- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
btw, players, vettel ma mar valamit, lassan 3-4 napja ures kezzel fekszel le aludni, ez igy nem mehet tovabb
-
Milka 78
nagyúr
És ott a pont! Egy pár órája bekérdeztem a W10 topickba és onnan súgtak az MS legújjabb agymenéséről.Ezek full nem normálisak!
Jelentem durván 23 órányi szerelés,telepítgetés után,végre üzemel a masinéria!
Kijelenthetem,hogy igazán el vagyok átkozva,mert 3 különböző probléma súlytott egyszerre ami a hardveres hiba irányába terelt ami csak minimálisan igaz.
A gép tökéletesen működik egy műanyag tálcán és az új ház reset illetve power gombjai sem zárlatosak (mert arról kapcsoltsm pró aképpen),ellenben valami áthúzhatott a kuckóban és emiatt kelt önnáló életre a gép.Most szigeteltem az alaplap mögötti részt és megszűnt a hiba.
A deszkának semmi baja csak szerencsétlen megzavarodott a sok reseteléstől.Mennek az oc beállításaim is.Igaz egy modullal kellett belőnöm a biost,majd másik modul be,de ez köszönhető annak is,hogy a szett nem kompatibilis a deszkával és a Seggszikla cseszett javítani ezt az anomáliát.
A gép kikapcsolt,de minden usb-s perifériám és az alaplapi ledek karácsonyfa módjára égtek,minden nemű bios beállításom ellenére.Ez utóbbit a Boss találta el,de elég kacifántos úton jutottam el a W10 topickig,ahol felvilágosítottak,hogy az MS a legújjabb frissítésében aktiválta a Fast Boot opciót ami felülírja az összes energiasémát amit a deszkádon beállítasz.
Ha parancsorból,vagy Rainmeter power off dockkal (évek óta ezt használom azért is új ez a hiba nekem) állítottam le akkor minden okés volt,ha meg simán a W10-el csináltam a fenti probléma előjött.
Fene se gondolta,hogy a frissített win-em csinálja ezt
Minden esetre a tanulság az,hogy a véletlen egybeesések nem is olyan ritkák.Itt is 3 különböző,komolytalan probléma állt össze és nem egy komoly hardveres frixi mint az gondoltam.
Mondjuk ez a ház áthuzásos,zárlatos téma kb 10 évvel ezelőtti,kodegányos korszakban nem volt ritka,de a franc sem gondolta,hogy egy ilyen kuckóval is előfordulhat.Valami a lappal testelhetett,mert a deszkán és a játékvizeken kívül semmi sem volt a házba,mindkét tápegység a földön hevert akár csak a power/reset gombok is és nem volt más a gépen mint egy m2-es ssd.
Ja hogy legyen egy kis szerencsém is...Budapest szerte nagy kiterjedésű elektromos zavarok voltak a rendszerben.Tv,pc,elektromos kütyül folyamatos újraindulását okozta.Mekkora lett volna ha ezeket az újrIndulásokat is felvettem volna a gépem hibahalmazába...szerintem benzin+gyufa és hali
Nagyon rég szívtam géppel ennyi t,ilyen noname problémákkal,én konkrétan deszka és ezen belül bios chip és valamilyen usb-s zárlatra,de mindenképpen komoly hardveres hibára tippeltem.
Még a héten újrarakom a Win-t és még jön pár ventim amit be kell építenem+ a szabályzást is meg kell oldanom,de remélem most már sínen vagyok -
Milka 78
nagyúr
De akkor mostmár megoldódott?
Ha nem...biosban Advance-Chipset-Deep Sleep S5.Ezzel elintézted,hogy ne kapjon delejt az usb.Ha van a biosban fast boot opció akkor ott is tiltsd le,de ha jól rémlik az Asrock deszkákban alapból tiltva van (de érdemes átnézned)
Win10-en belül meg ezt kövesd.
Ezek után kizárt,hogy világítson bármi is a gépeden kikapcsolás után.Hupszi : Van ben linuxos gép és alap szinten elvagyok vele,de még a w10-től is kevesebbet tudok róla.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Melyik aljas gané jelentett a hüllőnek, hogy PUBG-t játszom mostanában?
-
törölt tag
"VaLYon" [link]
-
Erdei88
veterán
Mindenki nyugodjon le a 'csába, élek. De azért nagyon rezgett a léc
-
Erdei88
veterán
-
törölt tag
Észrevettétek, hogy Erdei bulizik reggelig és szörpözik!? Továbbá hüllő gif-el inzultál már kora reggel?
Padawan! Jelentem ezennel Jedi fokozatra minősítelek.
Arti, Hupszi, Tailor, Milka? Megadjuk neki a Jedi fokozatot? Szerintem igazán sokat tett érte.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Te players, tudod mi lesz ennek a vege?
Ez
-
törölt tag
Az aljas gané! [link]
-
Erdei88
veterán
-
törölt tag
Erdei tőlem taposóaknát kap Karácsonyra.
-
törölt tag
Zölderdőben jártam
gtx-et láttam
kettéhugyozta a pirosat
trakizhatok E? -
törölt tag
Kiutáltatok. Megyek én magamtól is.
-
Milka 78
nagyúr
válasz #35434496 #4939 üzenetére
Mi van megint megjött,vagy csak depi vagy?Mielőtt végleg melankóliába süllyedsz odaadnád nekem a 1080ti-det?Persze csak az után,miután kettéhugyoztál valamit,Erdeinek ramot adtál és Stoon + Tailor tisztes állást kap,szerető szárnyaid alatt,tehát nekem ráér holnap után is és VISZLÁT is!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest