- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Elindult az új event, de már szarakodik a szerver. Simán kidobott még a menüből is A Sombra skin viszont WOW
-
pohár
félisten
indulástól kezdve egy órát szoktam pihentetni, mert jártam úgy, hogy ranked meccsen volt egy fasza kis dc
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
VoidXs
nagyúr
Hány játékost enged be a szerver? Valahogy a közvetlenül az event előtti 5000-es sor annyira nem tűnik soknak.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
Tényleg problémás a roham, még a loot boxot is egy perc kinyitni. Viszont ez a menü hihetetlen király.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
törölt tag
Vettem 10 loot boxot, kiesett az Ana es a Roadhog.
A Sombra nagyon kiraly lett, o lenne a focel event vegere. -
VoidXs
nagyúr
Nem farmolással kapcsolatos, de nagyon bevált, hogy megveszek minden voice line-t és sprayt, így drágább dolgok esnek. Már meg is van Pharah, Sombra, és McCree.
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
Remélem nem. Kell a mikrotranzakció a játékban, hogy mindig legyen ingyenes + tartalom, amit mindenki megkap...pls karácsonyi event.
Nekem eddig 7 dobozból tavalyi lucio (epic) skin, + zeny victory póz, ezeken kivül csak spray, icon,voice.
volt olyan ismerős akinek 5 ládbából 2 leg....de valóban az elején vagyunk még.Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
kazuma921
aktív tag
Sziasztok!
Casual játékosokat keresek (PC) QP-re és Mistery Heroesra elsősorban. Nem érdekel a kompetitív játékmód, és mikrofonozni sem szeretek túlzottan. Ha te is csak beülsz a játék elé tatásan, szeretnél játszani lazán egy kicsit, szerezni egy kis +XP-t az event skinekért, vegyél fel, és lehet farmolni a lootboxokat.
t1Rabbit#2804
[ Szerkesztve ]
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
oxox
addikt
világos, én is abban a rendszerben nevelkedtem mikor "kaptál egy játékot" (és reménykedtél benne, hogy nem sérült meg egyik kislemez sem ), akkor teljes tartalmat kaptál. Ezt szoktam meg, furcsa volt az elején hogy van ez a kisösszegü "lopás" DE! Ahogy az OW-ban van jelenleg az teljesen elfogadható, sőt már dicséretesnek tartom...lássuk be a játékbázis sokat csökkent a megjelenés óta, ha nem lett volna új map, új hősök, eventek, játékmódok, stb...nemsokan maradtak volna már (lehet én sem), nem beszélve, hogy próbálják a esport részét is durván tolni.
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
skitzoo
senior tag
Sziasztok. Az utóbbi hetekben olyan problémám van, hogy a játék 100%on használja a CPU-mat és emiatt eléggé laggos a játék. Valaki tapasztalt még ilyet? Esetleg megoldás?
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
oxox
addikt
válasz sirszevenap #13971 üzenetére
igen rólad van szó. N'ga
gyere játszani...tegnap belefutottunk egy magyar csapatba....akkora oltás ment 5 mapon keresztül, hogy öröm volt nézni (mondjuk valami 4-1re vertük őket mysteriben), és léptek is a végén.
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
skitzoo
senior tag
válasz VoidXs #13976 üzenetére
i5 6500. Először azt hittem a Win a hibás. Ujratettem és utána is ugyanezt produkálja.
[ Szerkesztve ]
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
saen
veterán
-
VoidXs
nagyúr
válasz skitzoo #13977 üzenetére
Akkor valami energiatakarékos hülyeség lesz a probléma a BIOS-ban, mert nekem gyengébb van, és semmi gondja.
(#13982) Pocok256: Ezek szerint rossz helyre fektettem be egy új lengdary skinnyi kreditet...
[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
Mindenesetre akkor meg az alap, non-eventes dolgokat érdemes megvásárolni, hogy amikor jön az event, akkor kizárólag eventes dolgok essenek legendaryként, epicként stb.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
VoidXs
nagyúr
válasz Jinxb1rd #13984 üzenetére
Én már ebben sem vagyok biztos. Ha az olcsók felvásárlása ellen tettek, akkor a legendaryk gyűjtése ellen is. Például lehet, hogy az event legendary külön kategória, valószínűleg így is van, mert sokkal gyakrabban esik eventen értékes cucc. Valamelyik developer update-ben elhangzott, hogy nem akarják, hogy mindenki event skinekben rohangáljon.
[ Szerkesztve ]
-
-
saen
veterán
Erre megint tudok mondani egy okosat Ez is téma volt a hivatalos fórumon és anno Jeff Kaplan azt mondta rá, hogy az eventes drop rate teljesen más, mint a hagyományos és ha nem event legend-et nyitsz event-es dobozból az nem pech, mert nem eventes helyett nyitottad, hanem az csak egy bónusz amire van esélyed. Hogy ez pontosan mit jelent és hogy számolódik azt nem árulta el, de ez alapján nem feltétlen éri meg ezt sem megtenni.
-
VoidXs
nagyúr
WoW-ban minden ismert a loot rendszerről, valószínűleg ugyanazt emelték át, legalábbis még a változás előtt. Ott minden egyes tárgynak külön esélye volt, nem ritkaság alapján döntött. Most feltehetőleg a ritkaság és eventesség kiválasztására ugyanez van, aztán keres azok közül valamit, amid még nincs.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Az az Ana skin. Muszáj lesz azt kifarmolnom. Elsőre kidobta a Sombra-t, az is jó. De igazából szinte az összes tetszik megint.
-
P. úr
tag
Azért fáj nekik, mert elinflálódnak a skinek, ha mindenki megszerzi, és event végén abban rohangál. Sokkal kevesebben költenének lootboxra, mert úgyis tudnák, hogy az akció végére nagy valószínűséggel ki fog esni, akkor minek vegye meg a dobozt a kis fagylaltpénzéből. Másrészről meg nem lenne meg a játékosoknak sem az a különleges élmény, hogy egy viszonylag ritka skint birtokol. Már akinek ez számít.
-
oxox
addikt
ez a része igy van..nekem jelenleg csak eventes dolog esik (kék, szürke), mert ugye a nem eventesből minden megvan (voice, spry, victory póz). 11ládából eddig esett két epic tavalyi skin (zarya, lucio) 0 leg. ill. tegnap esett egy régi mcree epic emo talán (ez eddig a kakukktojás)..két cimbinek 7-8 ládából már két-két leg....kő-papir olló, de majd csak beindul (ha meg nem akkor is összetarháltam már annyit, hogy akár minden legendet megvegyem)
nyáron gondoltam, hogy jahh megveszem a nyári eventes dolgokat, és akkor majd legek potyognak orrba szájba, hát nem Saen-nek lett igaza, elkezdte duplázni a kékeket/szürkéket.
[ Szerkesztve ]
-
Joezyka
senior tag
nekem 'alap' doomfist leg skin esett az ajándék ládából
amúgy meg Lehet számolgatni ki mire mennyit akar költeni az event cuccaiért
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
pohár
félisten
nekem is egyszer dobott eddig legendary-t, az is egy sima Bastion skin, még csak nem is az eventes
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
oxox
addikt
válasz Joezyka #13994 üzenetére
ez pöpec, köszi ....mondjuk melóhelyen nem hasit, de otthon ráklikkelek
btw lehetséges, hogy 3sprayt csináltak idénre.???..victory is egyel kevesebb...nem erőltették meg magukat.
Pont ezt beszéltük tegnap cimbivel, csinálnának 6x ennyi skint, amit esély nincs kifarmolni, egyből megnövelné a bevételüket, és nem hisszük, hogy rengetem munkályukban van. (én mondjuk nem költök pixelkardra igazi pénzt, de cimbi pl venne is)ha jól számolom akkor idén van 6victory, 28 voice, 3spray +17icon. összesen: 54 / 4 ...az 13,5 persze hébe-hóba pénzt is dob...tehát 16-17 ládából kieshet az egész szezon szürke/kék tartalma? nemcsoda, hogy 11 láda után bedobta nekem azt a mcree non eventes akármit
Zalán - jövöhéten gépre vagyok osztva, kedd-szerdán reggel mehet a móka (irodát most kihagyhatod karácsony előtt ) ...tegyük gazdagabbá a karácsonyt
[ Szerkesztve ]
-
M^xx
aktív tag
-
pohár
félisten
nekem esténként van időm 4-5 menetre compon (ha épp nincs VR-os stream, amit vissza akarok nézni, akkor még több ), ha mind győzelem, akkor győzelem mind, akkor másfél szint meg is van, max még arcade-ben tudok farmolni még 2-t, egyet már lenyomtam ott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest