Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    válasz tocsek18 #3366 üzenetére

    1) A 4500 Ft-os korlátlan előfizetésemből a szolgáltató fogja kifizetni a - csak játékra elhasznált - 8-10 ezer forintnyi adót? A többiről nem is beszélve?

    2) Baromság, a távközlési törvény (amit ezzel módosítottak) minden távközlési szolgáltatóra vonatkozik, nem csak a mobilra. Ráadásul Varga szerint kifejezetten a telefonálás (és így az abból származó távközlési adó bevétel) csökkenése miatt vezetik be, másrészt: "Az NGM szerint csak 133 millió gigabyte az éves lakossági adatforgalom, ezért csak 20 milliárd körüli bevételre gondoltak, írja a Portfolio. De ez könnyen alulbecsült szám lehet, hiszen az NMHH szerint csak mobilon elinternetezünk évente nagyjából 36 millió gigát" - a teljes forgalommal számolnak. (Apróság: ez csak a lakossági. a felhőre települt vállalati forgalmakkal, a nem az íróasztaluk mellől arra csatlakozó dolgozókkal ez nem is számol.)

    3) 2015. évi adótörvények - melyik számot nem ismered?

    4) Az valószínű, mert ebben a formában kifizethetetlen. Ettől még hivatalos, országgyűlés elé terjesztett törvényjavaslat, amit arra illetékes emberek jónak találtak.

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák