Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #3553 üzenetére
Jaja, nekem menti a bossos szoftver, nálam a support fül alatt van hand histor gomb is, amúgy amúgy a history.html fileba menti.
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #3553 üzenetére
bosson? én kértem, hogy küldjék el mail-be. requests, hand history-ba tudod kérni.
pedig én hittem, hogy nyerhetek. kár. aszittem ennél azért jobban megy majd remélem a bwin-en jobban megy majd...
-
L|zsidoboz
őstag
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #3556 üzenetére
hát igen. tudom. ilyenre legközelebb figyelnem kell. csak versenyen valahogy más a játék, én meg mostanába ott gyakorlok.
a másik partynál amikor kiestem, a végén, ott volt egy nagy hibám. így gondolkodtam: miért ne hívna vissza flop után a tercére amikor lentvan 4 lap a flushből, szóval Q-t kilőttem, mivel nem hívott vissza flop után. (ez is egy hiba, ettől még lehetett volna Q-val így jáccani) szóval 5-ös K-ra, vagy A-ra tettem. amikor lejött a bubi ott meg a hívásommal belekényszerítettem magam az all-in-be. arra gondoltam eldobja, csak az nem jutott az eszembe, hogy hülye hívás volt, mert ha megadja ő nyer, ha eldobja akkor meg minek hívok amikor checkelhetek is. (ez volt szerintem a nagy hiba)
amelyikről beszélsz ott meg így gondolkodtam: mivel nem hívott flop előtt nem gondoltam az AK-ra, AQ-ra, nagy lapra, párra mivel csak becallolt. amikor visszahívott flop után gondoltam K és egy közepes kickere van, mivel nem hívott flop előtt. dehát meg kellett adnom, mert volt pénz a potba, minimum re-raise, meg kell adni. gondoltam nem lehet Q mert arra csaknem hívna vissza, meg mondom soresélyre főleg nem lehet, hisz akkor minek hívna vissza, hisz neki ahoz szabad lap kell. amikor lejött az A aszittem ez neki nem segített, csak nekem, mert a közepes kickere kezd gyengülni. de nem mertem hívni.(pedig kellett volna, méghozzá all-in-t). river után meg aszittem csak blöffölni próbált a csóka az 1 $-al, mivel tudta, hogy nekem is K-om van és hátha megilyedek az A-tól. gondoltam arra is, hogy bejött a 2. párja, vagy a sora (K J vagy K 10) de mondom egy call-t megér(ez nagy hiba volt) de amikor megláttam a lapjait néztem egyet. mindenre gondoltam de erre nem.
kicsit nézegettem a játékokat, úgy, hogy nem volt pénzem, csak néztem ahogy jáccanak. amik végigmentek vagy mindig checkeltek végig, vagy a flopra valaki emelt egyet, azt valaki becallolta és utána jött egy magas lap amiután végig check, mert megilyedt mindkettő. amik meg sok pénzesek voltak ott az döntött, hogy az egyiknek J-val a másiknak meg K-al volt színe, meg sor kontra 2 pár. drill vs 2 pár. meg láttam egy AA vs QQ all-int flop előtt! ez volt az egyetlen ami flop előtt elment az all-in-ig!!! kicsit olyan unalmasnak tűnik így a játék. szerintem nincs annyi blöff, helyette van sok check. így sokszor valaki nyer egy Q magassal valaki ellen, úgy, hogy a végéig check-elgetnek
concret_hp mi az az ophun?
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Csak a végére írok: Mivel gondolom cash game-et nézegettél, nem tornát, így persze hogy nem tolja senki hülyeségre be a pénzt, általában mindenki vár a lapütközésre (legalábbis full table-en)... A 2 pár vs. drill egy egy elég jó szituáció, úgy mint ahogy a J magas és a K magas flush is.
Flop előtt is ritkán teszik be az all in-t ennél gyengébbel, mint AA vs. QQ, legalábbis alacsony limiten és ismét csak 10 fős asztalról beszélve (megint csak arra gondolva, hogy csak készpénzes játékról beszélünk, nem tornáról).
Persze nekem is volt olyan, hogy úgy vittem majdnem full beülőjét valakinek, hogy csak A magasom volt, és végig blöfföltem, mikor river után is megadta azt hittem hogy ott végem van, erre meg elég volt a lapom, de ez a sokkal ritkább eset... -
L|zsidoboz
őstag
válasz adalbert1 #3560 üzenetére
Hu, ez azért elég furcsa logika sztem.
Az első: QQ5 rainbow flopra ha már valaki callolja a hívásodat, annak van is valamilye.
Visszahívni nem mindig fognak qra, ez természetes.
Abban igazad van, hogy saját magadat kényszerítetted egy all in szituációba egy nutenál jóval gyengébb lappal.
Amikor az embernek kevés pénze van, ezeket a szitukat hagyni kell, és arra koncentrálni, hogy mikor tud valószínűleg duplázni.A másik:
Nem csak Aval lehet valakinek két párja. Simán lehet KJ vagy QJ is nála.
De lehetett volna Axh is, 109 meg hasonló lapok.
Gyakorlatilag sokkal több laptól kikaphattál volna, mint amit meg tudsz verni.
A turnön hívsz egy hasolnót, akkor még elfogadhatónak tartom, de riveren sztem nagy csacsiság.[ Szerkesztve ]
Good to be good, but better to be lucky.
-
R
senior tag
válasz L|zsidoboz #3510 üzenetére
-
SLYM
veterán
a meccs képe
3 full és az enyém a leggyengébb. de így fullokat kialakulni még nem láttam. egyébként beírtam ezt a meccset a pokerhandre is, de valamiért nem jelenítette meg a lapokat, csak a szöveget. ittvan ez is a meccs szövegekíváncsi vagyok ti ezt a leosztást, hogy jácottátok volna. mi volt ebbe a hiba? 10$-t buktam, és csak 4.5 maradt. nade már tanulom ezt a pokerstrategy-t, meg megtaláltam a válaszokat is. így remélem lesz ott 50$-om. meg majd csináltatok visa kártyát az mindenhova jó, azt nem kell sokat várni amíg megértezik a pénzt amit átutaltam
[ Szerkesztve ]
-
R
senior tag
-
R
senior tag
nekem nem szokott bejönni az 55 bezzeg amikor nálam van a TT akkor az ellenfél nyer 555-tel
[ Szerkesztve ]
-
L|zsidoboz
őstag
Sehogy nem lehet ezt kivédeni, a setet flopon nagyon nehéz elengedni.
Én mondjuk flop előtt ilyen korai pozícióból nem szoktam közepes párral hívni, de ezt sem lehet hibának mondani, mert sokan szoktak.R: AK-val csak call? Elég öngyilkos játék, mert így gyakorlatilag semmi infód a vakok ellen.
Második party meg no comment, 5-ből 1-szer kisebb szet nyer.
Sajnos már rég nem tudom az ujjaimon megszámolni, hányszor szívtam így.Good to be good, but better to be lucky.
-
Pá
addikt
válasz L|zsidoboz #3568 üzenetére
5-ből 1-szer a kisebb set??? Hááát...
Flopon a kisebb set gyakorlatilag esélytelen. Mivel öszvisz 1 outja van, jó ha 20-ból egyet tud hozni. Turnon még reménytelenebb, egész pontosan minden 44. partyt fogja nyerni, ez alig több mint 2%.[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
L|zsidoboz
őstag
Jó, ha már nyelvészkedünk, akkor kisebb set sosem nyer.
Azt úgy értettem természetesen, hogy kisebb pár 5-ből 1-szer nyerni fog, leggyakrabban úgy, hogy setté fejlődik. Akár lehet színe és sora is, tudom.Mondjuk azért vicces, hogy ennyire hülyének nézel, csak mert elírok valamit, amikor tök egyértelmű, hogy mire gondolok.
Good to be good, but better to be lucky.
-
regent
aktív tag
Nem gyenge lapütközés, és preflop négyes allin. Flopon a KK gondolom mérges lehetett. Szép játék a póker.
[link]Néha le kell jönnie az 1 outnak. De pont most, pont kétszer?
[ Szerkesztve ]
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Pá
addikt
Nézegetem a decemberi statjaimat.
AA-val csak 97.56 a VPIP-m, KK-val is csak 97.96.
Huh de jól megy valakinek.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
regent
aktív tag
válasz concret_hp #3573 üzenetére
Ongame. NL50-en max. 1.5$ a rake. NL100+ -on már max 3$, ha jól tudom.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Pá
addikt
válasz viharhozo #3576 üzenetére
Már hogyne menne jól.
Épp most nézem, hogy ma 47.6/100 PTBB-t hoztam és ebben még egy fél beülőbe kerülő fishcall is benne van. Na meg pár wp.Ebbe simán belefér pár dobott AA vagy KK. Azok úgyis csak viszik a pénzt.
szerk: fú ez a szmájli a hszben sokkal hülyébben néz ki, mint ahogy odaképzeltem[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
Én ma egy 99-el vittem volna 2 ember beülőjét ha nem dobom el preflop egy réz-riréz-rirézallin után úgy hogy mögöttem volt még az eredeti emelő. Ez sincs benne a PTBB-mben.
A vicc az, hogy mind a kettő KT-t mutatott, lol
-
regent
aktív tag
Én AJ-val vágtam volna agyon egy AQ-t, és egy QQ-t. Réz-riréz után inkább dobtam buttonról.
Cserébe egy A3 leverte a KK-omat, és egy valahogyan odakeveredett TJ-t.Eddig azt hittem, hogy délelőtt csak azok pókereznek, akik értenek hozzá, és este jönnek azok, akikcsak egy kicsit játszani szeretnének. Ma egy kicsit beteg voltam, úgyhogy volt alkalmam kipróbálni. Hát nem. Olyanokkal adták meg az allinjeimet, hogy csak néztem. Zsinórban 11-szer sikerült +EV-vel betolni. Ebből azt hiszem 10-et meg is nyertem. Elég jó nap volt.
-
regent
aktív tag
Ujjabb szép lapütközés:[link]
Megint csak négyen preflop allin, és megint csak jött a kevés out. Persze az öröm nem lehet teljes.
Ígérem ez lesz az utolsó, gondolom nektek ez nem annyira érdekes.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
concret_hp
addikt
nem tudjátok mi az esélye, hogy suited lappal flösst vagy 4flösst flopol az ember?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #3584 üzenetére
A flös floppolásra elvileg 1.12% esélyed van, ha jól számoltam.
Mijaza 4flös?
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #3586 üzenetére
Ja, flushdraw?
Huh ezt most nem biztos, hogy jól számoltam de arra, hogy legalább drawod legyen (tehát ebben benne van a flush is) 16%-od van. Szóval minden 6. alkalommal.
-
Pá
addikt
Már azt is tudom miért kérded.
A JJ vagy a K7 nyert?szerk: vagyis mindenkinek az lett
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
Common odds when holding two suited cards:
flopping a flush (including the slight chance of a straight flush in some cases) 0.842%
flopping a four flush 10.944%Megint nem megy semmilyen tag sem.
Az ilyen handek jobban idegesitenek, mint amikor beulot bukok.
[ Szerkesztve ]
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
SLYM
veterán
itt a pokerstrategin megoldottam a kvízt, megcsináltam mindent amit kellett. vártam az 50$-t, de előtte még el kell küldjem a lakcím és a személyim fényképét. van itt valaki aki elküldte és küldtek pénzt? vagy esetleg olyan aki elküldte de nem küldtek. ezzel azért vissza lehet élni rendesen
-
Pá
addikt
Nekem is abból az 50 dolcsiból épült a bankrollom.
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #3597 üzenetére
Mi? Én azt el sem olvastam.
Úgy értettem, hogy azóta is abból az 50 dolcsiból gazdálkodom, nem pedig úgy, hogy abból a tudásanyagból.
Bakker elég volt megcsinálni a tesztet, abból simán rájöttem, hogy ez nem az amit én el akarok olvasni.
Mondjuk azt el kell ismernem, hogy néha felnézek az oldalra és mostanában mintha javulna a színvonal. De közben én is fejlődtem, szóval továbbra sem izgat túlzottan a dolog.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
SLYM
veterán
válasz concret_hp #3595 üzenetére
igen, elég kevés lappal jáccanak, és hülyén mondogatnak all-int is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest