- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- Apple asztali gépek
- HP nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Pont van nálam cucc.
Ha kitaláltok valami épkézláb megoldást, hogy:
1. miképp vegyem úgy elő, hogy ne higgye azt, hogy kérkedni akarok a méretével
2. miképp lőjem úgy meg, hogy a többi lány ne legyen irigy
...akkor szívesen eleget tesznek a kérésnek.Egyébként Ő az.
(#14951) Larry303:
Majd céges bulin. Szeptemberben térjünk erre vissza.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
t_a_m_a_s
addikt
Na a gyerek lassan kigyógyul a bajságból, én meg lassan de biztosan mászok bele... Vettem strepsilst, köptetőt, mifaszomat. Most azon molyolok, hogy ezt mindet szépen elteszem a gyógyszeresdobozba, és inkább előhozom a spájzból a két bontott pálinkámat meg egy üveg bort, aztán azokból fogyasztok
Ha másra nem, legalább arra jó lesz, hogy holnap másnapos is legyek...
Kéne már szervezni valami ottalvós, zabálós, szelíden beb@szós fotóstalit...
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #14955 üzenetére
Most jövök fogdokitól, két oldalt beérzéstelenítve. Qrvaszar érzés mikor el van zsibbadva a fél orrod...
Tali most pár hétig tuti nem, előbb legyen szünetmentes a mosolyom.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
t_a_m_a_s
addikt
Jól van, látom nem csak én gondolkodom az alternatív gyógymódokban
Necro: nekem van egy szünetmentes tápom, az nem jó mosoly helyett? (Asszem ez majdnem olyan szar mintha csillagRopicsillag írta volna...)
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #14959 üzenetére
Ha látnád milyen helyes dokinénijeim vannak... szinte örülök neki, hogy még vagy 2 hónapig oda járhatok...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Larry303 #14960 üzenetére
Te egy Úr vagy Larry!
Eddig két barack meg egy aszútörköly... Mintha már jobb lenne egy kicsitNecro, elhiszem én, de nekem olyan fogtündér nénit nem tudsz mutatni akinek örömest hagynám, hogy babráljon a számban... Egyformán f*sok mindegyiktől
Lassan tényleg összejön amit Freddy javasolt a minap, hogy b@szcsizzunk be szkájpon
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #14962 üzenetére
Nálam kb fél évig tartott a győzködés. Most voltam második alkalommal, tömtek meg húztak...
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #14964 üzenetére
Én ebbe úgy mennék bele, ha előtte én is tömhetek.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Real_Necro #14964 üzenetére
Én esküvő előtt vágtam bele, azóta rendesen, évente megyek kontrollra. Így 35 fölött évente egy fogászat, tüdőszűrő, labor meg az üzemorvosi kell azért...
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #14968 üzenetére
Egy gyerekkori baleset miatt nekem kissé komplikáltabb és nem is volt meg sajnos rá a keret. Gyakorlatilag ha ezt az összeget hozzá adtam volna DSLR-hez, már FF lenne itthon teljes obiparkkal...
Jut eszembe, fehér (kerámia?) tömés után hány órával szabad enni? összvissz 4 palacsintát ettem ebédre...
[ Szerkesztve ]
-
Karima
őstag
válasz Real_Necro #14982 üzenetére
Szerintem egy kis grillázst már ehetsz
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #14982 üzenetére
48-72..Karima, ez gec* volt
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Karima #14985 üzenetére
japersze, mi meg higgyuk el, hogy tomes utani embernek grillazst nem cigesegbol ajanlottal (nem, nem vagyok irigy, csak megeloztel )
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
Karima
őstag
válasz t_a_m_a_s #14966 üzenetére
Ja bocs, a szerkesztett részt csak most láttam Én benne vagyok. Mondjuk kiadó házakat nem nagyon ismerek (mert Füreden van nyaralónk, így nem is nagyon nézegettem ilyeneket az elmúlt 35 és fél évben), de szerintem szezon előtt bőven találnánk még partközelben is emberi áron.
-
Balinov
titán
-
Karima
őstag
válasz Balinov #14991 üzenetére
Nekem az is jó. Ott van egy köpésre Bár szerintem, ha 2 napra megyünk, oda Tihany kevés, az max egy fél nap alatt megvan (akár Füredről áthajózva is). És ha már szállásról van szó, akkor Füred jobbnak tűnhet. (Bár ha végig a kertes ház kertjében akarunk lenni, akkor végül is mindegy, de azért egy esti iszogatásnak van egy feelingje a füredi kikötőben Meg ha esetleg valahova a környékre el akarunk menni, akkor Füredről jobban mennek buszok - ha nem lesz elég kocsi, vagy a sofőrök innának vezetés helyett
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
válasz Balinov #14991 üzenetére
Tihanyban nincs lófasz sem. Este nézhetnénk egymást a teraszon. Öreg vagyok, meg nős is, de azért legalább nézni hadd lehessen már puncikat, ha lemegyek a Balatonra.
Aki egyetért velem, csak írjon annyit, hogy: "Füred jobb hely, mint Tihany."
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Balinov
titán
válasz Karima #14992 üzenetére
jogos a kerdes, meretbol adodoan Fured tenyleg jobb valasztas, Tihanyba meg ahogy irdat, akar hajoval is at lehet menni a buli kedveert.
Mondjuk jo pofazik bele, eleve 0% eselye, hogy esetleg ottlegyek (gondolom tobbek oromere )
-
Freddy76
addikt
válasz Karima #14995 üzenetére
Mi minden évben megrendezzük az Országos Casting Találkozót, a sztorija hosszú lenne, a lényeg, hogy ilyenkor csináltatunk egyenpólót (minden évben más színű galléros póló, belehímezve az "Országos Casting Találkozó" szüveg), és elmegyünk (30+-os, inkább 40 felé közeledő apukák) aljasodni Siófokra egy hétvégére. Siófok azonban kezdett már vállalhatatlan lenni, tavaly Füredre mentünk. Van a kikötő mellett valami jobbajta szórakozóhely, alagsorban van a tánc, oda mentünk, sötétzöld egyenpólóban. Azt már megszoktuk, hogy mindenki legénybúcsús/szülinapos brigádnak néz, itt azonban értelmesebbnek tűnő tyúkok voltak (mármint Siófokhoz képest, ami azért nem egy megugorhatatlan szint). A pultos csaj megkérdezte, hogy mi ez a műtőspóló, mire a pultnál álló haver rögtön rávágta, hogy az éppen akkor bezáró Telki kórház orvosai vagyunk, és azt ünnepeljük, hogy összegrundoltunk egy plasztikai sebészeti magánklinikát... A cimbi egy nagy radiológiai és aneszteziológiai eszközöket gyártó/forgalmazó cég régiós pénzügyese, szóval pár dolgot tud CT-ről, altatógépről, bélvarrógépről, hibás implantátumokról, stb., szóval hihetően eladta magát. Viszonylag gyorsan népszerűek lettünk (főként persze az ötletgazda), de több pasi jött oda dumálni, mint csaj, szóval egy idő után kezdtük kényelmetlenül érezni magunkat... Aztán bebaszcsiztunk, és már nem érdekelt.
Nekem bejött Füred.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
aleister
veterán
válasz Karima #14998 üzenetére
Sok jó ember kis helyen is elfér. Freddy meg majd alszik kint.
Sajna a társasház bukó. Feltehetően nem suttognánk a végén már.
Füreden nekem is van egy ismimnek nyaralója. Kikérdezem a viszonyokról, hátha megfelelő lesz.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozilla Firefox
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Poco X6 Pro - ötös alá