- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
zola09
aktív tag
válasz Németh Péter #2851 üzenetére
Most kipróbáltam, működik, bár könnyü elrontani az ugrást.
-
őstag
-
kzolee216
senior tag
Feltennétek engemet is a listára?
koromiz216#2871
Kösz -
ProEvoFan
nagyúr
Felvettem 58 embert a listáról
Nagyobb meló volt, mint egy headshot -
zola09
aktív tag
válasz Németh Péter #2853 üzenetére
Ja, Mei-vel próbáltam, annak nincs gyorsítója se.
-
őstag
-
zola09
aktív tag
válasz Németh Péter #2857 üzenetére
Soldier még gyorsabban is tud futni -> nagyobbat ugrik -> igen, megy
-
kemotox
addikt
válasz Németh Péter #2857 üzenetére
Meivel még nehezebb is. Most próbáltam S76-al és elég könnyű megcsinálni. Valamit rosszul csinálsz.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
k-adi
nagyúr
válasz thomeef #2847 üzenetére
Igen igen a dupla majom elég hatásos. Amit még megfigyeltem, hogy 2 healer, pl. Mercy+Lucio+4 random vagy 2 reinhart+4 random is jobb, mint 6 random, legalábbis payload mapokon.
( igen, CP alatt a pont foglalósat értettem... szerintem az a legjobb játékmód eddig... a payload tologatósnál sokan becampelnek, stb... CP-nél meg mozogni kell mindig, pörgősebb szerintem )
-
őstag
Az mitől függ, hogy melyik Nepal térképet adja a gép? Egyszer ilyen falu van, egyszer meg ilyen templom. Próbálgatom ezt az ugrást és annyiszor újra kell indítani azt a játékot...
Nepal: Sanctom-on van ez a rész, de néha másik két változatot ad
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
válasz Németh Péter #2862 üzenetére
Mind a hármat adja, csak más sorrendben. Értelemszerűen ha nem jut el három pontig a meccs, akkor csak az első kettőt
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
őstag
-
Yummy
tag
lvl 19 vagyok es eddig esett 3 legendary skin Viszont mas skinbol 2-3 darab jott eddig. Nyilvan olyanok akiket nem annyira hasznalok
-
őstag
-
tepenzed
őstag
gyerekek, arra vajon mennyi esély van, hogy 5 ládából 3 legendary essen ? beadta ez a hétvége rendesen
-
törölt tag
Huhh utolsó meccs CP volt.
Mindkétszer 0-99%ra vezetett az ellenfél. Mindkétszer 100-99%ra megnyertük.
Nagyon nagyot mentünk. Mindenki pont jókor ultizott és vááááh. Ezért imádom az összes ilyen játékot.
Méltó befejezése a mai OW-nak. -
Eversmann
aktív tag
Hali
Tud valaki esetleg még olyan helyet ahol a alap csomag (nem az origins) megvásárolható, akár bolt vagy digitálisan? Köszi
Life is better with a Titan
-
wjbhbdux
veterán
/s
-
roland091
senior tag
Sziasztok felvennétek engem is a listára ? battletag: Trey#21102 köszönöm
-
kemotox
addikt
Én elég sok ládát vettem, kb majd 20-at (épp leszoktam a csé skinbuzulásról, erre jön ez, szuper ), és azokba volt 5 legendary, meg egyet még tudtam venni annyi pénz összejött. Szerintetek vett ládából nagyobb eséllyel esnek legók meg rózsazínűek? Vagy csak mákom volt?
-
saen
veterán
Egyre többet játszom Mercy-vel Lúcio helyett, jobban bejön. A brazil fegyvere iszonyat gyenge (kivéve a push-off) és nagyon nehéz vele bárkit is megölni, ácsorogni a többiek körül, hogy gyógyuljanak eléggé unalmas kezdett lenni. Mercy-vel jóval aktívabb a játék és elkezdtem vele aggresszív lenni Rekord eddig 10 elimination, de az utolsó meccsen (Hanamura defense) 5 objection kill-lel aranyérmes lettem Ja és nyertünk is, szóval nem áldoztam be a csapatérdeket a kill-ekre. Kezdtem unni, hogy soha senki nem védi meg a healer-t, így használom a pisztolyt is, vannak szituációk amikor alázni lehet vele
Ládanyitásban továbbra is peches vagyok, level 39 és továbbra is 2 legendnél járok Lassan 4-nél kéne...
-
knoxhu
senior tag
Szerintem Lucio nagyon jó support de sokkal inkább map specifikus. Én akkor pickelem általában ha ki lehet használni a push off képességét, ergo lökdösöm le az embereket a pályáról.
-
kemotox
addikt
Szerintem is nagyon jó, sokkal offenzívabb, mint Mercy, a speed buffja nagyon jól jön támadáskor. Lökdösés meg isteni, még ha nem is lehet lelökni az ellent akkor is tök jó kilökni a helyükről őket. Ellökni a tankot a healertől, vagy pontról, payload mellől kiszedni valakit. Ultija is nagyon jó támadós. Nem kell fegyverre váltania. Nekem a kedvenc healerem Zenyatta mellett.
-
MaYDaN
tag
Én pont fordítva vagyok vele. Lucio nekem jobban kézre áll, hogy úgy mondjam. Pont az a jó benne, hogy nem kell senkit sem külön fókuszálni sem a healel sem a speed boosttal és közben még segíthetsz is a társaknak az ölésben. Persze tény, hogy nem a legerősebb a fegyvere, de azért lehet vele aprítani. Meg persze a push-offal lelökdösni az enemyt, ha olyan helyen van. De már nem egyszer mentett meg Roadhog karmai közül is. Nékem Mercy a kicsit lassú és körülményes, ha nincs látóhatáron belül olyan társ akihez tudnék repülni akkor sokáig ér oda az "eseményhez". Persze a heal neki sokkal fajántosabb, meg a damage boost sem utolsó. S természetesen nyomon vele is, de marad az elsődleges Lucio, az fix.
[ Szerkesztve ]
---// Steam: m a L L o Y // Uplay: maLLoY... // Battle.net: maLLoY#2971 //---
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Nektek is szokta csinálni a játék azt, hogy random megöli a vga drivert, amitől teljesen befagy a gép, és max egy reset segít rajta?
-
Zedz
addikt
válasz tepenzed #2885 üzenetére
Nem, semmi tuning. 3 éve teszi a dolgát, más játékok vagy grafikai terhelés alatt sem jelentkezik a hiba, az OW-nál 10-20mp elteltével kinyírja a gépet. Érdekesség, hogy ha egyszer túl lép a holtponton onnantól órákig fut minden gond nélkül. Hőfok is rendben van.
Most egy kicsit utánanéztem, és elv. több embert érint, főleg NV kártyákkal. De betalált pár AMD-t. is
-
lofagi
addikt
Amúgy nem értem,hogy miért nem szerkeszthető a lista mindenki számára, senki nem fogja össze-vissza írogatni, értelmes emberek járnak ide és a terhet is levenné a válláról aki éppen csinálja. Már jó ideje írtam,hogy szeretnék felkerülni a listára, de azóta még mindig nem sikerült betenni. Amit nyilván egy elmulasztott poszt olvasása eredményezett. Nem megrovás, csak nem értem.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
tibee77
őstag
Nagyon durva! Idäig is szerettem lucioval menni (csak csapatban, random teammel nem) de most mär räedzek a dologra, hogy igy menjen vele.
Mäs:Van itt valakinek hangproblemäja a jätekkal?Nekem idöközkönkent elmegy a hang jatek közbe, aztän fogja magät es visszajön, mondjuk a meccs vegen...Ha viszont bemegyek az options-be es ätällitom a sound-ba (legalul asszem) az egyik csuszkät yes-re akkor visszajön a hang, majd egy idö utän ismet elmegy.A konfig fäjlt mär megnyitottam es lättam, hogy van egy olyan sor, hogy "mute on lost focus" na ezt levettem 0-ra de igy is fenn äll a problema.Eleg idegesitö tud lenni.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
-
saen
veterán
Nem azt mondtam, hogy nem jó Lucio, csak nekem Mercy jobban bejön. A falmászást ha megtanulod és közben még pontosan is tudsz lőni akkor tény, hogy nagyon erős. Igaz ha ez megy, akkor már a többi hőssel is nagyon erős leszel, mert ez azért nagyon nem könnyű.
Közben mentem még Mercy-vel, Temple of Anubis, 16 elimination és nyertünk Healing-ben is lehoztam az aranyérmet azért[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
szerintetek MEI overpowered? Egyszerűen ha vele vagyok 70% win rate felett vagyok és minden gold medalt bezsebelek, valahogy nagyon megy vele Kiváncsi vagyok nerfelik-e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs