- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz #14955008 #3150 üzenetére
Lehet, csak sokkal ritkábban, mint premade-del. Nekem is volt már nem egy jó köröm pug-gal, de a jóval többet veszítettünk. A sírásért meg bocsi, de ez az egész úgy felcseszi az agyam. Meló után leülne az ember kikapcsolódni, de ehelyett csak szívás van.
Gyorsban megnéztem, 12 órám van benne, ha majd 112 lesz, akkor meglátjuk, h mi a vélemény róla.[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
k-adi
nagyúr
válasz whitezo88 #3099 üzenetére
Exploit nyilván unfair és szar ha ellened csinálják, de egyrészt azt lehet patchelni, másrészt pedig az még nem cheat... szerintem. Végülis nem olyan előnyre tesz szert amire te ne tudnál, azaz külső progival stb., tehát annak ellenére, hogy sokan már ezt is "csalásnak" kategórizálják.... szerintem ez még nem az. Persze ettől még bosszantó
-
k-adi
nagyúr
Premade csapat nélkül az egész szart sem ér.
Mint ahogyan a legtöbb csapat alapú játék..... de még mindig jobb itt a sorsod, mintha pl. R6 Siege játékkal játszanál, ahol no respawn van és ha a padlót nyalod már a kör elején akkor akár 3 percet is mehetsz spectator-kodni úgyhogy szar nyilván ha nincs premade csapatod, de hidd el, OW-ban még viszonylag kevesebb indokod van a sírásra.. + remélhetőleg majd a rankedre mennek a no-liferek és igazságosabb lesz a public
-
.LnB
titán
válasz Pocok256 #3146 üzenetére
Nagyon örülnék neki! Majd vegyél fel, ott van a listában a bnet-em.
Tegnap újra kellett tennem a windows-t mert nem indult a game. Végül késő este tudtam nyomni két meccset. Egyik "ez" win, értelmes pug team. Másodikban összefutottam glocc-cal. Az a meccs kb arra volt jó, hogy meglegyen a szintem és tudjak nyitni ládát. Mentem is aludni utána.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
prokxy
veterán
Bizony, 1x kihasználja, oké, semmi, de aki már többször, na annak nincs permban, megy a levesbe a game utána végleg...Blood Shard Goblin exploitnál is ez volt az eljárás, aki a YT-on/Streamen híreszteli, annak pláne.
Pirxx (#3150): én meg aludtam egy jót erre az egészre, cseppet érzékenyebben fogtam fel a dolgot, mint kéne, fáradt is voltam, meg aznap vhogy nem áll össze semmi.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
addikt
válasz whitezo88 #3142 üzenetére
Nekem csak az idegesítő ha én nem vagyok tank vagy support, akkor 90%ban nincs a role betölve. Widow mindig van, aki olyan béna, mintha kikapcsolt monitorral jáccana. Tank meg support role-ra tolnék laza fix 20-30% xp +-t, akkor talán nem 2 reaper 2 widow, 1 genji, 1 mcree lenne a csapatom..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
20ár
tag
-
Raysen623
addikt
válasz Mister_X #3129 üzenetére
Annyira imádom, amikor nézem ezeket a videókat és röhögök kínomban, amikor valaki úgy ér el ilyen sikereket, hogy senki nem lövi!!! Nekem ilyenre a játékban esélyem sincs soha, ugyanis legalább 3-an akarnak megölni több irányból, és annak ellenére is megcsinálom azt amit a videón látható ürge is ilyen közröhely féle körülmények között.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
.LnB
titán
-
Madwe
nagyúr
válasz sirszevenap #3164 üzenetére
Az hagyján, de nem is mozognak jóformán, pláne nem ugrálnak. Teljesen más játék
[ Szerkesztve ]
-
herrkoser
tag
válasz hackeeeee #3166 üzenetére
Jó kis játék ez. Korai szakaszában tart a játék, vastagon alakulóban a játékos bázis is, kezdetleges a meta, így természetszerű, hogy a public élmény sem kiforrott még. Nyilván itt is van egy tanulási fázis, meg ahogy haladsz előre a szintekben azért érezhető lesz a változás. Lvl20 körül vagyok most én is, de felfedezni vélek egyre többször olyan elemeket, amikor tényleg objective-re próbál játszani a full random team. Ez nem jelenti azt, hogy mindig életképes, az adott pályára a lehető legjobb pickek lesznek, nem jelenti azt, hogy ha elég sokat játszol, akkor a társaid úgy lőnek majd hogy beszabehu, de változni fog ez sokat pozitív irányba.
Én személy szerint élvezem is a pubolást, ha jól megy a játék, csinálom amit kell, nem különösebben zavar ha kikapok. Én is még tanulok, kísérletezek karakterekkel adott pályákon védekező/támadó oldalon is, keresem a hozzám legjobban illő hőst. Sokszor én is szarláma vagyok, de furcsa lenne ha beugarnék a játékba és azonnal nyernék minden meccset. Egy szónak is száz a vége, ha érdekel a zsáner, tudnál szórakozni vele, akkor adnék neki egy esélyt. Magyar közösség úgy is alakul majd, ha valaki komolyan akarja venni, akkor fog tudni találni skillben hozzá illő társakat, haveri alapon meg lehet majd funolgatni skilltől függetlenül is sokakkal.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez így van.
Mondjuk Én is azt az oldalt vallom, hogy ha a játékon belül van valami, és ki tudja használni külső program, alkalmazás nélkül, akkor tegye, de külső alkalmazásokat ne használjon. Ez a saját véleményem.
herrkoser:
Köszi! Szerintem győzni fog a kíváncsiságom. A Diablo után nagyon szeretem a Blizzard játékait, ezért is vagyok nagyon kíváncsi, főként úgy, hogy új tőlük ez a vonal. Viszont a Diablo-ba kicsit beleuntam, a Wow nem vonz, így kell valami a Doom mellé. A beta nagyon tetszett, vagyis az tetszett, hgoy pörgős a játék, nem nagyon van egyhelyben állás, stb.
Agyaltam még, hogy XO, vagy PC, de maradok a PC-s változatnál, ha beleugrok.
Kérdés, ha megveszem most az Origins edition-t, akkor az mellé ugyan úgy jár a bonusz HS kártya, és a Dio wing?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
knoxhu
senior tag
PC játékoslistát nem lenne érdemes bővíteni egy két alap infóval?
Pl.: Ki mikor ér rá játszani, milyen role / karakter amivel leginkább megy, stb.
Véleményem szerint ezzel könnyebben találhatnák meg egymást a hasonló kvalitású emberek -
tepenzed
őstag
egyik boltban sincs jelenleg Overwatch raktáron? havernak vinném vidékre pestről, de az 576-ban nincs, cdgalaxisban nincs,iponban nincs, mi a franc van ezekkel?
Vagy lehet a boltban van,csak a webshopokban nincs?
[ Szerkesztve ]
-
paulka
tag
Na most untam meg a solozást, totál random, hogy mikor érek rá (3 műszak). Minimálisan értem a dolgom, igazából minden roleban van fav herom, így nem bánom ha váltani kell.
paulbig#2590
Pyro reportin' MFhhh MFhhh
-
nofi
addikt
Szintén beléptem a klubba
Ugyanaz zajlott le mint a HS-nál anno. "Áh mi ez a gyerekes tingli-tangli, színes-szagos cukormázzal bevont koppintás?" Aztán beléptem és ottmaradtam 1,5-2 évre... Itt még a bétát is 3-4 meccs után kinyomtam, bár ez főleg pár hetes gyereknek és az új Doomnak volt köszönhető. Aztán csak belenéztem pár streambe esténként és meglestem néhány képességet, ki-mit-miért-hol-merre-meddig csinál. Végül megveregettem a vállam és pötyögtem be a bankkártyaszámomat - nem hibátlan, de ismét egy baromi ígéretes játékot sikerült összekalapálnia a Blizzardnak.
Jelenleg tanulófázisban vagyok, nem is fárasztom a publicot, ha már ismerem minden karakter képességét és bámészkodás nélkül végig tudok vonulni egy mapon akkor megyek csak élesbe.Xbox GT: nozsolt
-
headhunter86
senior tag
-
Kanczy
veterán
válasz headhunter86 #3184 üzenetére
Csodálatos, annyira rossz
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok.
Játékon belül nincs valamilyen score-board ahol látom, hogy az ellenfélben és nálunk is ki-ki mennyit ölt és halt? Mint kb minden más játékban a TAB-ra ilyen szokott bejönni és egy kicsit frusztrál, hogy itt csak a saját statomat látom :S
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
Ez a ki mikor ér rá, nagyon változó, legalábbis magam nevében beszélve mindenképp. Volt már más játéknál ilyen, annyira nem volt reális , hogy hihetetlen, hiszen nincs az időrendünkbe belerakva, hogy ettől eddig márpedig Overwatch mert benne van a listába.
Az meg szerintem abszolút életképtelen, hogy kinek mivel megy , melyiket preferálja. Elég multifunkcionálisak vagyunk ahogy észrevettem és csak meccs közben derül ki , hogy ki mit hoz. De van mindig minden, ezzel gond nem volt. Közben beszéljük meg, szituáció függő. Példának okáért én szeretem Reapert, szívesen sniperezek és szívesen is heal-elek ha kell. Mindet egyformán szeretem és egyaránt tudom szerintem használni.
Nagyon macerás amit gondolsz és semmiképp nem tükrözné pl 1 hónap múlva a valóságot. A szabadidő változik. Karakter izlés változik. Nem várhatjuk el egy embertől aki kimondja ma, hogy Mercy, hogy csak azzal lássuk, vagy csak supportal lássuk.
Division-nál ez másképp működött, mármint a kasztok. Ott ugye nem cserélgethetted annyira kedved szerint.
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
-
Jim-Y
veterán
válasz tepenzed #3188 üzenetére
&whitezo88
Köszönöm,
Értem, nekem pl azért lett volna jó, mert néha segítene dönteni, hogy kire fókuszáljak (a.k.s carry), de meg lehet lenni nélküle is. Hadd kérdezzek még valamit, próbáltam rákeresni, hogy van-e valami leírás a post-game statokról, hogy melyik mit jelent, mi számít bele stb. Gondolok itt pl olyanra, hogy az Objective-kill az pontosan mi. Mármint.. neve alapján azért lehet sejteni, hogy olyan kill amit egy objective-en belül csinálsz de azért örülnék egy leírásnak a post-game user interface-ről. Illetve a választásnál, hogy kiket dob be választhatónak az mitől függ? Gondolom annak is köze van az objectivekhez, csak mert volt olyan meccsem ahol 5 arany medállal végeztem nem dobott be a választhatókhoz, de egyik csapattársamat bedobta azzal, hogy 6% kill participation. Úgy érzem, hogy teljesen mindegy, hogy mennyire vagyok jó, sosem dob be választhatónak :/
-
prokxy
veterán
válasz tepenzed #3194 üzenetére
Nekem mostanában a Junkrat nagyon adja, van pár map, a kis bombájával olyan szépen repítem ki őket a pályáról, h öröm nézni! Meg az a kerék, nagy fun, csak azzal még jobban kell helyezkednem, mert sokszor szétlövik. Bastion pedig alap
-
knoxhu
senior tag
válasz sirszevenap #3190 üzenetére
A karakter csak egy nagyon sarkított példa volt. Ha valaki dolgozik mint példaul én is annak elég fix az hogy mikor ér rá, mikor van ideje kikapcsolódni egy kis játékkal. Látod ez is egy szempont, mert én hasonló életvitelű emberek keresek magam mellé és nem 80 random emberből akarok mazsolázni.
Ez csak egy javaslat volt, természetesen tiszteletben tartom a véleményed és az ellenérveket is, majd más úton oldom meg a dolgokat -
k-adi
nagyúr
Hát nézd, lehet neked nem tetszik a zenéje amit csinál, de a koncertjein azért elég nagy a tömeg, tehát valamit azért csak tudhat (maga a linkelt videó nyilván "érdekes" PC-sként, plusz kb. feltételezem most fogott a kezében másodszorra kontrollert, így nem csoda, hogy béna )
-
k-adi
nagyúr
válasz hackeeeee #3171 üzenetére
Én is így gondolom... Ha benne van a játékban és mindenkinek elérhető lehetőség akkor az nem csalás, mert arra az előnyre bárki szert tehet HA felfedezi azt a lehetőséget / szemfüles. De ettől még nem lesz csaló, csupán ravasz.
Nyilván ha hirdeti az már más téma, de még az se büntetendő, max. többen fogják használni és/vagy hamarabb eljut a fejlesztők fülébe és patchelik, tehát végülis csak maga alatt vágja a fát ha még hirdeti is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest