Új hozzászólás Aktív témák
-
R
senior tag
válasz L|zsidoboz #3700 üzenetére
Everesten nyomtam még régen, csak 10 fős ingyeneseken.
5c, 3c, 2c-ekért.
valahogy sng-ról a 10 fős jut(ott) eszembe...[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #3702 üzenetére
5 fős is van meg még ki tudja hány féle
UB-n játszottam egy időben 1-2$-s sng.ket ott elég jó arányban tudtam nyerni.
esetleg lehet megérni rágyúrni:
ha egy nap letolok 40 db 10$-s sngt 15% roi mellett az 60$/nap ( szigorúan 6 fős sng-ben gondolkodom ) szerintem talán kisebbek lennének a kilengések, mint cashgémben, bár extrém nagy kilengésem nem nagyon volt még azt hiszem.eeeh 5centes első díjért komolyan játszani...
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #3703 üzenetére
Tudtam, hogy kihagyok valamit.
Én inkább az MTT-kben látok nagyobb fantáziát, de tény, hogy SNG-vel is el lehet lenni.
Good to be good, but better to be lucky.
-
Arnold2
őstag
Egy gyors kérdés: Texas Hold'em, a legvégén mikor arra kerül a sor,hogy bemutassuk mink van,foldolhatom ,vagy kötelező megmutatni?
-
L|zsidoboz
őstag
válasz Arnold2 #3705 üzenetére
Igen, csak ilyenkor nem foldnak, hanem mucknak hívják.
Ha élőben játszol, akkor lefordítva középre dobod a lapod, ezzel jelezve, hogy elismered a vereséget, de a lapodat nem akarod megmutatni.
Neten meg van muck és show gomb. Értelemszerűen a muckot kell választanod.Érdemes is így játszani, mert ha megmutatod, azzal ingyen információt adsz az ellenfélnek.
Good to be good, but better to be lucky.
-
viharhozo
addikt
válasz concret_hp #3703 üzenetére
Az elmelet szerint a legtobb skill a keszpenzes jatekhoz kell, hiszen itt minden leosztasban kockaztatod a teljes stackedet, es az akcioidnak van hatasuk a parti kimenetelere. Ugyanez az sngkre nem feltetlen igaz, mivel az esetek 99%-aban az itm elott eljon a preflop allinek idoszaka, ahol baromira kis mozgastered marad, leszamitva persze az imadkozast. Itt altalaban coinflipek vagy 60-40-ek vannak, tehat a szoras baromi nagy lehet.
Sngegt-t mindenkeppen vedd meg, ha komolyabban nekifogsz!Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Gambit
őstag
válasz L|zsidoboz #3706 üzenetére
Illetve ugye úgy van, hogy az utolsó licitkör után annak kell mutatni, aki utoljára licitált (tehát emelt vagy visszaemelt). A többiek sorban eldönthetik, hogy verik-e az adott lapot, és akkor mutatnak, vagy nem verik, és akkor lehet muck.
Szerk: Ha pedig a licitre mindenki bedobta, és egyedül maradtál, akkor is lehet muck vagy show.
[ Szerkesztve ]
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Gambit
őstag
válasz L|zsidoboz #3709 üzenetére
Elméletben biztos lehet, de ez szerintem nagyon ritka. Hiszen honnan tudod, hogy nem nyertél akár a bebukott blöffel is? Nekem volt már olyan élő versenyen, hogy ász magassal végig nyomultam, de nem jött le semmi, az ellenfél pedig végig adta. Mégis én vittem a potot, mert a másiknál csak Q magas volt.
Szóval szerintem kezdőként az a biztos, ha megmutatja az ember, még akkor is, ha a board-ot játssza. Legjobb esetben split lesz.''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
concret_hp
addikt
na ma igazán nincs okom panaszra, 2* is behúztam a 2-6 outomat, meg a flösseim is kiegészültek jópárszor.
és csak 1 nagy potot buktam, az is csak a saját hülyeségemnek köszönhető.[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
-
concret_hp
addikt
eh ugylátszik hiába vártam, hogy majd lesz karácsonykor empire rilód
-
L|zsidoboz
őstag
Fasza, csak ma -400 dollár a full tilten. Lehet, hogy nem nekem találták ki ezt a termet.
Ez cirka 10-15 beülő.
Gratulálok magamnak.Good to be good, but better to be lucky.
-
R
senior tag
válasz L|zsidoboz #3715 üzenetére
A kliens nekem tetszik, de a lapok eddig még nem nagyon jöttek.
-
R
senior tag
válasz L|zsidoboz #3715 üzenetére
nem Full Tilt, de szopi (mint ahogy a nagy könyvben meg van írva): bamm
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
-
L|zsidoboz
őstag
válasz viharhozo #3719 üzenetére
Ezt én is tudom, az eddigi negatív rekordom sokszorosa.
Na, ilyen handből volt tegnap kb. 20. Nem rakom fel mindet, de Pt-ből előszedhetem.
KK-val ha jól rémlik, max 1-2 leosztást nyertem, vagy AAba futottam, vagy valami szemét kispárral szetteltek.Good to be good, but better to be lucky.
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #3720 üzenetére
Hát ez iszonyatos szopószériának tünik...
Nem is értem miért szidták/szidják sokan a bosst, ott azért kevésbé vannak ennyire durvák, ha meg igen, akkor nem ennyire egymás után jönnek.
Amúgy egyik haverom is csak szopik full tilt-en, meg neki egy másik haverja is csak bukott ott. -
viharhozo
addikt
válasz L|zsidoboz #3720 üzenetére
Igazabol a session PokerEV grafikonja lehet a mervado. Az eddigi legnagyobb bukom igy nezett ki (~2100 hand). Lathato, h a 450 dollar minuszbol az rng rovasara ugy 160 irhato, a tobbi laputkozes/szar jatek eredmenye.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
darnellsmith
senior tag
most este nyertem élő versenyen 12k-t
Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
SLYM
veterán
megjött az 50$ vagyis a 34.80 EUR a titan pokeres accomra. zsír! mi a véleményetek a titan pokerről(oda kaptam a pénzt)? szerintetek így először milyen versenyre nevezzek? úgyértem hány $-osra szerintetek? a verseny jobban fekszik nekem mint a cashgame
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #3726 üzenetére
Ott még engem is csak levettek, szerencsére mindhárom helyen csak ilyen ajándékpénzekkel: titan, vc és cd poker, ezek mind 1 network ha jól tudom. Főleg 3 részből állt össze a szívásom: a többi játékos idióta játéka, az rng, vagy ha ezek nem teljesültek, akkor már tilten voltam eléggé és az átlagnál is szarabbul játszottam.
Mindenesetre a garantált tornáik és a a jackpot sng-ik elég csábítóak. -
Bibby
addikt
Moneybookersre hogy utalok pénzt? Csak bemegyek a bankomba, megvillantom a számlaszámot, meg mondok egy összeget?
Ελευθερια η θανατος
-
L|zsidoboz
őstag
Bankba is mehetsz, ha nincs netbankod.
Ha az MB-ben rámész az upload foundsra, ott le vannak írva az adatok, hogy hova kell utalni.A megjegyzés rovatba feltétlen írd bele az ID-det.
Arra is vigyázz, hogy a számlatulajdonos és az MB tulaj ugyanaz a személy legyen.
Meg az is fontos, hogy a számládról történjen az átutalás, ne pedig csak simán pénzt utalj.Good to be good, but better to be lucky.
-
Bibby
addikt
válasz L|zsidoboz #3731 üzenetére
Megtörtént... olyan kártyát most nemváltok ki, nemnagyon nyúlkálok hozzá. Csak azért rakok rá pénzt hogy a termek között könnyebben mozogjak, amúgy a bónuszokkal operálok.
Egyébként 360 hufot elkértek egy 20 rugós átutalásért (másik belföldi bankba). Más bankoknál mennyi lehet ez?
Ελευθερια η θανατος
-
Hujikolp
őstag
Valaki nézte az RTL klubbon a póker közvetítést? Nemtudja valaki h a következő rész mikor lesz?
-
-
R
senior tag
válasz L|zsidoboz #3736 üzenetére
23:50
Eddig amit a Szujóék közvetítettek azis értelmes volt...Korda magasan veri -
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #3736 üzenetére
Ez nincs valahol feldobva ripként? Vagy nem tudjátok, hogy mikor lesz ismétlés?
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #3740 üzenetére
Kösz!
Lehet hogy fel is veszem, csak helyet kellene csinálnom neki. -
Bibby
addikt
válasz concret_hp #3733 üzenetére
Otöpö volt igen...
BTW, ugyanehhez visszafelé már nemkell semmi ugye?
Szóval ha MB-ről utalok a számlámra, az pikkpakk megvan?Ελευθερια η θανατος
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #3742 üzenetére
Most nézem a műsort, és 21:00-kor adják a döntőt, a 15:00-ás valami elődöntő nem?
-
tomazin
veterán
Ha valakinek kellene esetleg szép fadobozos pókerkészlet akkor dobjon nekem püt.
-
SLYM
veterán
múltkor 7., most 16. hely a 12000 indulós hubble's-ön tehát megvan a jegy a weakly roundra
és egy 91. hely a 873 indulós titan pókeres 1 $-os versenyen kemény 4.49 $-t nyertem tegnap 129. vagy 139. lettem, de azért nem járt pénz. holnap majd jobban megy. ja és egyszer se vettem add-ont, meg nem is rebuyoltam[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #3746 üzenetére
A délutáni közvetítést sikerült átaludnom, az estit meg felvettem. A végét pont elkaptam élőben is, hát a heads up nem tartott túl sokáig... Meg azért megint mondtak láma dolgokat a kommentátorok (pl. hogy plusz 4 outot nem számoltak hozzá, meg ilyenek), holnap megnézem az egészet az elejétől.
Amúgy mi volt ez az A és B döntő? Ami még nagyon tetszett, hogy végig SH játék folyt, akciódúsabb mint a full table, és skillesebb játékosnak is kell lenni valószínűleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs