Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz spanyoll #25632 üzenetére

    Mert ma minden ami új és tetszetős köntösbe van csomagolva, eladható, bármekkora szar is (vagy nemszar - de eladható. Most nem minősítek semmit, direkt). Az ice bucket challenge, vagy korábban a plankolás a szarabb kategória. De sportban is ez megy, tavaly a TRX-re fapolt mindenki, idén a kettlebell volt a sztár, jövőre már azt se fogja tudni senki, mi az a kettlebell, mert jön a power-akármi és a kismillió + 1 -edik megakirály hangzású űber fantázianevű divatmajom tiszavirágéletű faxság, amit vagy a ruszkik, vagy az amcsik találtak ki, először a fegyencek, aztán a hadsereg, a navy, majd az elit kommandó, de holnaputánra ezek is elfogynak, kell egy újabb überfapság, arra majd rámondják, hogy a százdanos ultrafeketeöves többezer éves kínai nagymesterek is használták már levitálás közben bla bla bla. De a lényeg nem az, hogy jó-e, vagy haszna van-e, se nem az, hogy honnan jött.. Hanem, hogy mennyien fapolják FB-n mondjuk. És akkor elérkezünk fotósunkhoz, aki úgy gondolta, mekkora atom cool divat manapság még mindig ez a portréfotózás egy kis csúszkahúzogatással és hát kreatívnak kéne látszani az ultracool-ság mellett, mert már csilliárd ember portrézik, de nem tudunk semmi újat felmutatni.. lőjük hát meg őket egy elektrosokkal és kapjuk el az eltorzult arcokat.

    Megyek is a Kenézy-be a szülészosztályra, egy huszasért szerintem egy fehér lepedőt felcelluxozhatok a falra aztán azelőtt szépen végiglövök egy komoly portrésorozatot a szülési fájdalmakat átélő nőkről, de hogy nagyon hiteles legyek, lehetőleg pont abban a pillanatban, amikor a baba feje már kint van, a teste még a szülőcsatornában és éppen irdatlan nagyokat erőlködik csilliomodik alkalommal atom szétzilált fejjel.

    Aztán felteszem engedélyükkel a rögtönzött kis blogomra, post-olok 10-20 külföldi fotós oldalra (nem többre) és karbatett kézzel várok. Garantált, hogy ha a képeimet saját szerverre teszem fel, nem valami központi vadállat cloud-ra, 10 perc alatt szétszednék a látogatók és világgá lenne kürtölve, mekkora morbidkirályfapság ez a szülős portré.

    Aztán rájönnék, hogy ábazmeg ez is uncsi lesz holnapután, gyerünk, nézzük MÁRA valami olyat, ami holnaputánután jönne csak ki, hátha az überfapabb. Áááá megvan !!! Bebaszott emberek lehányják magukat, esetleg másokat. De leginkább magukat. Be*ott embereket portrézzunk, atom szétcsúszott fejűeket. Esetleg kontrasztként tegyük mellé a totál józan fejüket tökugyanabban a beállításban és ruhában.

    Juhú.

    Ez mrá művészet, barátom. Te ezt nem értheted. :))

    ;] ;)

Új hozzászólás Aktív témák