- Apple notebookok
- Milyen TV-t vegyek?
- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Threadripper X3D-vel?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Doki16 #191053 üzenetére
Imádom, de egy GTE-re lehet megremegne a kezem, avi 2000km-re sokat számítana ha 8 liter gázolaj helyett 1-2 liter benzin meg némi áram fogyna aminek a felét ingyen tankolnám a cégnél. Már csak egy CNG szett meg egy illeális komresszor kéne bele
Nézegettem hahun mennyiért lehetne eladni, ha valami PHEV/hibrid autóval racionalizálni szeretném a kiadásaimat még ha luusban és teljesítményben visszalépnék is, de nincs nagyon hasonló (összkerék, bőr, panoráma, automata, kiskilométer), lehet 4 fölött is megérne valakinek.https://tinyurl.com/rasoapro
-
Doki16
addikt
válasz rasotamas #191056 üzenetére
Annyival drágább a GTE, hogy nem érné meg neked. Most ez eszik 5-6 körül. Soha nem jön vissza a felára a kevesebb fogyasztásból. Erőben sem lenne nagy előrelépés. Én se azért váltottam, mert racionálisan, hanem mert jó csendes haladás és minőségi lett a GTE.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
veterán
válasz molnarpeter #191055 üzenetére
https://www.spritmonitor.de/en/detail/1221949.html
Sokat. Sok rövid meg gyors autópálya.https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
válasz molnarpeter #191062 üzenetére
Nem tudom mennyit bír, útvonalfüggően 37,6-48,8 egy irányba, attól függ Pécelről bemegyek a 17-be vagy M0-Ferihegyi gyorsforgalmi.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
válasz rasotamas #191060 üzenetére
a 8 nem sok. Hsa te annak érzed akkor nem való neked a típus. A 4x4, az automata a súly mind fogyasztásnövelő tényezők. Ezért nem javasolt kinézetre venni autót. Pl én sem panaszkodok hogy városi vegyesben 7.4 litert eszik Hans.... oh wait.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
addikt
-
vzsryl
nagyúr
-
addikt
nálam a maximum és a minimum közötti különbségek sem annyira nagyok, mint nálad.
automata, és mindig D-ben használom, papásan, de Budapesten belül vagy pályán[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
L1ZRRR
senior tag
Holnap viszem olaj cserére + eredet vizsgára az autót.
Végül vettem hozzá gyári üzemanyagszűrőt, meg olaj szűrőt. Levegőnek megy a filtron.Böngészgettem a menüben, és a szervíznél csak az alvázszámot írja, illetve h mennyi idő van az olaj cseréig, plussz 1 másik dátum ami az álltalános basic átnézést írja.
Kérdés: Olaj csere után, hol lehet 0-ázni, hogy újra 15k km-ről számlálja?
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz focvis #191070 üzenetére
Köszi, nekem egyenlőre ezt az olaj service felíratot nem írja, mivel 10k km van még benne számláló szerint.
De ettől függetlenül megkapja az új olajat.
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz szilchi #191019 üzenetére
Megoldható otthon, az ajtót nem kell levenni, a lökhárítót viszont igen. Hozzá van ragasztva az A oszlophoz és a felsö váznyulványon van egy távtartó, ahhoz is. A tartót illik cserélni. Talán 3 popszegecs fogja. Karosszéri tömítővel kell visszaragasztani. Az ajtó alatt nincs csavar, csak belül a doblemez alatt. ;) vannak vakahol képeim, ha kell.
-
Mágus2
Közösségépítő
Mindenre elég, csak én megszoktam a 320Nm-t. Amikor beülök egy kevésbé nyomatékos autóba, akkor hiányzik. Nem szeretnék visszalépni ebben a tekintetben. Nézelődés során volt 3 fő kritérium, ami miatt a versenyzők nagy része kiesett. Akik innen jobban ismernek, tudni fogják mi az, amiből nem engedek. :D
[ Szerkesztve ]
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Lacess #191079 üzenetére
Még nem gyártottak olyat, ami megfelel, de le van adva a
wish list.
Saša magasra tette a lécet. Nem könnyű megugrani, meg nem is olcsó. Bementem a Kia-ba, nevetséges volt a 12- es octaviahoz képest is. Pedig a proceed-et modern autónak hirdetik. Szoval szétnéztem az összes nem prémium márkánál, és marad a szélkakas. Biztos hogy dízel lesz, a többit meg ha meg lesz. ;)[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
Ha már fogyasztás a téma. 100 000km nagy átlaga 5,7l/100km. Saša extra hosszú váltójának nincs párja.
Lacess: Akkor hogy rendeltem? Úgy megijedtél, hogy megnézted?
[ Szerkesztve ]
-
papg79
tag
Sziasztok,
Bocsánat, ha nem jó helyen kérdezek. Az autóm egy 2003-as Sharan. Msot, hogy kezdenek bejönni a melegek, be kell időnként kapcsolni a klímát. Persze, igyekezetem mindig hetente, 2 hetente járatni egy kicsit, hogy a tömítések ne száradjanak ki. A kérdésem, hogy jó a hatásfoka szerintetek, ha a leghidegebbre állítva kb. 3 perc után 6-7 fokot mérek? A hőmérő nem digitális, hanem a hagyományos szobai hőmérő, amit a középső szellőzőrostélyba be tudok dugni. Köszönöm előre is a válaszokat.
-
Saccco
nagyúr
válasz macilaci78 #191096 üzenetére
Együtt kerek 36ft/km. A biztosítás nincs benne.
Van benne viszont, fényezés, lendkerék, gumi, stb.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
KisApám
addikt
Melyik 5W-30 olajat ajánlanátok?
Skoda Octavia Tour 1.6I autóm van (2005-ös, 75 KW, BFQ)̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
válasz molnarpeter #191099 üzenetére
Köszönöm!
Ez jónak tűnik akkor: Motul 8100 X-clean+ 5W-30 (5L)
(Jóváhagyások: VW 504 00, 507 00; BMW LL04; MB 229.51; PORSCHE C30)vagy ez Castrol EDGE Titanium FST 5W-30 LL (4L)
(VW 504 00 / 507 00, Porsche C30 vagy MB 229.31/229.51)̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
Új hozzászólás Aktív témák
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Klarstein Chillout jégkocka készítő
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest