- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- 3D nyomtatás
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #3099 üzenetére
Ja, közben utánanéztem, és tényleg csak akkor van a 6-os is a pakliban, amikor 5-en vannak...
-
concret_hp
addikt
NL25, UTG kapok QQ, emelek 1$-ig, sb-n kívül mindenki fold.
flop: 99J, csekkel, emelek 2$ adja, turn: 9 csekkel, emelek 4$, adja, river A gondolkozás után csekkel. erre én? vélemény?
a pot 13.55$ előttem még kicsit kevesebb, 12. valamennyi, ellen előtt 17.valamennyi. (flössesély nincs lent)egyébként everest hh-ját hogy lehet valami értelmes formára konvertálni?
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #3103 üzenetére
Emelnék egy 5öst, ha visszahív dobnám.
pokerhand.org nem tudja konvertálni?
Good to be good, but better to be lucky.
-
[Anduriel]
aktív tag
Valaki tudna ajánlani termet NL10-NL25-re? Most vettem ki az összes pénzem bossról, és a Pokerstars, PartyPoker, Everest, Paci-t nézegettem, valaki jászik ezeken? Vélemény? Pokerstarson azt írták hogy Visa Electronnal is lehet deposni, akkor OTP Junior is jó(ez nagyban megkönnyítené a választást)? mert Paradisera jó volt.
''Az egész világ félreáll az elől, aki tudja, hogy merre megy.''
-
adalbert1
veterán
válasz [Anduriel] #3105 üzenetére
A pacificnek jó a first depó bónusza (ha még az van ami régen).
Amúgy érdemes egy moneybookerst is csináltatni. -
[Anduriel]
aktív tag
válasz adalbert1 #3106 üzenetére
Van már MB accom, csak eddig nem volt rá szükségem és nem tom pontosan mennyire bonyolult használni(gondolom nem túlságosan). Eredetileg a Pacira akartam, csak kicsit keveslem azt a 2000 cash game játékost
''Az egész világ félreáll az elől, aki tudja, hogy merre megy.''
-
L|zsidoboz
őstag
Pokerstarsnak sztem az egyik leggyérebb az FD bonusza.
Paci régen elég jó volt.
Party is könnyen teljesíthető, csak nekem nem tetszik a szoftvere.De sztem a legjobb a byole sport pokeré. A ladbrokers se rossz, ott még rakeback is van.
-
Bibby
addikt
válasz L|zsidoboz #3108 üzenetére
Egyébként party-nál mikor fogják leváltani ezt a kinézetet? Hihetetlen hogy ehhez ragaszkodnak. Tudom nem ez számít, de azért mégis...
Ελευθερια η θανατος
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #3108 üzenetére
Hmm, nézegetem a boyle bónuszát, nem tünik olyan rossznak. Ők mit értenek raked hand alatt? És ez melyik network?
-
concret_hp
addikt
pacinak szerintem fos a kliens és már az fd bónusz se a legfrankóbb. ráadásul 3 napig ülnak a pénzen kessout előtt.
esetleg egy olyat éri meg, hogy betolsz 400$, adnbak rá 50 fd bónuszt, kiszedsz 400-at, de ekkor valszeg zárolják a számlád, elküldesz nekik pár iratot, kitolják a csentót és van 50$-d, amit viszont jódarabig nem vehetsz ki, csak amit azon felül nyersz.
nl50-en meg csúcsin kívül pl. csak 1 fullring asztal szokott lenni, csúcsidőben is max 3, szóval feljebb nem nagyon van játék. mondjuk nl10-25 asztalok azért akadnak szép számmal.everesten sok playa van, ha sokat játszol még nl10en is kiszedhető az fd bónusz és sok az idióta akiktől nyerni lehet
party nekem tartós játékra nem jött be mondjuk a kinézettel nemtom mi a gond engem csak az zavar, hogy örökké feljavulnak az idióták lapjai.
nem tudtok olyan termet ahol megjátszható az hogy mb-ről befizetek és átutalással ki lehet kérni a manit? vagy kártyára? esetleg úgy, hogy kártáyról betolok valami minimális összeget és az egészet oda kérem ki majd.
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #3104 üzenetére
én csak elcsekkeltem (kicsit fostam, hogy be akar csapdázni) és TT-t mutatott. ami miatt viszont nem értem aí játékát
flopon bármi értelmes lapom van én vagyok a jobb, emeltem is majdnem potnyit, mire számíthatott? hogy lejön a sora vagy mi? (gyakorlatilag ugye 2 outja volt + hogy jön neki a sor)[ Szerkesztve ]
-
regent
aktív tag
Na most jön egy hosszú panaszkodás, vagy inkább tanácskérés, panaszkodással körítve. Az is lehet, hogy csak azt szeretném, hogy azt mondjátok: Igen, igazad van, te tényleg jó úton jársz, csak éppen peched volt az elmúlt idoszakban. Mondjuk én ezt gondolom, de majd meglátjuk Ti hogyan látjátok a helyzetet.
SSS-t (short stack strategy) játszom 10BB beülovel. Ha duplázok, vagy öszejön 16 BB, akkor kiülök. Nincs gondolkodás, nincs összetett helyzet, vagy pot odds, nem vagyok kiblöffölheto (vagy csak nagyon-nagyon korlátozottan). Csak allin van, vagy fold, az esetek 90%-ban. A többiben engedik, hogy nagyvakról flopot nézzek, aztán lesz ami lesz. Ha jó lapom van nyomulok, ha nincs, akkor eldobom. Sík egyszeru, egy majom is meg tudná csinálni. (csodálkoznék, ha a hasonló stratégiát játszók legalább fele-harmada nem robot lenne manapság).
Mitol jó ez nekem?
Mert magasabb limiten játszhatom, mint amit a bankrollom megengedne full beülovel, azaz jobban jön a bónusz, és az ott játszók valószinuleg több tudása nem tud érvényesülni ellenem.
Azaz ez a stratégia sikerre van ítélve. Az esetek többségében ugyanis akkor tolom be a pénzem, amikor "nekem áll a zászló", amikor elonyben vagyok az ellenfélhez képest. Ha eldobják, viszem a vakokat, ha megadják, többször lesznek hátrányban mint elonyben, azaz hoszútávon nyerek. Nyernem kell. Illetve nyernem kéne.
Bár gondolom ezzel nem mondtam újat itt szinte senkinek, csak vázolni szerettem volna a körülményeket.
Viszonylag rövid ideje játszom ezt a stratégiát, alig két hete. Eddig kb. 10.000 handet játszottam le, ebbol 685 showdown volt, ez nem mind allin, néha nagyvakról végigcsekkeltünk, de a túlnyomó többsége allin-es hand.
A VPIP-m 9-10% körül mozog (prémium lapok ugye), tehát az összes allinem majdnem 70%-át tartotta legalább egyvalaki.Legnagyobb sajnálatomra mégsem vagyok nyerésben. Legalábbis nem vagyok akkorában, amekkorára számítottam. Az igazság szerint, éppen csak hogy pluszban vagyok.
NL25-NL50-NL100-ig játszottam rendre 172, 302, 211 Showdown-al.
Nem túl nagy számok, azt tudom, de talán némi következtetés levonására alkalmasak.Négy nagy csoportra osztottam az induló lapjaimat, az egyik a párok, a másik az AK, AQ, AJ, AT, a harmadik pedig a KQ, KJ, QJ, JT, a negyedik az Ax, ahol x kisebb mint T. Ez utóbbi kettő inkább csak buttonról vaklopásnál jutott szerephez, mindkét szerepkörben, azaz loptam is velük, és visszaemeltem a nyilvánvaló lopási kísérletre.
Nézük a párokat, valamennyi limiten összesítve, csak azok amelyikkel volt showdown, tehát legalább egyvalaki megadta az allint, vagy én fogadtam valaki emelését!
251 db volt belőlük, ebből 140 nyert, 110 veszített (nem tudom hol a hiányzó 1 db, de alighanem azzal pont nullára jött ki a nettó nyereményem). Azaz kerekítve 56%-44%-ban nyertem velük. Ez szép, egészen addig, míg jobban bele nem megyünk a részletekbe.
A nyertes leosztások 6.43%-ban ugyanis eredetileg vesztő voltam, a leosztás alatt fordult nyerőbe a parti. Azaz pl. QQ vs AA, esetleg még rosszabb helyzetből indultam de szerencsém volt. Behúztam egy drillt (leggyakrabban), vagy lejött a sor, esetleg a flöss. Ez szép teljesítmény, de ha megnézzük, hogy kb. 20% az esélye annak, hogy drillt kapok az 5 közös lapból, már nem is olyan sok az a 6%. Nem baj, nyilván ekkora hátrányból nehezen fordul meg az állás.Nézzük a vesztő leosztásokat!
110 db azaz az összes pár 44%-ával vesztettem. Ezen belül viszon 68 db handnél (62%) én álltam nyerőre az allin pillanatában, és parti közben fordított az ellenfél. Na ez itt egy érdekes szám. Azt jelenti, hogy a vesztes partik több mint felében "nyernem kellett volna", mégis vesztettem. Persze ez így nem igaz, csak az, hogy nekem volt nagyobb esélyem nyerni. Aztán mégsem úgy történt. Tudom, ilyen a póker. Meglepett ez a szám, ezért mélyebben is belementem a részletekbe. Ugyanis azt gondoltam, hogy a "fordított" partik nagy része olyan volt, ahol csak "szűken" voltam esélyes, azaz mondjuk 88 vs AK, kb 52%-48%. Mert ugye ezek a helyzetek könnyen fordulhatnak mindkét irányba (a pénzfeldobás már csak ilyen). Nos, az eredetileg előnyben lévő, de aztán mégis vesztett partik 41%-a bizonyult "szűk"-nek (minden olyat ide soroltam, ahol 60-40-nél kisebb volt az előnyöm), a maradék 59%-ot "durva" előnynek tituláltam.
Tehát a vesztő partik közül azokban, ahol előnyöm volt 59%-ban "durva" volt ez az előny, és mégis veszítettem. Magyarán az AA vs KK partikban az ellenfelek behúzták a drillt, lejött a soruk, vagy a flössük. Ez az összes párral elveszített parti 36%-a.
Ejha.
Míg én, hátrányból csak 6.4%-ban javultam, addig az ellenfelek "durva" hátrányból is képesek voltak 36%-ban fölém javulni.
Na ezen meglepődtem. Tudtam, hogy nem akárkik elen játszom, de hogy ilyen szuperhősök, arra azért nem számítottam.Ezek voltak a párok. Azt hiszem itt ment el a nyeremény nagy része.
Csináltam számításokat a többi csoportról is, általában ott is hasonló (de nem ennyire durva) a helyzet.
Kérdésem, hogy szerintetek is egy durva bukószéria közepében vagyok, vagy ez teljesen normális?
Esetleg, ha valaki játszik még SSS-t, neki milyenek a statisztikái?
Esetleg ez a néhány leosztás semmit nem jelent, és fölösleges, és lehetetlen ennyiből komoly következtetéseket levonni.
Érdekelne a véleményetek.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #3114 üzenetére
Hát akkor NL10-en elég nehéz lehet kiszedni... Viszont NL25-ön már viszonylag gyorsan kipöröghet. És van valami számláló, vagy van valami vip/fpp point, amiből lehet tudni, hogy hol tart? Mert ott az volt, hogy írni kell a supportnak ha megvan 200 hand, és akkor adnak 25$-t, tehát 800 hand kell a 100$-hoz... Viszont ha jól olvastam elég lapot kapni, tehát akár tight játékkal is kiszedhető a cucc.
-
koob
senior tag
kik fordítják ezeket a szoftvereket?
befelyezett, stb. -
L|zsidoboz
őstag
válasz adalbert1 #3115 üzenetére
NL25 nincs, csak NL20 ott. Viszont a játékosállomány nagyon laza, így ott is simán kivehető a bonusz, szinte mindig megvan az 5 dolláros pot.
Van a lobbyban számláló, ami mutatja a rakelt handek számát. Én ha jól emléxem, két nap alatt elértem a 800rht.Good to be good, but better to be lucky.
-
regent
aktív tag
válasz adalbert1 #3117 üzenetére
Igen tudom, sokan vannak, akik rühellik a "fajtámat". Én sem szerettem, illetve nem értettem, miért jó ez nekik, ahelyett, hogy normálisan játszanának. Mondjuk NL10-en még most sem értem.
Amúgy addig szvsz nincs gond, amíg csak egy van egy asztalnál, mert átlag körönként egyszer szólal meg. A gond csak akkor kezdődik a fullbeülősöknek, ha három SS is ül. Mert akkor gyorsan játszhatatlanná válnak a Ax, Kx-ek, sc-k.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
adalbert1
veterán
Na ja, hát NL10-en a legnagyobb vicc, mikor beül valaki 2$-al, bebukja, utána reload megint 2$-ra... Meg ilyen alacsony limiten lazább asztalnál nem ritka a 2-3 call sem egy short stack all in-jére, előbb utóbb nagy részük ki lesz nullázva... Másrészt nagyon ölik a játékot, csak egy példa: top settet floppolok, a short stack behúzza valami szarra az all in-t, a másik full stack dob, így őt már nem tudom berántani, pedig lehet hogy jól be lehetett volna csapdázni...
Ma is volt egy hasonló szitu, pokert floppoltam, short stack AK-val all in (888 volt a flop), másik nagyobb stack dob... Pedig szép lassan lehet hogy neki is beakadt volna valami full, amire még betesz valamennyi lóvét. -
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #3119 üzenetére
Az király, akkor lehet hogy ránézek majd jövő hónap elején... Hány asztalon és hány óra játékkal szedted ki?
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #3123 üzenetére
Ok, szerintem fog majd kelleni, viszont a mailcímem más, mint ami a ph-s regnél van... Van valami lejárati ideje a meghívónak (az albiban a netünket megint lekorlátozta a upc, túlhasználat miatt, ha jövő hónapban is korlátos lesz, akkor csak 1-2 hetente hétvégente tudnék játszani)? Ill. a 15$-t instant adják?
-
adalbert1
veterán
válasz adalbert1 #3124 üzenetére
Na megnéztem, elméletileg 30 nap a lejárata, és a refer a friend bónuszba nem számítanak bele az NL20 és alatti asztalok raked handet nézve, plusz first depo bónusznál a moneybookersesek ki vannak zárva...
Viszont azt sehol nem találom az oldalon, hogy mivel lehet depositolni, így hirtelen nem tudom mennyit buknék azon, hogy moneybookersre ki a lóvé bossról, onnan visa-ra, vagy az ahoz kapcsolódó bankkártyára be, onnan pedig depo be... -
Pá
addikt
Imáááááádok AA-t ölni! Főleg riveren
Még egy riverkill Ma formában vagyok
Érdekes, party közben valamiért azt hittem már flopon megvolt a setje és weak call volt részemről csak mákoltam. De így minden rendben, győzött az igazság, höhö.
Egyébként azért is adtam meg mert drawra tettem, igaz flushre. Amellett, hogy ilyet amúgy sem dobunk elJa, amúgy nem kell azt hinni, hogy megba****m fortunát, ezzekkel kb a délelőtti szopóág (KK vs AA & QQ vs KK) jött vissza.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
L|zsidoboz
őstag
válasz adalbert1 #3124 üzenetére
30 nap, ha jól tudom.
Amúgy ha akarod, egy 10essel megtoldom, hogy érjen is valamit a meghívó mindkettőnknek.Azt hogy érted, hogy instant adják?
Pá: Én az elmúlt öt AAmal ötször buktam: k9c, 44, 89o, 46d meg még valami szemét leverte. Szóval AA nálam nemsoká preflop fold kategória lesz.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
Nekem is kiralyul ment ma. Eloszor kitartott a KK-m. No jo, masodjara csak kitart.
Oke, ezt ne eroltessuk, legyen AA, az brutal lap. Affene. Akkor meg egy proba.
Hagyjuk a fenebe, varjuk meg a nutot!Azert optimista vagyok, mindjart indul a 100k-s versenyem, nyilvan erre tartalekolom a szerencset.
[ Szerkesztve ]
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #3127 üzenetére
Ez a +10 jól hangzik. Instantot úgy értem, hogy egyből az accounra teszik? Viszont ez a net korlátozás rohadt zavaró, ahogy beszéltem valamelyik nap a upc supporttal, benyögték, hogy lehet hogy decemberben is korlátos lesz a net, mert a 3 havi átlagforgalom átlépte a 750 gigát... Asszem vissza kell fognom magam letöltésügyileg, meg lakótársamat is meg kell csapkodnom.
Érdekes, nekem mostanában nagyjából kitartanak az AA-im (habár múltkor pot limiten, 993 flopon nem tudtam eldobni, hát persze hogy 910 és 33 volt az ellennél)
Szerk.:
viharhozo: te szoktál nyerni is? Mert úgy tünik, hogy folyamatosan lemákolnak...
Gl. a 100k-hoz.Szerk.: na indulok folytatni a tegnapi cash gamet, kíváncsi vagyok ma mivel rukkolnak ki a fishek.
[ Szerkesztve ]
-
L|zsidoboz
őstag
válasz adalbert1 #3129 üzenetére
400 rh után kell írni nekik egy mailt, ha jól rémlik. Nagyon korrekt a supportjuk és gyorsak.
A 2. 25 dolláros bonusszal legfeljebb egybekötöd, és egyszerre kapsz 40 dollárt.
Tőlem meg majd +10t moneybookersen, ha megkaptam az 50 dollárt.Good to be good, but better to be lucky.
-
viharhozo
addikt
Hogyne nyernek! Amikor ilyen emberfeletti readet, es hero callt mutatok be, akkor nyerek.
-
viharhozo
addikt
Hat, ennek egyhamar nem lesz vege.
-
regent
aktív tag
válasz concret_hp #3134 üzenetére
Az csak véletlen lehet. Én mostanság már cutoffnál sem fizetek semmit, hanem megvárom a nagyakot. Addig 9-en játszanak a többiek. Kit érdekel.
Hozzászólást kérek a problémámhoz. Mondja már valaki hogy szerencsétlen vagyok!
Akkor megnyugszom, és nyugodt álmom lesz. Amúgy szétverem a lakást! És üvöltözöm majd, rettenetes hangon.
Ezt nem akarhattyátok!?
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
concret_hp
addikt
mennyi a bb/100-ad? $-ban mennyit nyertél? mennyi bónuszt szedtél ki?
amíg nem sss-t játszottál ezek hasonló mennyiségű hand alatt hogyan alakultak?
(ophus 10bb-s cikk alapján kezdted el?)
nem véletlen, amugy az hogy beül 10bb-vel és egyből betolja a vakot, hanem ennyire idióta
(szóval nem a tipikus sss-t játsza , hanem csak játszik ss-ként )[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
Nem lehet mi mondani a problémádra, nagyon kicsi a minta. Legalább 5000-10000 showdown kéne szeirintem.
Meg egyáltalán nem tudom mi a baj, pluszos vagy nem? Addig nincs gond.
Sztem SSS-nak pont az a lényege, hogy biztosan hozza a zsét a konyhára, de lassan.
Éppen ez történik, szóval minden rendben.De ha nagyon érdekel mi a helyzet, nyomd be pokerEV-be a cuccost és az majd jól megmondja mi járt volna.
Amúgy meg továbbra sem értem mire jó ez a taktika bónuszkiszedésen kívül.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
regent
aktív tag
válasz concret_hp #3137 üzenetére
A BB/100-am minden limiten más, NL25-ön +3.42, NL50-en +2.73, NL100-on -2.14. Na ez a NL100 ami nagyon fáj nekem. Mert pont itt a legrosszabb a statisztikám, minden tekintetben. Itt buktam a legtöbbet, itt mákoltak le a legtöbbet, és úgy egyáltalán....
Alighanem ezért írtam az előbbi postot. Mert amit nyerek az alacsonyabb limiteken (az ellenfelek mákolásai ellenére) azt pillanatok alatt elvesztem NL100-on, az ellenfelek mákolásai miatt. Egy kicsit kivagyok éppen most.Amíg nem SS-t játszottam, addig leginkább NL/PL10-en nyomtam általában sikerrel, de nagy ingadozásokkal.
Nem az ophus cikk alapján kezdtem el, hanem teljesen véletlenül, azt hiszem a cikk megjelenése előtt két nappal egy angol cikk hatására.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
regent
aktív tag
Igen, én is tartottam ettől, hogy nem elég nagy a minta. Amúgy most még pluszos vagyok, de ha folytatódik ez a trend, akkor hamarosan minuszos leszek.
PokerEV-ben dolozom. Szerinte kellene hogy legyen vagy 450$ pluszom. Ehhez képest van azt hiszem 27$.concret_hp-nek:
Amúgy láthatjátok a hozzászólásaimból, hogy sok mindent kipróbáltam, közvetlenül a SSS előtt éppen az egy asztalon való NL10-es max 3 emberes játékot preferáltam. Aztán jött az ötlet, hogy próbáljuk ki a 10BB-s SSS-t. És lőn...
Az elején ment is nagyon. Aztán arra gondoltam, hogy ha ennyire megy, akkor magasabb limiten mégannyira fog menni. Hát nem. Először az ellenfelek adták fel a leckét, a NL25-höz viszonyítva igencsak durva volt a váltás. Aztán ezt úgy éreztem (most is úgy érzem) megoldottam, de most meg a szerencse hiányzik. Illetve nem is hiányzik, mert megvan az ellenfeleknél. Nagyon boldog lennék, ha az "engem illető" részt megnyerném a leosztásokból. Mondjuk olyan arányban, ahogyan az allin pillanatában állok. Ha 20-80%-ban bukóban, akkor bukjak az esetek 80%-ában. Ha 65-35% nyerőben, akkor nyerjek az esetek 65%-ában. Csak ennyit kérek. És ha lehet, akkor ne majd a jövő hónapban, hanem holnap, de még inkább ma.[ Szerkesztve ]
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
concret_hp
addikt
akkor majd kijön a hosszú táv és minden jó lesz.
bónuszt szedsz ki vagy mi?szerintem inkább nl/pl 20-25 irányába próbálj továbblépni, onnan még egy lépcső nl50. ha nl 50-en nyersz havi 20-25 beülőt, abból már egész frankón el lehet éldegélni.
[ Szerkesztve ]
-
regent
aktív tag
válasz concret_hp #3141 üzenetére
Nem, nincs konkrét bónusz, amit ki akarnék szedni. Csak ki akartam próbálni ezt a játékot. Amúgy szerintem rettenetesen jövedelmező lehet, de ugyanolyan rettenetesen unalmas is.
Amúgy érdekes, hogy most, hogy NL100-on is játszottam néhány partit (mégha SS-ként is), egészen máshogy látom a NL10-NL25-ös játékot. Szinte hihetetlen, hogy mennyire rosszul játszanak néhányan. És néha mennyire látszik hogy éppen milyen lapjuk van, vagy éppen nincs semmijük, csak blöffölnek. Amíg csak NL/PL10-en játszottam, ezt nem vettem észre.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
concret_hp
addikt
én is kezdem érezni sokszor, hogy annyira le tudom readelni az ellent nl10-en sokszor hogy nagyon (legalábbis így érzem, lehet hogy simán kiblöffölnek ), nagyobb potot úgy hogy túljátszottak nem nagyon buktam mostanában nl10-en és ennek örülök
most nl50-en tolom pacin néha meglepődök itt is mik vannak: csókán átmegy a vak, amikor button lenne akkor kiül (nem bukott nagy potot vagy ilyesmi, simán preflop dobott) és nem 1 ilyet látok.
durvább: figura úgy tol be 30$-t a potba AQ-val, hogy KQx a flop (ellennél KK )[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
UTG emel 4 bb-ig, 3 fold majd én jövök, nálam AQo. szerintetek call/fold? az asztal laza, de az emelő elég feszes playa. (nl 50)
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #3144 üzenetére
Nálam az, mert én nem szeretem az AQ-t.
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #3144 üzenetére
Szerintem játékstílustól függően lehet call/fold/reraise is... Én callolnék vele, utána majd kiderül mi lesz... Habár lehet hogy egy reraise se lenne rossz, azzal a többiek nagy részét már lehet hogy kizárnád a potból, sőt jó esélyel csak ketten maradnátok, de ha nagyon laza az asztal, akkor lehet hogy a 4 bb-ot vagy a 8-at még az utánad következő 5 ember adja, vagy még lehet hogy rátok is emel...
Alapból szar a pozíciód, de ha kizárod a többieket, és az eredeti emelő csak call, akkor még lehetsz nagyon jó is floptól függően, habár ha feszes játékos, nincs kizárva AK, AA, KK, QQ, sem, ezek nagy része ellen ugye esélytelen vagy, viszont ezek nagy részével még lehet hogy vissza is emelne rád. De ennyi erővel lehet hogy csak egy JJ van nála, vagy egy 1010.
Mondjuk én a helyében ha nagyon lazák a többiek (és preflop elég agresszívak), akkor csak limpelnék AA-val, utána meg reraise, ha valaki emel.Na a ma esti cash game se ment rosszul, 6k plusz... Mákoltam le AA-t JJ-vel. , JJ-met verték 46-tal, QQ-mat verték flushel, KK-mat kifizették 99-el, egy másik QQ-t is kifizettek, szóval jött a lap... Persze sok pénzt belocsoltam hülyeségekre is, néha nagyon nem tudom komolyan venni a játékot.
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #3130 üzenetére
Ok. akkor ezt megbeszéltük, viszont a upc-től lesz függő a dolog, ha decembertől normális sebességre visszakapcsolják a netet akkor mehet, ha nem, akkor csak jövőre.
Mondjuk remélem nem fognak szarakodni vele... -
viharhozo
addikt
Rem egyszeru: ha az esetek tobbsegeben allin mesz, akkor a PokerEV egyertelmuen megmutatja, mennyit kellett volna nyerned, es ehhez kepest mennyit nyertel. Azt meg csak a joeg tudja, meddig fogsz szivni, nekem regota van egy eleg jelentos minuszom, ami nem akar eltunni.
Egyebkent miert nem jatszol full beulovel?
-
viharhozo
addikt
válasz adalbert1 #3147 üzenetére
A csavo eleg idiota volt, mindenfele szarral jatszott elotte. Flopon ilyenkor nalam sztenderd a 4bet, ez eldonti, van-e nala vmi vagy sem. Ha visszatolja, siman dobom, igy viszont gyanus lett a dolog, mert a flop minraise utan nem passzol semmire a call.
A turnon sokat gondolkodtam, FE itt mar gyakorlatilag nincs, nalam semmi, bar elismerem, h a check/call eleg bena jatek. Igazabol arra voltam kivancsi, mi volt nala.Durvasága miatt töröltem - moderátor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Autós topik
- BestBuy topik
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest