Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz Studi #13891 üzenetére

    Egy - Freddy76 most ne nézz órai - nemzetközileg elismert zenekar hazai klonjaként híressé vált - és profi managementtel megtámogatott - majd spúrság /többi tag más irányba ménese miatt ugyanezt a vonalat szólóban tovább toló figura, aki mára kiuresedett és önmagát ismétli.
    Ami elismerendő benne az az, hogy a kezdeti évek alatt a koncertek és bulik mellett eltanulta a profiktol az egész management tevékenységet, studiozast, kiepitette a megfelelő kapcsolatokat koncert szervezokkel, stb.
    De ez szvsz attól, aki már korai zenekari interjúja során is fontosnak tartotta a közönséggel tudatni, hogy a közgázra jár és sikerült a szigorlata el is várható :DDD

    A népszerűsége manapság 2 dologra épít : nosztalgia (a mai 30-as - 40-es korosztály fiatalságának részét képezték az agyonjatszott számai és ez a réteg jelenleg "a középosztály") és a" jobboldali értékrend"/politikai kötődés kidomboritasa.

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák