Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Feketelaszlo

    senior tag

    válasz Raysen623 #3282 üzenetére

    Én is voltam ma egy ilyen Anubison, de csak a végén vettem észre, hogy mi ellen mentünk, olyan gyorsan nyertünk :DDD Sok múlik a jó helyezkedésen - ha bénán rakja le valaki a turretet, könnyű találni olyan szöget, amiből úgy lehet rá lőni, hogy téged nem tud célkeresztbe fogni. Így akár még Mercyvel vagy Lúcioval is seperc alatt kiszedhető - ha legalább 4-5 másodpercig nincs ott a törp, már nem tudja megmenteni a level 2 lőtornyot. Amíg meg visszafele battyog a spawn pointról kb. be is fejezetik a meccset, hiszen mozgást gyosító képességük sincs.
    De azt is lehet csinálni, hogy valaki decoynak előrerohan (Winston, D.Va), s amíg őt lövik, a többiek intézik a turreteket. Még ultira sem kell építeni, ráadásul egy ilyen ellenség akkor sem jelent nagy veszélyt, ha meghalt a tankotok, mert támadásban elég szánalmasak a Torbik. Persze szituációfüggő, hogy a hőst vagy az építményét kell priorizálni, de nagyon sokat elmolyolnak a Torbjörnök azzal, hogy jó helyet keressenek a turretnek és megépítsék, e közben tök védtelenek. Persze a profik már biztos reflexből tolják a bejáratott helyekre a turretet, de ha ott maradnak javítani is, akkor megintcsak veszélynek teszik ki magukat.
    Az persze szent igaz, hogy egy ilyen felállás elég szélsőséges helyzeteket is tud szülni, de ha meg tudjátok beszélni a csapattal, hogy legyen valami taktika-szerűség, vagy legalább várjátok be egymást - ne csak össze-vissza rohangáljatok, akkor már jobbak az esélyeitek.

Új hozzászólás Aktív témák