- DUNE médialejátszók topicja
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házi hangfal építés
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz darnellsmith #3200 üzenetére
A partira kell koncentrálni? És a bad beateket el kell felejteni? Végig kell gondolni a lehetőségeket?
Basszus, akkor mi eddig rosszul csináltuk! Köszi a segítséget mindenki nevében!''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
L|zsidoboz
őstag
válasz viharhozo #3199 üzenetére
"A bónusz kivételéhez pontokat kell gyűjteni. Minden 1 dollárnyi rake után 1 pont jár, egy leosztásban max. 3 pontot kaphatsz. Minden pont $0.06-ot ér. Ha összejött $20 (vagy 10%-a az eredeti befizetésednek), akkor azt a számládhoz írják automatikusan. A pont megkapásához nem kell pénzt betenni, elég ha kaptál lapot.
Versenyeken minden dollár tournament fee-ért 7 pont jár. Tehát egy 20+2-es versenyért 14."Good to be good, but better to be lucky.
-
Bibby
addikt
Hmm...tudom hogy kicsit kevés az információ. Nos, biztos voltam benne végig hogy top párja van, király. Itt a kérdés egyértelműen az hogy van-e annyi esélyem mint amennyit bepakoltam. All-in is mehettem volna, de látszott rajta hogy megadná, szóval így nézve kiestem volna.
Ελευθερια η θανατος
-
L|zsidoboz
őstag
S'n'G-n pedig ez a leggyakrolibb kiesés/duplázás szitu. Top pár vs. flush vagy straight draw.
Sztem mindenképp meg kell ilyenkor próbálni duplázni. Ha nem jön be, ott egy köv. torna, ha bejön, akkor meg happy day. Mivel A is volt nálad, így kb. 45% százalék esélyed volt flopon, ami bőven jó egy all inre nálam.
Milyen kísérővel volt top párja?[ Szerkesztve ]
Good to be good, but better to be lucky.
-
viharhozo
addikt
válasz L|zsidoboz #3202 üzenetére
Konkretan az erdekelne, h ha pl. 20 cent a rake, akkor is jar-e 0,2 pont, vagy 1 a minimum.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz viharhozo #3205 üzenetére
Természetesen nem csak 1 dolláros raketől van.
Vannak töredék pontok. Amúgy nem is lehetne kis limiten pontot szerezni.
Csak ha a töredékeket összaadjuk, akkor jön ki, hogy 1 dollár rake 1 pont.
Pont ahogy mondod, 20 cent rake az 0.2 pont.Az általad idézett mondat meg a termet fényezi kicsit, hogy más terméknek egy körben max. 1 pont szerezhető, Full Tilten meg 3 is akár.
[ Szerkesztve ]
Good to be good, but better to be lucky.
-
viharhozo
addikt
válasz L|zsidoboz #3208 üzenetére
Hm, ez nem is olyan rossz, 65-70%-os rakebacket jelent. Az Ironmanes akciot csinalod?
-
Bibby
addikt
válasz L|zsidoboz #3204 üzenetére
Úgy emlékszem magas kísérővel volt, talán KJo...
Ελευθερια η θανατος
-
viharhozo
addikt
Az uccso 1083 handben 63 pocketet kaptam, 36-szor neztem flopot, es nulla setem lett.
-
Bandit21
addikt
AK-o-val megyek all-in. 170.000 zsetonom van, a vak 75.000 150.000 middle pos ülök, előttem már vki 300.000-el ai ment, "megadom". Utánam még vki, is bejön, a vakok dobják...
970-en indultunk 8 gtd-s rebuy speed nl tournament. Az első 2500-at kap, mindezt 2 dodós beülővel, és 1.6-os rebuy-adddonnal. A számláló 41-et mutat, vakarom a fejem, 40 alatt már 46 dodót fizetnek 35 helyett. Az 10, pont annyi amennyit eddig beinvesztáltam a beszállóval és 4 rebuyyal. Épp most néztem, hogy 3 hand mva leszek BB, és azt is épp h meg tudom adni. Belevettem, hogy esetleg még a nagyvakot veszni hagyom, és marad 20.000-em a 75.000-es SB-hez képest és mi van ha akkor jön a "lap". De most jött. Be is toltam.
A későbbi megadó egy Q-J-ot- mutat, az első emelő viszont egy K-K-t. Ez már nem jó jel...
Flopon jön egy J meg vmi szemét. Turn-ön egy Q. Na mondom itt se jön már 10-es. Meg a nyereményemhez sem... És tényleg az asztalra nem is, de közben a 4 másik asztal valamelyikéről kiesik valaki, és így 39.-ként kapok 46,06 dollárt. Mindezt 2 óra alatt, és kb 9,5 dolláros invesztálás mellett. Fincsi.
Honnan volt a 10 dollárom?
Tegnap elindultam a Party kelet-eu-i frerollján.
Ott 3. lettem, nagyon fájó mód, A-10-s-el kaptam ki, egy K-8-o-ellen. Szabályosan fájt, ott is 25th level 75.000/150.000 volt a vak, kn 250.000-el voltam nagyvak, a maradék 100.000-et betoltam, és a CL (3,5milla chippel) vígan megadta. A flopon jött egy 8-as, a riveren mégegy, A-10 szín sehol. Tényleg fájt.
A korábbi tanácsokat kb egy hétig betartottam és vigyáztam, a cdpokeren a 30 eu-s bonuszt nl5-ön játszottam. De jött a mélyrepülés, a keresett 10 dollár elszállt, ment mellé még 10 is. Maradt 25, és tudtam bármit csinálok valaki mindig lesz aki K-3-al adja meg végig az emelésem, A-K-mmal, flopon K-val, és jönni is fog mindig a 3-as a riveren. Nem egy ilyen volt. K-3-al el se kezdtem játszani. Ha jött is volna K a flopon, és emelnek, el tudtam volna dobni. NL 5-ön én voltam így egyedül.
Felmentem NL100-ra, már tudtam mi jön, de csatában akartam elvérezni, "játékosok" ellen.
Jött egy AA- all in, megadta egy 3-6-o, flopon ottvolt a két 3-as. Mindegy tudtam, hogy ez jön csak azt nem mikor.
De tegnap leültem, és az itt olvasott, Allin/fold, esetleg nagyvakból limp-el szépen elmentem a 3. helyig, ma meg a 39-ig. Nem lettem jó játékos hirtelen, és nem is tartom be ezt a játékstratégiát teljesen, volt h csapdáztam, volt, hogy félblöfföltem.
Tegnap volt egy baráti party is, mindkettőnek már az elején cl lettem, egyszer KK-mat fizette ki egy barátom mert A-9-el nem hittem el h nem jön A, pedig nem jött, majd 5-5-öt találtam BB-n, a kisvak csak adta, flop A-5-3. Ő emel, én vissza, Ő all-in, én adom, és reménykedtem h A-a- van. Volt, csak éppen kettő...
Mindegy a második party volt eddig a legrövidebb, mindenkit én ejtettem ki, és a máskor 2-2.5 órás meccs lement 1 óra 10 perc alatt. Nem kegyelmeztem.
Itt is volt két necces helyzet.
Az első amikor CL lettem 10-10-et kaptam BB-n, emeltem adták, flop J-10-7. kb 1500-am volt, emeltem 400-at adták, turni mindegy emelek 400-at adták. River mindegy allin, adja.
Az elsőben A-9-hez ragaszkodó barátom most egy A-K-val jött végig.
A másik party kb féltávnál már csak 3-an voltunk, az előző A drillessel, AK-val emelek, kb 2500-am van, a vak 50/100, emelek 400-ig, adja.
Flop K-J-9 megint 400, megint adja.
Turn 7-es. Allin megyek. Ő adja mutat egy J-7-o-t... kérdem én ezzel adtad meg preflop? Erre Ő vigyorog, igen!
A riveren jön egy 9-es. Máskor majd nem szállsz be J-7-o-val Tomi...
Én viszem a potot, és kb 6 hand mva vége a heads-up-nak is.
Itt tartok mostregisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
viharhozo
addikt
Altalaban en emelek, es eleg sokszor bedobjak. Vegul 1580 hand utan az 53. flopot nezett parbol set lett, jo sokat nyertem vele.
Ebben a honapban 30k handet jatszottam le. A setflopolasom az abran gyakorlatilag nem lathato, 40 settel tartozik a terem (darabja atlagosan 8 dollar). Vegigneztem, otszor flopoltak az AA-m ellen sort. A PokerEV szerint a havi net runom -7 beulo. A ketto egyutt egesz tisztesseges osszeg.
-
Pá
addikt
Gyerek végig instacallt nyomott. Na jó riveren egy pillanatig habozott, de aztán becsülettel befejezte, amit elkezdett.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
adalbert1
veterán
válasz adalbert1 #3222 üzenetére
Még eszembe jutott valami... Rohadtul tudom utálni azokat az idiótákat, akik preflop 2 vakig emelnek minden handnél mikor bemennek... Igaz hogy így megduplázzák a potot, de valahogy nem tartom értelmes játéknak... A másik csoport meg akik a 2 vakra ráemelnek még 1 vakot, néha az az érzésem, hogy fix limites asztalhoz ültem be...
Persze az ilyen 2 vakosokat néha nagyon félre lehet readelni, de annál többször lehet őket nagyon berántani... -
mayerlaci
senior tag
S a PH-sok mikor fognak leülni és játszani?.Akár on-line.
-
Bibby
addikt
Üldögélek szépen, szívják a véremet, semmi lap. Megkapom a dáma párom kézbe, VÉGRE felkiáltás, és búcsúzás egy kézbe kapott király pártól.
Emiatt utálom a pókert... vagy emiatt szeretem?Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
Egyébként lenne egy lehet hogy láma kérdésem. Titan poker: az asztali gépemen ha akció van egyből felugrik, nem számít hogy épp írok, vagy bármi egyéb. Laptopon viszont szép diszkréten csak villog a tálcán, meg csipog. Akárhogy meresztem a szemem sehol nem találok hozzá beállítást, pedig elég dühítő. Aki tud segítsen. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Ελευθερια η θανατος
-
Gambit
őstag
Élő játék, több órányi küzdelem után végre final table. (Elég hülye lebonyolítás volt, minden asztal játszott egy sng-t, és a győztes jutott tovább az FT-re, ahol ismét sng.) Már csak 5-en játszunk, nekem sajnos csak a fél stackem van meg (korábban floppolt sorral flösbe futottam). Emelek UTG-ből az AJ-vel kb. 3 vakot, ami a stackem negyede. Egy hülye francia csaj a buttonon allin. Fedezem őt, de csak alig. A csajt hülye calling stationnek readeltem, az előbb említett sor vs. flöss partiban ő is végigjött velünk A magassal. (Én riverem dobtam, ő ott sem, pedig akkorra már három hármas is lent volt, tehát póker, full, flöss, sor esély is volt, neki meg egy ásza.)
Persze megadom az allint, és meglepve látom, hogy QJ offot(!!!) mutat! Király, dominálok. A gond csak annyi volt, hogy turnre meglett a sora, riverre az egylapos flösse. És a szerencsétlen hülye azt sem tudta, miről van szó. A sort sem vette észre, és utána el kellett magyarázni, hogy azért nyert ő, mert öt egyforma színe lett. Nagy nehezen megértette. Én meg több órányi játék után pénz nélkül távozhattam, mert 1,5 nagyvakom maradt, amit egy 88-ra tettem fel, de persze egy AK leverte. Szóval szerintem meg ez a dühítőbb, hogy olyanok verik meg az embert hatalmas mákkal, akik még a szabályokat sem ismerik. Hogy a saját asztalát hogy a **csába sikerült megnyerni, az rejtély. Biztos hasonlóan színvonalas játékkal.''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
-
viharhozo
addikt
Sorozatban dontom a sajat rekordjaimat. Most eppen egymas utan negyszer vesztettem preflop allint dominalo lappal (KK v 55, AJ v AT, AK v KQ, AK v A8). Az eddigi rekord harom volt.
-
Pá
addikt
válasz viharhozo #3233 üzenetére
Érdekes, nekem is volt egy AK vs A8 tegnap és én is buktam. Riverre jött a 8...
Egyébként nagyon kellemes hétvégém volt, elenyésző badbeattel. Elég simán mennének a dolgok ha minden így menne. Pedig nem történt semmi különös, hacsak nem számít az annak, hogy flop után általában az esélyesebb lap nyert.
-
Gambit
őstag
Na, vége a BPO-nak. Hát a végén elég vérszegényen játszottak a srácok. Amúgy Duró Gyula nyert, akárki is legyen.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
L|zsidoboz
őstag
válasz darnellsmith #3236 üzenetére
Olvastam ophun, hogy nem nagyon kameráztak.
Sztem max. a final table lesz kamerás.Good to be good, but better to be lucky.
-
darnellsmith
senior tag
válasz L|zsidoboz #3237 üzenetére
na hát az nemsok final table gondolom ittis annyibol állt hogy akinek kevés chip van az jó lapnál egyből all in, akinek nemsok minden az eldobja vagy netán akinek van miből az elfogadja aztán lemákolja/vagy nem és ennyi. na mind1 azért ha lesz akkor megnézem, aztán utána eldöntöm hogy érdemes volt-e
Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
viharhozo
addikt
Ma is becsuletesen szivtam, amikor is hirtelen beutott az a bizonyos egyszeri kutyavasar.
-
Pá
addikt
válasz viharhozo #3239 üzenetére
1 outos riverkill, a kedvencem.
Viszont az érdekel, hogy folytattad volna a partyt ha nem jön fel egy 10-es turnben.
Feltételezve, hogy 10-esnél alacsonyabb lap jön fel és nem pározódik be a board, flushdraw sem egészül ki. Egyszóval semleges lap jön.[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
Nem tudom, nehez. Az ellen nagyvakbol csak tartott preflop, 22/44 lehet veszelyes. A cbetet nagyon sokan szeretik tamadni, nem dobhatok el mindent a flopon. Ha tizesnel magasabb lap jon, es emel, akkor sajnos dobni kell, vmi csak lesz nala. Ha kisebb, akkor altalaban kemenykedek, van esely, h eldobja a gyenge kiseros damat. Ha pikk jon, arra ra szoktam bloffolni.
-
concret_hp
addikt
szokott valaki kártyával ki be fizetni?
van ahol vonnak érte fee-t? (a kifizetésnél)vagy fullba vagy sehogy :D
-
SLYM
veterán
válasz concret_hp #3242 üzenetére
ugyanezt akartam kérdezni. én a bwin-en fogok elkezdeni jáccani. és ezt a banki átutalásos dolgot preferálom. kb mennyit vonnak nem tudja valaki?
-
adalbert1
veterán
Én még csak befele fizettem kártyával, kifelé még nem sikerült. (persze azért mert a ps-en bebuktam a lét, i4-on meg nincs kifizetés kártyára). De amúgy szinte mindenhol leírják, ha vonnak le...
I4-on sikerült a kezdő 35 eurómat felvinni 366-ra, így happy vagyok, igaz hogy abból csak a rakeback volt 50 euro. Amiket játszottam: Hold 'em: NL10 full talbe, NL10 SH, PL10 full, PL10 sh, NL25 full és SH, PL25 full, egyszer beültem NL100-ra is gamblerkedni, meg volt pár 3 és 5 eurós sng is...
Viszont a legutóbbi update óta egy trágya a boss programja, nagyon sokan panaszkodnak, hogy pár pillanatra lefagy, kidob az asztaltól. Ezeket velem is szivesen eljátsza... 2 handben ki is dobott, ahol biztos hogy jobb voltam (az egyiknél volt showdown is, a másiknál pedig szintén jó lehettem top 2 párral)... Írtam is a supportnak, hogy refundot akarok, kíváncsi vagyok milyen nevetséges válasszal akarnak majd megetetni, mivel mikor előszőr leírtam a problémát, megkaptam az instalálljam újra a softwaret, check my anti-virus-spyware etc. settings sablonlevelet. Na meg az update után hétvégén elég sok torna is elmaradt, szerintem részben ez a probléma miatt, de ki tudja...
A bossos csávó még nem reagált, az i4-os magyar supportos gyerek nagyon korrrekt volt ismét, igérte hogy utánanéz, és megpróbál intézni valamit (persze ezt a meccset inkább a bossal kell lejátszani). -
viharhozo
addikt
Nincs levonas, de eleg keves terem fizet ki kartyara, ok is inkabb csak a depot.
-
L|zsidoboz
őstag
Egész jó ez a ladbrokers is. Kaptam 200 dollár rakebacket.
Most meg arra jöttem rá, hogy Ultimate Beten nagyon megéri ultimate bet pontos asztaloknál játszani.
Volt 800 pontom 3 napja, most meg már 12500.
Egész jó ajándékokra lehet beváltani.Good to be good, but better to be lucky.
-
viharhozo
addikt
válasz L|zsidoboz #3246 üzenetére
A pontszerzeshez itt eleg lapot kapni vagy fizetni is kell a rake-be?
-
adalbert1
veterán
Vagy még az is megoldás lehet, hogy moneybookersről nyomod ki-be visára a lóvét, gyorsabb mint a banki átutalás.
Szerk.:
L|zsidoboz : amit beszéltünk meghívós dolgot, tegyük át januárra, a bosson ebben a hónapban van már 50 euro rake-em, 100-tól jár a rakeback, semmi pénzt nem akarok nekik otthagyni...
Ill. a ladbrokes vagy a boyle sports a jobb a véleményed szerint?[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #3246 üzenetére
hm nekem asszem ilyen 200 pont körüli összegem van egy sima póló valami 2500 pont, de azért majd körülnézek a store-ban gondolom eléggé pléjmáni szintű játék lehet...
repü
vagy fullba vagy sehogy :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- DUNE médialejátszók topicja
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest