Hirdetés

  • Szimpatikusnak tűnik a T Phone új generációja

    ma A Telekom saját márkás modelljeinek új generációja jelentős előrelépés az első T Phone-okhoz képest.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • TopSpin 2K25 teszt

    gp Djokovic nélkül ugyan, de bő évtizedes kihagyást követően visszatért a TopSpin-széria – itt van minden Grand Slam, de vajon a játéknak mekkora esélye van a világelsői címre?

Új hozzászólás Aktív témák

  • McSzaby

    őstag

    Sziasztok,

    van egy Feliciám és a hátsó fék szerkezete ugyanaz, mint a Fabiájé, illetve Poloé, azért inkább ideírok. Adódott a probléma, hogy a pedálutam hosszú. A kopó alkatrészek 1 éven belül mind cserélve lettek, kivéve a hátsó fék rugóit. Emellett a főmunkahenger is cserélve lett tegnap. Nagyon jól fog a fék, simán blokkolom a kerekeket, de a pedál érzése még mindig foscsi.

    A hátsó fék az, ami miatt nem érzem a pedált olyannak, amilyennek akarom. 6-7 kattanás kell a kézinek ahhoz, hogy teljesen befogjon. Tesztként 1 kattanásra behúztam a kézit, hogy a pofákat közelebb hozzam a dobhoz és egyből olyan lett a fék, amilyennek akarom. Megrángattam a kézit és utána is 1-2 fékpedál nyomásig jó a fék érzése, majd megint megnő a pedálút. Lényegében a pofák túlságosan "távol" vannak a dobtól.

    Szinte biztos vagyok, hogy az utánállítóval van valami, de esetleg köztetek járt már valaki így? Van valakinek hasonló tapasztalata, esetleg megoldása?

    #ThankYouSirAlex #ThankYouLouis

Új hozzászólás Aktív témák