Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1stVikman

    senior tag

    válasz newmoonlight #167162 üzenetére

    +MunezXBK
    Köszi srácok.
    Nyest ellen nálunk a szabadon engedett kutya vált be. :D (Szabadon volt előtte is, csak nem a kocsi közelében, hanem az udvar hátsó részében. ) Nehéz ügy volt először, mert otthoni nyestek megmászták, lesz@rták, húgyozták, majd melőban az ottaniak szintén maguknak érezték a verdát, így ugyanezt ők is. Bár Fabia-ba nem szereltem riasztót, és szerencsére a motorteret is ritkábban látogatták, de kívülről minden nap össze volt rondítva a kocsi. Hiába mostam, ment a területi vita. :D Aztán a kutya szabadon engedése (meg persze ő is megjelölte a kerekeknél) távol tartotta őket.
    Sajnos szegény azóta már az örök vadászmezőkre távozott, és anyám panaszkodik is, hogy megint össze van járkálva a kocsi.

    Viszont nálam most konkrétan patkányok vannak, gyorsabbak, mint a németjuhász, ami már nem is próbálja kergetni őket. Szóval nehéz ügy. Tegnap raktam ki mérget (két hét "veszekedés" után végre engedték anyósék), meg fabrikáltam egy hordós csapdát. [link]
    Úgy látszik valami nem volt oké, mert a magokat lezabálták, de kapás nem volt. :( De legalább a méregből is falatoztak.
    Vettem kénlapot is, várok pár napot, és megy a füstölés vagy nem tudom. De ma legalább nem volt nyom egyik motortérben sem. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák