Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • |AP|

    veterán

    válasz #31733248 #77844 üzenetére

    persze, soha nem is volt a legpopulárisabb műfaj, mindig is rétegzene volt, azon belül is még kevésbé populáris rétegekkel.
    De én egyáltalán nem látom, hogy ne lenne népszerű. Az elmúlt 1-2 évben rengeteg koncerten voltam, kicsiktől nagyokig, szinte mindenhol telt ház és óriási hangulat volt.
    Nyilván egy Arénát vagy egy Puskást csak egy nagyobb név tölt meg (részemről legutóbb Slipknot), de például tavaly a Subscribe Budapest Parkos bulija is eseményszámba ment, ugyanúgy megtöltötték a Parkot, mint egy Majka/Halott Pénz, és ugyanolyan nehéz volt rá jegyet szerezni annak aki nem kapcsolt időben.

    Freddy: a világ valóban megváltozott, a stadionkoncertek helyett is inkább a fesztiválok, klubkoncertek a jellemzőbbek. Ami szerintem egyáltalán nem baj, rengeteg alulról jövő zenekar van, akik manapság sokkal könnyebben jutnak figyelemhez, közönséghez hála a youtube-nak és társainak. ÉS m ég a nagy öregek, mint a Metallica is belátták, hogy rá kell lépniük erre az útra. Régen ők voltak a legnagyobb élharcosai a zenemegosztás elleni küzdelemnek, manapság meg mozi minőségben töltik fel a koncertjeiket a youtube-ra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák