- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
válasz mefistofeles #13149 üzenetére
Szia!
Nem engedi telepíteni Battlenet (khm Blizzard App) nélkül DVD-ről sem.(Gondolom ez az eset áll fent.). Én személy szerint ajánlom, hogy kapásból ne is használjátok a DVD-t ugyanis a játék első verziója lett rányomva, ami óta eltelt már több mint egy év. Ergó semmit nem érsz a DVD-ről való telepítéssel, a Blizzard App úgy is lehúz legalább még egyszer annyit. A játék kezdetben volt 6 giga körül. Most a legutóbbi Update volt 6,x giga. Tehát tokban lévő kódot BA-ban beaktiválod és már mehet is az Install.
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
brumi1024
veterán
válasz sirszevenap #13151 üzenetére
Szerintem fel lehet rakni nélküle, legalábbis a külön installer erre utal, de nem próbáltam. Elindítani el lehet Blizzard App nélkül, de ilyenkor minden indításkor be kell jelentkezni a játékban.
-
brumi1024
veterán
válasz sirszevenap #13153 üzenetére
Be lehet lépni, épp ez a lényeg. Platformváltáskor indítottam így a játékot. Csak számomra kényelmetlen lenne minden játékindítást loginnal folytatni.
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz sirszevenap #13151 üzenetére
Köszi a segítséget de van egy új probléma...
A te módszereddel akarom csinálni a dolgot. Az account megvan a blizzard app szintén. belépek és ott hol tudom beírni a kódomat? ha a gems menüben rámegyek az overwatch-ra akkor csak megvenni tudom, legalább is mást nem találtam.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
válasz mefistofeles #13156 üzenetére
Asszem közben megoldottam....
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
sirszevenap
addikt
válasz mefistofeles #13157 üzenetére
Bankkártyával? Hát persze!
-
mefistofeles
addikt
válasz sirszevenap #13158 üzenetére
Már húzza le a gamét. Cirka 11 giga.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
saen
veterán
Elkezdtem a besorolókat, eddig 3-1, sikerült egy olyan meccset megnyerni ami úgy indult, hogy Junk/Hanzo/Widow instalock a csapattól
-
saen
veterán
Imádom azt az érzést amikor FFA DM-ben vezetek, majd annyian kilépnek, hogy befejezi a meccset...
-
saen
veterán
Bejeztem, 5-4-1 lett a vége, 12 pontot vesztettem a szezonzáróhoz, végülis, kb ok a dolog. 2068 a rang, tehát gold. Persze lehetett volna jobb is ha az előző szezonzáró 0-8-as szériám nincs Talán a döntetlen lett volna még nyerhető, a többi totál fogalmatlan csapatok. Volt egy kellemes meglepetés, összerakott egy 5 stackkel, itt azt hittem ez bukta, de legnagyobb meglepetésemre jó pickek és korrekt kommunikáció volt. Itt is Tracert nyomtam, 58% kill participation (meg sok gold medál) a végén, nagyon élveztem. A csapat együtt dive-olt, volt support, tankok, bárcsak minden meccs ilyen lenne. Még kikapni is jobb lett volna így
-
saen
veterán
-
bazs0811
tag
-
ÁdiBá
veterán
Ma reggeli hiba üzenet a Battlnetnél.:
Common ProblemsThis service is not available.
Error Code: BLZBNTTAS00000001ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Most szórják ki a sok vérpistikéket a szerverekről!
Tegnap azt hittem felrúgom a monitoromat, egy srác folyamatosan üvöltette a Mercy csapattársamnak hogy ébresszen fel engem, *Bastiont, de olyan patt helyzetben, hogy 1 másodpercig nem maradnék életben.
Ezt képzeljétek el egy 10 éves kis fiút üvöltözni a mikrofonba...
*Mondom ezt a f@szt mindjárt felrúgom...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
bazs0811
tag
válasz Joezyka #13171 üzenetére
Nem tudom...az elözö szezonokban lehet ledobált embereket silver-be me bronzba, engem is egyszer de hamar felmentem a kis 2300 körüli szintemre, ott volt lose streak néha de azok is vállalható meccsek voltak.
Most szerintem sokkal több világtalan van még magas rank-on a season elején, vagy fogalmam nincs mi van de tényleg csupa sírás az egész meccs. Ordibálnak a mikrofonba, sírnak a cseten, nincs értelmes pick, váltás föleg nincs...koncepció semmi. Néha csak nézek hogy ez valami Blizzard féle emberkíserlet vagy kandikamera ?Tegnap 3 percig meg sem mozdult a payload (Gibraltar attack)...jó váltok tankról tracer-re a másik srác meg DVra...betoltuk majdnem utolsó pontig a payloadot, volt vagy 4 ultim, killek dmg minden, folyamatosan szedtem le a supportot...a srác aki végig dumált a játék alatt az utolsó 40 másodpercen torka szakadtából visítozott hogy váltsak heal-re. De úgy visított mint az idegbeteg gyerek a youtube videón amikor törlik a wow accountját. Csak azért nem némítottam mert nem hittem el hogy ilyen van
Az Univerzium szempontjából pedig teljesen mindegy... - DeadPool#24156
-
saen
veterán
válasz bazs0811 #13172 üzenetére
Hülyék mindenhol vannak. Mondjuk ennyire extrém azért ritka, de nekem is votl olyan, hogy ki se tudtunk jönni a spawn-ból Hollywood-on, Pharah ott röpködött. Aztán a többiek szerint a Junkrat + Reaper a megoldás erre és fel voltak háborodva amikor váltottam Widowra... Persze az fel se tűnt neki, hogy utána rögtön megindultunk...
-
NyxNyxNyx
addikt
3 dps 2 healer 1 tank kombinációval nem tudtunk bemenni Hanamura "B"-n "A" befoglalása után az első egy percben. Na mi következik ebből? Hogy le kell váltani azt az 1 tankot is dps-re mert az volt a baj. A meccs hátralévő része abból állt, hogy a tracer, aki bement flankelni és ölés nélkül meghalt az esetek 90%-ában, szidta a widow-nkat, akinek legalább pickjei voltak.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
NyxNyxNyx
addikt
Plat vagyok, csak egyszer mentem fel 3k fölé. Én úgy gondolom, hogy én sem látom a képet egészében, de néhányan elképesztő mennyire sötétek. Az "elultizok, mikor már a csapatom több, mint fele meghalt" dolog minden meccsen megtörténik. Aztán meg jön, hogy ő ölt 3-at, mi mit csinálunk?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
BaLee
addikt
válasz Swinegod #13181 üzenetére
Nekem Volkskaya-n estek nekem miután támadó oldal Soldieres bronz medálok után (ahol simán bementünk, még 4 perc maradt is) védekező oldalon Symmetrával arany elim-ig jutottam de én voltam a fasz, és váltsak már, pedig ott szerintem a 2. pontra is qrva jó Symmetra de láttam annyira be vannak feszülve, hogy váltottam Phara-ra és ott is én voltam a fasz amikor mindenki halott volt nálunk, enemynél 5en állnak a ponton, nekem 50hp-m maradt és nem estem be contest-elni.
-
BaLee
addikt
Tyű, felmentem diamondba, majd kikaptam párszor erre kiírta, hogy 5 meccsen keresztül alacsonyabb skill ratingem volt ezért visszarakott goldba. Lel.
-
BaLee
addikt
-
pohár
félisten
-
Swinegod
őstag
Rape-winnel megnyertünk egy meccset ahol kb semmit nem csináltam, és nézdcsakmeg, 5 dps amiből 2 Torb meg Bastion, tank nincs is, healer is 1 van csak ami Lúcio, nekik meg teljesen oké compjuk van. Ott ahol meg agyon carryzem az agyhalott csapatom se vagyunk képesek megnyerni
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Swinegod #13192 üzenetére
Jó, és szerinted te vagy az egyedüli akivel ez történik folyamatosan? Most én is posztoljak be ide naponta 4-5 képet erről, ahol én vagyok a carry, tele golddal vért izzadva ölök, mégse nyerünk? Nem, nem fogok. Kicsérvogom akkor ott a teamtársaimnak magam, aztán el is felejtem gyorsan.
Most egyébként 2600-on játszunk, de elképesztően béna játék megy, rossz nézni. Alig várom, hogy kikerüljek innen.
We are only Stardust...
-
k-adi
nagyúr
válasz Swinegod #13196 üzenetére
Engem meg az bsz fel mikor tele vagyok golddal és nekem ugatnak hogy "useless"... főleg ilyen papírkutyák mint tracer aki még egy kis széltől is elhasal már...... -.-
(ugyan a medál önmagában nem feltétlen jelent sokat, de ha nekem van a legtöbb dmg, legtöbb elim, legtöbb obj. time akkor sok minden lehetek de useless nem)
-
BaLee
addikt
Ezt átérzem. Pont ma volt egy ilyen meccsen ami után le is rakott és el is ment a kedvem a játéktól.
Map mindegy is, támadó oldalon soldierrel tök jól megy, ultikat is jól elkapom ami ritka, be is toljuk a payloadot. 3 gold. Csere. Jön symetra, itt is jól megy, a teleportomnak hála majdnem meg tudjuk védeni az első pontot, hosszabbításban bukjuk el. Majd nyomjuk tovább, még mindig jól megy, teleportokat pakolgatok de csak jönnek. Uccsó pont, már kapom az osztás hogy váltsak (elég bunkó hangnemben) de még megvárom, mert pont feltölt az ulti, pajzsot lerakom. Totál szét estünk, nem sokat ér, le is szedik. Váltok soldierre, már csak én ölök szinte, többiek leragadtak az useless sym-nél, főleg egy valaki. Be is tolják sajnos. Kapom az osztást, de most már nagyon felhúzom magam, beírom hogy uselessként 2 gold meg silver dmg talán nem rossz annyira... De csak mondja, hogy így useless úgy useless, elpattant valami, pickeltem a törpét és a kezdőn maradtam. 163 szint óta először...
Nem érdekelt már a meccs, csak az, hogy ez a nyomorék ne nyerjen. Végül döntetlenre hozták valami csoda folytán szóval velem biztos nyertünk volna de már ez sem érdekelt. Túl sok lett a barom ebben a játékban.
-
pachito
őstag
Mikor azt hiszed, hogy a Reinhardt shield ápol és eltakar (saját termés)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest