolom be lehet vele nyeletni akkor a 12 litert is.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz atos19881101 #38925 üzenetére
Nekem 1.4-es golfom van 55kw-al, de családi autónak ne vedd meg.
Mi ketten használjuk, többnyire csak én egyedül, így tökéletes. Nem horror a fogyasztás, dinamikus kis autó (kiiktatott EGR-rel és lekötött kartergázcsővel )Az 1.6 se rossz, de az én következő autóm szinte biztos, hogy 1.8 vagy afölötti lesz (és természetesen benzin). Nem a fogyi lesz az elsődleges szempont.
A dízel sem lenne rossz, de azt nem az én felhasználási szokásaimnak készítették. Bár ha találnék patent 1.9 TDI-t (pl 5-ös golfból), akkor az lenne, de ez fehér holló. Sőt... nem is hiszem, hogy azoktól valaha megválna a tulaja... -
törölt tag
válasz atos19881101 #38915 üzenetére
Hy!
Igen sajnos kezd elharapozni itt is Magyarországon a kétes egyénekkel hírdetett gépjármű.
Aprod tele van ilyenekkel.Totalon írtak már hasonló esetekről igaz azok Osztrák és Német hírdetések voltak.Most sajnos kint vagyok Angliában nem tudok haza menni ,hogy személyesen meg tudjam mutatni magának az autómat.De ha erre a számlaszámra átutal xxxxx összeget akkor már a hétvégén otthon is tudok lenni.
Hát én kint melozom és sajnos leadtam egy telepen az autót.De önnek nem kell sehova utazni én kezeskedem róla,hogy az autó megérkezzen otthonába azaz oda szállítják önhöz.Utaljon át ide és már viszik is az autót.Most öszintén mit vársz egy olyan "emberekkel" hemzsegő országtól akik még Isaura felszabadítására külön számlát nyítottak és kezdték gyűjteni a pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz atos19881101 #38925 üzenetére
Ha csak 2-3 bejön neki és fizetnek neki kb 70.000-120.000ft-ot akkor miért menne el lapátólni 1hónapig amikor 10perc alatt meg van a kamus hírdetésből a lovéja.
-
törölt tag
Aprodon és az expresszen hírdetett egy gyerek procit és ssd-t.
55.000ft helyett procit 42.000ft-ért
34.000ft helyett ssd-t 256mb 25.000ft-ért új gyáriak ,postai gari,1év garikkal,számlákkal.
Karácsonykor szerinted mennyien vásároltak tőlle.?
Senkihez nem érkezett meg az árú. -
FoBCRaistlin
őstag
Haha. Létezik hozzád un. "gázpedál tuning" amivel ez a reakcióidő levehető.
Meg elvileg a progijába is bele lehet nyúlni. Ha jól tudom, akkor gázpedál lenyomáskor a vezérlő elsőre vár egy picit, hogy ez a szerencsétlen tényleg gázt nyomott, és ha marad a jel, akkor úgy dönt, hogy hoppá tényleg gázt akart nyomni is kivezérli... hajrá elektromos gázpedál.atos19881101: Igen, 7-12-ig simán lehet vele kajáltatni. Amúgy annyira nem gáz. Szép tágas, azért haladni is tud. Csak mint mondtam, ismerni kell a korlátokat. Pl induláskor csak kuplunggal elindulni... sok sikert Egy 1,9tdi lenne bele tökéletes.
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz FoBCRaistlin #38931 üzenetére
A TDi-nél is van egy kis késlekedés. Fehérember várni turbónyomás.
-
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Mágus2 #38932 üzenetére
Azért ott nyomás nélkül is akad egy kis nyomaték.
Pl nálam frankó a gázpedál reakció. Vicces is szokott lenni amikor rossz úton haladok alapjáraton ketyegve.bitpork: "Gondolom ezért ódi és nem fosvágen " Jaja az ódira más fizikai törvények vonatkoznak, ezt nem tudtad?!
tomcsi23: Emlékszel? Mekkora poén volt már. na akkor 3-2-1 go... és állunk egymás mellett. Nézünk... na mi van? Padlózod? ja... és te? Én is... aztán megjött a nyomás...
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz tomcsi23 #38936 üzenetére
Ez van. Meg kell tanulni nyomni a pedált. Ha már témánál vagyunk, akkor megemlítem, lehet más is tapasztalt ilyet.
Nyáron meg akartam nézni mit megy a gép, és 5.ben tartottam a parkettát. 180-nál már nem gyorsult tovább.
Amikor kicsit felengedtem a pedált, meglódult ismét és ment tovább. Na ez mitől lehet. -
-
rob210
nagyúr
válasz Mágus2 #38937 üzenetére
A levegő üzemanyag aránya javult és ezért ugrott meg.
Bár az enyém nem turbós nem 100hengeres csoda hiper technika, de vezettem már pár autót és kisebb nagyobb mértékben ez mindegyiknél érezhető.Tövig nyomott gázpedálnál ha visszább engedem a gázt meglódul az enyém is, de szerintem mindegyik nyugodtan ki lehet próbálni.
A haver 3000es öreg mercije is ugyan ezt csinálta, még a másik cimbim 2.0es corollája is.Renault power
-
atos19881101
senior tag
válasz Morris #38926 üzenetére
Cégben is van 1.4es 5ös Golfunk, azokkal is lehet dinamikusan közlekedni, de akkor ki kell nyomni a szemét rendesen. Szívesen vennék én is 2liter körüli turbós benzinest, csak a mellé kellene vennem egy jól menő benzinkutat is.
Dodi72 Hát igen ... a sok semmit tevő, csalásból megélni akaró naplopó ... azokról meg inkább nem is alkotok véleményt, akik mindezeknek bedőlnek ...
FoBCRaistlin TDi-t szeretnék én is, de hát a jó állapotúak vagy arany áron vannak, vagy pedig nem válnak meg tőlük.
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz atos19881101 #38947 üzenetére
Attól, hogy 2L-es, nem eszik annyival többet.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz FoBCRaistlin #38940 üzenetére
De 'szen jól van! kiheverem
Én e bajt,
S visszakapja még a kölcsönt,
Vissza majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.