Új hozzászólás Aktív témák
-
Furious
tag
Sziasztok !
Packard Bell EasyNote TJ65-öm van , lassan több mint két éve , Windows 7 Home Premium 64bites op rendszerrel . Comodo ISP , és Dragon van fent , egy utorrent , vlc, tcm , és winamp .
A lényeg a lényegben , hogy LoLlal ( League of Legends) szoktam néha játszani , egyébként csak meló meg böngészés megy rajta , de néha az is megakad ha egyszerre 4-5 ablak van nyitva , és játék közben az lett az új szokása , hogy 3-4 percre szaggat mint az állat , utána megint rendesen fut .
Frissítettem a videókártyadrivert , kikapcsolatam a Comodo ISP-t , lefuttattam a víruskeresőket is , egyszóval mindent megtettem , de gőzöm sincs mi okozhatja a problémát .
Ezért is írok ide , hogy esetleg valakinek valami ötlete arra , hogy miért működhet így teljesen friss rendszerrel ???“Work hard in silence, let your success be your noise.” - Frank Ocean.
-
wdtwrd
tag
válasz gerner1 #1800 üzenetére
Itt is ilyen gép van mnt Becksman-nek:
Sajnos ha az AMD oldalról akarom letölteni a drivert
(Notebook Graphics -> Radeon HD Series -> Radeon HD 6xxxM Series -> Win7 64bit)
akkor egy AMD Mobility Radeon™ Driver Verification Tool-t tudok letölteni ami ezt írja ki:Vagy te az asztali/desktop verzióra gondoltál? (még nem próbáltam, de ismerősök laptopjaira nem fogadta el, csak ha ATI Mobility Modder programmal lett módosítva, sajnos ez egyelőra HD 4xxx-esekig jó, újabbakra nem)
[ Szerkesztve ]
Philosophers are people who know less and less about more and more, until they know nothing about everything. Scientists are people who know more and more about less and less, until they know everything about nothing. /Robert E. Swain/
-
Becksman
őstag
Üdv!
Le tudtam menteni a gyári drivereket packard bell recovery managementel
Ezek fognak működni 32 bites home premiummal? mert a holnapi napon felteszemEz is 1.35GB és a gyári Social Network is rajta van!!! + Még a Recovery Management is!
Csak vmiért az Atheros Wifi driver és a Chicony camera hiányzik a listából..[ Szerkesztve ]
Samsung A54 5G 8+256GB
-
wdtwrd
tag
válasz Becksman #1803 üzenetére
Ügyes húzás, gratulálok!
Vagy a driver-ekhez mellékelt szöveges fájlban lesz infó, hogy milyen rendszerekre jó, vagy telepítéskor jelzi, hogy nem kompatibilis az operációs rendszer, de ahogy néztem rendszerint a 32 és 64 bites változatokat is tartalmazzák szóval nagy eséllyel működni fog.
A Social Network-re kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e működésre bírnod.
Sok sikert!Philosophers are people who know less and less about more and more, until they know nothing about everything. Scientists are people who know more and more about less and less, until they know everything about nothing. /Robert E. Swain/
-
Becksman
őstag
Még 1 kérdés:
Az természetes hogy melegszik az LCD kijelző ha megfogom felül a müanyag burkolatott? (anno szervizelve volt a laposom alaplap és LCD hibával :S , de azóta semmi baja ... De érdekes volt ugy kb fél év után kijött 1 pixelcsomóhiba és ahogy visszakaptam az volt a szervizlapra irva alaplap + LCD csere.. )
Samsung A54 5G 8+256GB
-
wdtwrd
tag
válasz Becksman #1805 üzenetére
Egyenletesen meleg végig a tetejénél, vagy csak egy része?
A háttérvilágítást LED-ekkel oldják vagy fénycsővel oldották meg, a fénycsöves technológia melegedhet, a LED-esnél nem jellemző, talán ha nagy fényerőn használják huzamosabb ideig,Próbáld kisebb fényerőn használni, mondjuk felére vedd vissza a maximumnak, szólj változott-e.
[ Szerkesztve ]
Philosophers are people who know less and less about more and more, until they know nothing about everything. Scientists are people who know more and more about less and less, until they know everything about nothing. /Robert E. Swain/
-
wdtwrd
tag
válasz Becksman #1807 üzenetére
Kis része? Csak nem ahol a webcam van?
-
wdtwrd
tag
válasz Becksman #1809 üzenetére
Még egy dolgot nézz meg légyszíves, a BIOS verzióját (AIDA -> Alaplap, vagy CPU-Z - > Mainboard résznél) 2.14 a legfrissebb, 2.11-esnél volt valami javítás a webcam modulok támogatásával kapcsolatban, 2.00-ás az első. Szóval hátha régebbi és akkor érdemes kipróbálni egy frissítést.
(van windows alól futtatható, így nem bonyolult elvégezni)[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
wdtwrd
Úgy gondoltam, hogy hosszas leírás helyett, letöltöm neked én. Feltettem ide a Radeon Catalyst v13.1 x64 driver-t :
http://filefeltolto.hu/letoltes/af9ec2c20e91687e/amd.exe
Csomagold ki (auto-kicsomagolós) gyökérbe (a gyári telepítő is oda teszi), aztán "setup.exe" - futtatása rendszergazdaként.
Ezen kívül, könnyen lehet, hogy neked is telepíteni kéne , még ezt megelőzően az AMD chipset driver-t. Annak ugyan is oka van, hogy valamiért nem látja a megfelelő VGA chip -et a rendszeren keresztül.
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/raid_windows.aspx 26.4 MB
-
wdtwrd
tag
válasz gerner1 #1812 üzenetére
gerner1
Köszönöm!
Letöltöttem, de sajnos úgy elkezdett BSOD-ozni visszaállítás alatt is, hogy újratelepítés lett belőle, és a 8-at úgyis ki akartam próbálni, így most ez lett feltéve.
Drivereket még nem frissítettem (2012.06 haviak), egyelőre a videokártyát 7400M szériásnak ismeri fel. Az élményindexet a rend kedvéért lefuttattam, RAM, HDD nem változott, CPU 5.5-ről 5.1-re csúszott, VGA 6.2-ről 6.1-re, de nem nagyon érdekel. A driver frissüléssel biztos ugrik egy-két tizedet.
A többi majd alakul.
(A rendszer kinézete teszik is meg nem is.)Becksman:
Letöltöttem az SNS-t is. Ki fogom próbálni. Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
doctorwho87
csendes tag
Sziasztok!
Van egy másfél éves Packard Bell TK 81 AMD Phenom X4-es notebookom.
Az normális, ha a CPU alapállapotban 56 fokos?
A hűtök is valamikor eléggé pörögnek.
Új korábban nem nagyon csinálta ezt. -
gabe_
őstag
-
Becksman
őstag
ezt a ramot néztem még a laposba:
http://szamitastechnika.vatera.hu/laptop_notebook_netbook_alkatresz/memoria/uj_4_gb_os_laptop_netbook_ddr3_ram_garanciaval_1717665719.htmlEzzel menni fog? vmint a dual channel ddr3nál hogy van??
Samsung A54 5G 8+256GB
-
gerner1
nagyúr
válasz Becksman #1818 üzenetére
Becksman
2db azonos méretű (xGB) modul esetén van dual-channel RAM elérés. Lehetőleg a gyártójuk és típusuk is azonos legyen, akkor nagy valószínűséggel nem akadnak össze. Tehát dual-channel pölö = 2x4GB Kingston 1066Mhz, vagy 2x2GB Micron 1333Mhz.
Ez alapján azt mondonani, hogy neked a link -en szereplő jó, nem tudni. Hiszen nem írtad még , hogy most mi van benne. -
gabe_
őstag
-
wdtwrd
tag
válasz Becksman #1818 üzenetére
Szerintem 99% hogy jó lesz, nálam az alap 1+2GB is dual-ban ment (CPUZ memory résznél kiírja hogy dual, AIDA meg az alaplap -> alaplap résznél, busz szélesség=128bit), aztán az 1GB helyett lett 4GB, úgyis dual volt, aztán most van 2x4GB Hynix és Kingmax szintén dual-ban. A 2GB-os nálam is a polcon van egyelőre.
-
Becksman
őstag
szerintetek az mitől van hogy feltettem a laposra a GTA 3-at és darabosan megy néha? (egy ideig frankó aztán 1 idő után meg elkezd beakadni elég zavaróan .. utánna megint jó )
Eredeti Steames verzióról van szó!!
GTA Vice City is beakadt , de az csak ilyen füstöknél máshol tökéletesen ment...
Most a Fable-t tolom és az tökéletesen megy még ráadva a 4x.-es élsimitást is..
[ Szerkesztve ]
Samsung A54 5G 8+256GB
-
gabe_
őstag
Video driver a legújabb van fent?
Sovány szakácsban sose bízz!
-
wdtwrd
tag
válasz Becksman #1827 üzenetére
Általában HDD írás/olvasás a háttérben szokott lag-okat okozni, de itt nem valószínű.
A játék beállításainál próbáld a Trails-t kikapcsolni.Philosophers are people who know less and less about more and more, until they know nothing about everything. Scientists are people who know more and more about less and less, until they know everything about nothing. /Robert E. Swain/
-
kezdooo
csendes tag
hirtelen meghalt a touchpadom, valaki valami help?
-
Becksman
őstag
2 hete tökéletes a laptop... Webcammal sincs probléma
Esetleg vki tudja hogyan kell a win7be az exe hibát kilőni? Néztem gugli-ba de ott nem találtam meg azt a leírást amit régebben használtamSamsung A54 5G 8+256GB
-
gerner1
nagyúr
válasz Becksman #1834 üzenetére
Becksman
Írd be a keresőbe (nem ie) a "*****.exe" nevét, ami a hibaüzenetet dobja (tehát file keresés a gépen). Az összes találat elérési útvonalát ( pölö C:\ ........ ) írd fel. Majd indítsd újra a winfost SAFE módban. A feljegyzett helyekről likvidáld az *.exe -éket. Újraindít , bodottá ....
[ Szerkesztve ]
-
Sonic*
aktív tag
Egy ilyet fogok venni Packard Bell EASYNOTE TM81-SB-120HG
Mik a tapasztalatok?? Egy call of duty black ops 2-ot elvisz? Battlefield 3? A proci cserélhető?
[ Szerkesztve ]
Majd kiderül..vagy beborul!
-
Sonic*
aktív tag
Nekem llowon 30fps bőven jó. Melyik fut el?
Majd kiderül..vagy beborul!
-
pc.master04
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy EasyNote TE laptopom van, AMD E-450 APU-val.....Nos az APU-m működése számomra valahogy nem az ideális. A legzavaróbb ez a hülye kerregés szerű hang, ami jön az apu-ból....Tudjátok, mint a régi processzoroknál....Ősszel vettem zsír újonnan a notit. Szerintetek ez a hang mitől van? Ma ránéztem egy AIDA-val, és a processzor órajele a szoftver szerint 1300-1650MHz között ugrál! Ez normális?? Asztali gépemnél én ilyet nem láttam!
-
Becksman
őstag
na srácok az mitől lehet hogy a windows 7 telepített ramnak azt irja 3GB(ebből felhasználható 1.99GB)
Holnap kap a gép 4GB ramot pluszbaSamsung A54 5G 8+256GB
-
daniel20
tag
Sziasztok. Közel jövőben beruházok egy laptop takarításra. Ehhez keresek egy jó és lehetőleg olcsó pasztát. Mit tudtok ajánlani?
"Legalább küldenél üzentet, hogy nem érdekel .." :D
-
gerner1
nagyúr
válasz Becksman #1843 üzenetére
Becksman
Te nemrég telepítetted újra a win7 -et , vagy nem ? Milyen verzió is működött nálad, ezt megelőzően ? Most, mit raktál fel ? .....-csak mert, az x86 -os verziók 3GB -ot mutatnak max. Mivel 4GB -ot tudnak max megcímeztetni a prockóval, amelyben benne van a konfig összes RAM-ja. Tehát a VGA -é is, meg az összes port által használt is. Win7 x64 Home 16GB, a többinél x64 -esnél 192GB a RAM címzési limit. Nem lehetetlen, hogy valami ilyesmi van a háttérben.
A kéretlen hibaüzenet kikapcsolására, meglett a megoldás ?
[ Szerkesztve ]
-
gabe_
őstag
válasz daniel20 #1847 üzenetére
Bármely számtech boltban a legolcsóbb paszta, ennyi. A célnak megfelel. Az enyémnek a tubusán még felirat sincs... (Véleményem szerint sokan túlragozzák ezt a paszta kérdést, legyen valami erre a célra kifejlesztett trutyi a proci és a borda közt, oszt jóvan)
Sovány szakácsban sose bízz!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- 2020 MacBook Air 13" M1 16GB RAM 256GB SSD Asztroszürke Magyar billentyűzet 94% Akkumlátor
- BESZÁMÍTÁS! HP ProBook 650 G5 15 notebook - i7 8565U 32GB RAM 512GB SSD AMD Radeon 540X 2GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest