Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz aleister #74017 üzenetére

    Érteni vélem a szándékot a feudális világgal való párhuzammal, de attól még tény, hogy a '80-as évek nem volt olyan rég, és a leírtak kb. "intézményi" szinten zajlottak a "fejlett nyugaton".

    Az, hogy a migráció jóideig nem kellő dokumentáltság és szervezettség mellett és kellően átgondolt módon (aka németek túltolták/túlkompenzáltak) zajlott eleinte én se vitatom, de a végkövetkeztetéseim mások.

    Az is evédens, hogy itt a történések nem Ovit igazolják, egyszerűen ő tolta a saját lemezét, az események pedig (leginkább a populista rövidlátó politika térnyerése miatt) hasonló irányba mozdultak. De ez kb. olyan, mint amikor megy az elefánt a hídon mert aműásik oldalon van dolga, utoléri futás közben a macska elől menekülő egér, majdmegszólal: Hallod hogy dübörgünk! :DDD

    btw a kormányunk átal biztosított letelepedésikötvény+magukat kárpátaljaiaknak vallóknak blikkre útlevelet osztogató tevékenységet is igen kártékonynak tartom.

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák