Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • daninet

    veterán

    Helló!
    Annó megcsináltam itthon a hálózatot netmegosztással egy rém egyszerű surecom EP4904 routerrel. Elkezdtem Appserv-el dolgozni és ahhoz hogy megmutassam a félkész weboldalakat az ip-mhez kapcsolódva meg lehetne nézni csak ott a router és ha kapcsolódnak a router admin felülete jön be.
    most ezt valahogy meg kellene oldani hogy ha a (8080-as portra van ezen a gépen belőve az apache) ip.ip.ip.ip:8080 címhez kapcsolódnak akkor ez a gép legyen az alapértelmezett a 8080 porthoz.
    Van egy Virtual Server menüpont ahol elméletileg pont ezeket lehet beállítani, meg is tettem 192.168.1.2-es géphez a 8080~8080 Both beállítással hozzárendeltem a portot.
    Így is a router jön be ha más nyitja meg (ebben haverom volt a segítségemre mert hát itthonról ugye működik)
    A router DHCP-re van beállítva és minden gépnek be van állítva egy IP tehát nem automatikusan kapják (192.168.1.2 192.168.1.3 stb.)
    A DMZ host beállítása is megfelelő lenne de valamiért inaktív a menüpontban a kapcsoló nem tudom milyen beállítás tenné aktívvá. A Surecom nevű nagyszerű taiwani cég (iróniával persze) egy teljesen új international weboldalt hozott létre és a régi nagyon jó supportal ellátott oldaluk eltünt ahol a fórumban többek között ezzel a routerrel is foglalkoztak. Az új oldalon 1évnél öregebb hardwer nem nagyon van.
    Az én basic tudásom ide már kevés ugyhogy szeretnék ezzel kapcsolatban segítséget kérni. Static IP-t kellene állítani, vagy valaki meg tudja mondani mitől inaktív a DMZ host??
    Így néz ki az admin felület hátha segít:
    [link]
    [link]
    :R :R :R :R

    Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

Új hozzászólás Aktív témák