Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz #16729600 #39043 üzenetére

    Tudom azt írtad hogy ne kérdezzelek. Ez amit írnak az az amikor valaki nem a Paypal fiókjába belépve fizetve, hanem pl. az eBay- fizet és nincs PayPal regisztrációja és bankkártyával fizet, ekkor mivel az eBay fizetési kiszolgálója a PayPal az ő kártyaadat bekérő oldala jön, azon keresztül fizetsz és ez vendég fizetési mód.
    Ez hasonló amikor az áramszolgáltató számláját fizeted, jön az OTP fizetési kliense, de ott sem kell OTP-s nek lenni, bárki fizethet.

    Lényeg az, hogy ha belépsz a PayPal fiókra és őket használtad, ott kell lenni a két tranzakciónak, azoknál, azokra lehet a PayPal-on belül a jogtalan fizetésre indítani dispute-t.

    Ha ott van akkor nem vendég tranzakció volt,
    Ha nincs, akkor a bankkártya adatokat megadva fizettek egy olyan helyen ahol a PayPal-tól veszik igénybe a kártyabeviteli fizetési klienst.
    Ekkor nincs hozzá köze a PayPal-nak és amit LuckyL is írt az a megoldás, bankkártya panaszt kell benyújtanod a bankodhoz a bankod attól a cégtől fogja visszakövetelni a pénzt ahova az megérkezett.

    Légy szíves gondold át amit írtam, mert ha nem a PayPal fiókon keresztül történt a vásárlás akkor ők nem hibáztak semmit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák