- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Ugy latom mar van egy 34K-s GS-es Ti, lehet azzal kellene "versenyeztetnem" a taltosomat, nem players pacikajaval
-
törölt tag
Erdei meg bebanánozza magát az éjszakába.
-
törölt tag
-
addikt
[ Szerkesztve ]
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Milka 78
nagyúr
válasz #45997568 #4795 üzenetére
Fent van,mert azzal monitorozom a hőmérsékleteket,pumpa fordulatszámot és ez riaszt ha frixi van,de nem akarja amventiket szabályozni (lehet user error).
Elkezdtem beköltözni a Panzerba.Nagyon faja kis ház,de a 450d egy csatahajó ehhez képest.Nem nyeklik meg ilyesmi,de a Corsair-re 110kg-val simán rá lehetett ülni,pusztulat erős és vastag anyagból készült. -
TTomax
félisten
válasz #45997568 #4762 üzenetére
1440p,144Hz/Gsync I7 4930K 4.7GHz (8Pack binnelte), Memória 2133MHz (saját magam raktam be) GPU : szutyok, legolcsóbb,legjobban leárazott Palit Jetstream ami a cupon eladása után 420font volt,rajta egy még szutyokabb H55ös corsair refurbished AIO amit egy G10el huzattam rá.A VRMre meg magam fürészeltem egy fél kilós alubordából egy darabot amit egy autóbontóban találtam...
DX11 High
DX11Ultra
DX12High
DX12Ultra
Sehol egy röccenés sima minden...ez egy 24/7 beállitás,nincs kihegyezve semmi...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Nekem azt hiszem nem kell se a ryzen,se a vega...engem olyan cucc érdekel ami ennél cc 50%al gyorsabb.Ha láttok ilyesmit szóljatok!
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Amugy szép próbálkozás volt....
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
Jó reggelt!
-
törölt tag
Latom megjött TTomax is. huJe hupszi kellett neked keménykedni.
-
törölt tag
Erdeinek meg vegyen valaki egy rendes órát mert az övé beázott.
-
törölt tag
válasz #35434496 #4825 üzenetére
Oszinten kivancsi voltam volt-e teljesitmeny javulas a 1080-al vagy sem ez erdekelt, ugy latom nem, de ez nem baj, a mikrolaggok ugy nez ki megszuntek es mar remek
Ettol meg nem veszek antik technologiat
A Tiger procik es a Poor Volta lehet erdekes, de nem nekem
Megyek squasholni aztan veszek szorpiket
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Vega ugy 10-15%-ot gyorsult csak itt, nem rossz.
-
törölt tag
válasz #35434496 #4835 üzenetére
Nrm a gyari ultraval jatszok, par beallitast en kiszedek igy 100-120 korul megy. Motion blur, chromatic elbol megy ki meg par aprosag. Szoval teljesen rendben van a Vega
Freesync monitorral meg egy alom
Engem nem zavar ha valami gyorsabb vagy lassabb, az erdekel nalam hogy szerepel es azzal elegedett vagyok-e. Szoval Vega
-
törölt tag
Kár, hogy nem jó a Seggszikla. Pont venni akartam egy deszkát tőlük de Milka írt és lemondtam.
-
TTomax
félisten
válasz #45997568 #4833 üzenetére
Nem ez a baj ezzel... a Vega64nek a 1080Ti körül kellene lennie.Nem egy kategória 1080al se árban se fogyasztásban se sehogy.... a Tinek jobb az ár/értéke mint a 64es Veganak...az a gond,hogy a pascal +70% volt a maxwellhez képest a Vega meg csak +30% a Furyhoz képest,az meg nagyon kevés.Lehet egy év mulva lesz az 40-50% is,csakhogy addigra már mindenki a Voltáról beszél,vagy használja.Az AMD elvesztette azt amiért sokan szerették,jóval olcsóbban adott gput ami alig volt lasabb mint a tuloldal.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
"Az RX Vega 64 óriási étvággyal rendelkezik, a tesztoldal átlagos értéknek 292 wattot mért ki, a maximum pedig a 300 wattot is meghaladta, miközben a vetélytárs GTX 1080 beéri 166 wattal 186 wattos csúcsérték mellett."
"A szerényebb specifikációk miatt az RX Vega 56 kevesebbel is beéri, ennél a modellnél 229 wattos átlagértéket és 237 wattos maximumot mért a TechPowerUp. Az alacsonyabb értékek ellenére így is nagyon messze van a GeForce, hisz a GTX 1070-nek 145 watt is elég, a mutató pedig semmilyen esetben sem megy 154 watt fölé"
"Mindez természetesen erősen rányomja bélyegét a teljesítmény/fogyasztás eredményre is, a szóban forgó két Radeon és GeForce ugyanis külön ligában játszik, a különbség több mint 40-60 százalék körüli."
"Radeon RX Vega 56 kissé, 50 dollárral drágább a nettó 350 dollárt kóstáló GTX 1070-nél"
"Az RX Vega 64 árát nettó 500 dollárra állította be az AMD, amely pontosan egyezik a GTX 1080 értékével."
"...ezt a teljesítményszintet a konkurens Nvidiától már több mint egy éve megkaphatjuk, hisz a GTX 1080 bő 15, a GTX 1070 pedig 14 hónapja a piacon van, az AMD konkurense ennyi időt "garázdálkodhatott" szabadon, aminek eredményét remekül tükrözi a cég elmúlt néhány negyedéves pénzügyi tündöklése."
"kártya alapjául szolgáló GP102-es GPU ugyanis szinte pont akkora, mint a Vega 10: előbbi területe 471 mm² (16 nanométer), utóbbié pedig 484 mm² (14 nanométer)."
"A két Radeonnak tehát optimális esetben legalább egy évvel ezelőtt kellett volna piacra kerülni..."
2017. augusztus 14. - Kissé kalóriaszegény lett a Radeon Vega
#félkövér
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
addikt
Egy jól sikerült tetkó!
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest