- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
-
PROHARDVER!
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
A render device-os problémára van már megoldás?
-
Doink
aktív tag
válasz Mustármag #13901 üzenetére
Ha radeon akkor a 17.7.1-es vagy régebbi driverrel hibátlanul megy, bármelyik frissebbel render device lost.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
Topikgazda
1 hónappal a Sylvanas szobor után megrendeltem őt is:
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
pohár
félisten
december 12-től téli event, jupíííí
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
saen
veterán
Röviden és tömören, diamond alatt le vagy szarva
-
-
saen
veterán
A kettőnek nincs köze egymáshoz. A smurfök közül csak az volt eddig is alacsonyabb rangon aki ott akart maradni. Ez független a rendszertől, ezután is ugyanúgy ott lesz...
A teljesítmény alapú rendszernek az a baja, hogy mindenki a statra gyúr és nem a győzelemre, nem akarnak váltani, stb. Ez pedig rangtól független probléma. Most csak annyi történt, hogy nagy figyelem van a profikon akik rengeteget kritizálták a rendszert és az ő szájukat akarják befogni. -
őstag
válasz Mustármag #13901 üzenetére
Tegnap délután megtalálták a hibát a fejlesztők. Az Adrenalin nevű driverben jön ki nemsokára.
Terry Makedon
@CatalystMaker
Director of AMD software strategy + user experience.https://twitter.com/CatalystMaker/status/939544812860055552
Yes I do know if it will be fixed. Hint - Adrenalin will fix it.
Because we found the fix finally on Friday afternoon.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Németh Péter #13912 üzenetére
Nem tudom mi van, de már a régi 17.7.1-es driverrel is kifagyok meccs közbe 2x...
-
Sleed
aktív tag
Nektek nem csökkent az fps-etek az elmúlt héten?
Nekem eddig stabilan 50 felett volt minimum grafikán full hd-ban, de az elmúlt pár napban nagyobb fightoknál simán beesik 30 alá is. (G3220-am, meg GTX650-em van, nem egy erogep de eddig nem volt vele baj.)
-
őstag
-
saen
veterán
válasz Németh Péter #13917 üzenetére
-
VoidXs
nagyúr
Szevasztok! Ha már két vizsgaidőszakomat is majdnem megkeserítette a játék, annyira beleestem (holott csak egy goldos szerencsétlen vagyok), be kéne szállnom a topikba. No meg mindenképpen meg akarom mutatni, miért esek szét két órája a röhögéstől: hajnali trollkodás, csak mert valahol mondták, hogy ez mekkora szemétség.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
oxox
addikt
válasz VoidXs #13919 üzenetére
welcome on board
az => szemétség, és én dobom is rá a reportot az ilyen symetrára (ha direkt healer vagyok, akkor el is felejtheti a healt a továbbiakban), ez nem trollkodás, ez taplóság, elcseszni másik 9ember játékat (de minimum a saját 5 csapattársának). Nálam ez nem a legjobb bemutatkozás részedről (remélem úgye tudod, hogy ezt nem Te találtad ki, van a játékban néhány hasonló "vicces" sym rajtad kivül is)....Skitzoo-nak is volt egy vicces videoja Winstonnal, ahol hát, hogy is mondjam nem fényezte a játék tudását, de ott csak béna volt, nem cseszett ki a csapatával.
Az, hogy sym leszed majd egy csapatot nem ritkaság, de magasabb szinteken már nagyon törékeny (pikk-pakk rámozdulnak), ill. a top-on nem is látni sym játékost (vagy legalábbis én nem láttam még)
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
VoidXs
nagyúr
QP-ben el lehet nézni, ha történik ilyesmi, például aki pont elkezd Mei-t gyakorolni, rendszerint a csapat szivatásával indít, általában nem véletlenül. No meg az achievement-vadászok sem járnak a csapat kedvében, de érthető.
Egy Symmetráról tudok 4000 körüli SR-en, ő Luminum, soha nincsenek oda a választásáért. Neki simán megy ott is az ilyesmi, általában hátulról kezdi meg a healerektől lebontani a csapatot, miközben a másik oldalra nem tudnak nem figyelni. Azért nem ebben az irányban akarok megtanulni játszani, de lehetőleg valami közeltávúval (Mei, Roadhog, Winston), bár Mei miatt már goldon is legalább annyira sírnak, mint amikor van egy Hanzo, holott messze vele vagyok a legjobb.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
oxox
addikt
válasz VoidXs #13922 üzenetére
hát engem qp-ben is idegesit...a szabadidőmben nem szeretem ha valaki szivat, vagy pocsékolja azt.
mei-t is imádom mikor mennék sym-el sentryket pakolni...pedig nekem ott nagyon kivan számolva (pl. hanamura), ahol egy fal simán üti a dolgot...pedig nem egyszer 10-15sec-en belül megvan a teleport, deha feltart akkor annyi a kezdeti taktiknak
offensben reaper brutál közelben, nekem nagyon bejön tank oszlatásra ...ill. junk mellett Ő a hard dmg karakterem.
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Ochocinco46
aktív tag
üdv!
Pár hete már nem nyomtam ow-t, de legutóbb a 17.11 radeon driverrel még mindig voltak random fps bezuhanások.(RX 480-am van) Ezt még mindig nem sikerült megoldaniuk?? "Renderer device lost" hiba nem szokott lenni, de fps zuhanás játszhatatlanná teszi a gamet.
Úgy rémlik a 17.7.1-re mondták azt, hogy az utolsó stabil driver, aminél nem jön elő a probléma. Újrarakom a gépet és nyomnám újra az ow-t winter wonderland miatt, amit imádtam tavaly is. Ha stabil fps-t akarok, akkor vissza kéne raknom ezt a fél éves drivert, vagy valamelyikben azóta stabilizálódott?
köszi[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
válasz Ochocinco46 #13928 üzenetére
A renderer device lost probléma tudtommal Windows hiba, legalábbis nálam konkrétan játék közben újrarakta az IGP drivert, és úgy halt be, hogy nem is azon ment a játék. FPS-esést utoljára akkor láttam, amikor Junkertown bejött, de másnap jó lett. Mostanában a hanggal van baj, például egy ismerősömnél voice chat miatt a teljes hang késésbe kerül, nálam néhány dolog (például visszaszámlálás közben valamelyik szám) egyszerűen nem szólal meg.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Ochocinco46 #13928 üzenetére
Nekem az a driver van, és ugyanúgy jelentkezik.
Igaz én most váltok vga-t de biztosan Nv lesz emiatt is. meg a shadow play miatt is. -
VoidXs
nagyúr
válasz ADAM1337 #13931 üzenetére
Miért nem jó az AMD megoldása? Én zöldpártiként is jobbnak találom a Shadow-nál (ami amúgy ehhez a játékhoz rémes, valamiért csak az Overwatch mellől öli el a HDD-im, mindkét gépen).
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
válasz ADAM1337 #13933 üzenetére
Nekem 1050-es laptopom és 1070-es asztalim van. Utóbbit megbántam, hülyeség volt annyi pénzt elszórni rá, bár én még akkor vettem, amikor nem emelkedett másfélszeresére a bányászok miatt. Overwatch-ra a 1050 is tökéletesen elég (de amúgy másra is), Full HD-n 100 FPS körül tartja minimum + ultra textúra, közepes árnyék, FXAA mellett.
-
Jinxb1rd
addikt
Szarakodok ezzel a játékkal, hogy kicsit fentebb másszak a ranglétrán, erre kifagy ez a fos hősválasztásnál az elején. -50 SR GG, nehogy várjon egy fél percet mielőtt bant ad, áhhh nehogy gec.
We are only Stardust...
-
VoidXs
nagyúr
válasz Jinxb1rd #13935 üzenetére
Olyannal is találkoztam, hogy végig groupban volt velünk a srác, erre karakterválasztás közben jön neki a 10 perc ban lelépésért, holott végig ott volt. Valahol érthető, hogy ennyire agresszív, mert még így is sokan hagyják ott a meccset, de néha tényleg szemét. Én még egy tűzriadót is végigjátszottam egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
En csak azt tartom hihetetlennek, hogy napi tobb olyan csapaba kerulok ahol partyba bent vannak 2en es mind a ketto AFK, rohangalnak egyutt ossze vissza, kezdon maradnak stb. Cmooon, ez nem qp hanem compi.. 8 meccset jatszottam este es abbol 2 meccsen ez volt. Es majdnem igy is nyertunk, de amikor nyertunk volna leszaladtak direkt a pontrol es nem vettek at, lose.
Mondjuk tudom, ne varjak csodat, 2-2,5k kozott de megneheziti a sok barom a jatekot es kikapcsolodas helyett csak bosszantjak az embert, sose fogom megerteni ezt a sok eletkeptelen idiotat.
m1, nem sirom el magam egy-ket kompi losetol, de ezeket vagy nem reportoljak rajtam kivul v blizz lesz*rja a reportot.[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
válasz #51177472 #13940 üzenetére
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam most, ritka jó csapatokba esek, már 100 SR-t húztam is. Mondjuk nem minden nap ilyen, de ha akárki elkezd beszélni, a többiek is, onnan már könnyű. Ugyanarra járok, 2200 körül.
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz VoidXs #13942 üzenetére
ha ilyenkor estek keltek, hozz egy Orisat, Reint és védd a turretet mercy helyett.
Numbani utolsó részét goldon elég nehéz bevenni, ha van tank, heal az ellenfélnél
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
Náluk volt Rein és D.Va is, az ellen esélytelen. Amikor mindenki mástól várja a tankolást és healt, az még ezen a szinten is veszett meccs. A tankos részt nem is értem, sokszor azokkal a legnagyobb móka játszani.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz freeknight #13945 üzenetére
Nem véletlen. Supporthoz több ész kell jobban kell velük pozicionálni ami már több skillt igényel
-
VoidXs
nagyúr
válasz freeknight #13945 üzenetére
Ezen a szinten az a legkisebb probléma, ha valaki nem tud DPS-ezni, de az emberek fele a csapatnunkáról még mesében se hallott, bemegy egyedül ultizni és meghalni, a tank is.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
-
k-adi
nagyúr
válasz freeknight #13949 üzenetére
Supporttal nemcsak "magadhoz" hanem a tankok/dps-ekhez is kell pozicionálni ami több skillt igényel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Szólánc.
- Windows 10
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest