-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedro78
senior tag
válasz Hegyirabló #7100 üzenetére
Anno en is igy jartam, akkor meg letezett magy ufsz, kabe ket perc alatt megoldotta nekem, 1-2 kerdest feltett es atrakta a jatekaimat egyikrol a masikra. Most nem tudom hogy megy de egy probat meger.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
-
dargelot
senior tag
válasz Hegyirabló #7100 üzenetére
Az atrakott jatek progress-e elveszik. Tehat ha a mostani accodat hozzarakod a regi acchoz akkor az uj acc mentesei, teljesitmenyei el fognak veszni. Nekem legutobb ezt irta a supp.
-
Hegyirabló
veterán
válasz dargelot #7103 üzenetére
Szia!
Ez még vállalható is, mert csak öt órám van benne a DAI-ban, sok dolgot nem oldottam még fel. A kérdés inkább az, nincs-e valami szankciója a dupla accountnak.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
dargelot
senior tag
válasz Hegyirabló #7104 üzenetére
Nincs, ha tudod bizonyitani h a tied akkor semmi gond. Nem anno a supp olyanakwt kerdetet h az utolso fel evben milyen orszagokbol logoltam be az accocra, miket vettem, nevem, titkos kerdes. Semmi extra. Át mondtam, hogy havrer keszitett egy accot nekem ajandekba es oda vett jatekot. Ezek utan mar ossze tudja vonni a supp az accokat. Persze magyar supp mar nincs, tehat marad az idegen nyelven valo chateles vagy telefonalas.
-
l.skywalker
félisten
Az előzetes hírek szerint, mai napon az Xbox Game Pass Ultimate és Xbox Game Pass for PC előfizetők is megkapják az EA Play-t. Részletekkel majd jövök amint lesz valami hivatalos. Az biztos, hogy nem az Xbox, hanem az EA alkalmazásból lesznek elérhetőek.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Norb79
őstag
válasz l.skywalker #7106 üzenetére
Kíváncsi leszek mi lesz ebből. Pl xbox acsikat megkapjuk e pc-n is.
-
Zebu
addikt
válasz l.skywalker #7108 üzenetére
Origin-t leszedtem, megelőlegeztem az EA play sikerét
-
Zebu
addikt
válasz l.skywalker #7110 üzenetére
jajj bocsánat. töröltem az origint, csak az ea desktop maradt
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Norb79
őstag
válasz l.skywalker #7114 üzenetére
Nem lep meg, amilyen állapotban van ez az EA desktop app, gondolom még heggeszteni kell rajta.
-
nagyúr
válasz l.skywalker #7114 üzenetére
Remek. Köszi az infót!
-
l.skywalker
félisten
válasz bulikavagyok #7116 üzenetére
Mondjuk konkrétan aznap kirakni, hogy mégsem jön csak jövőre, amikor már elérhetőnek kéne lennie érdekes egy stratégia. Ráadásul a 2021 elég tág tartomány.
-
Polllen
nagyúr
válasz l.skywalker #7117 üzenetére
Így. Elég gáz tőlük ez a kommunikáció. Mondjuk legalább használhatom az origint tovább
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
nagyúr
Szemét húzás.
-
batman91
őstag
Sziasztok!
Olyankor mi van amikor eltűnik egy régen vásárolt játék a fiókomról. Hiába kerestem a Battlefield 3-at a rejtett játékok között nincsen ott. De még az achievementei is eltűntek. A store-ban is azt mutatja, hogy vegyem meg. Viszont a prémiumot hozzá már megvettnek mutatja. Mi a fene ez? Próbáltam ki és be bejelentkezni, törölni az Origin cachet és újra is raktam a klienst. De ugyan az az eredménye, egyik sem használt. Nem jelentkezek be rossz fiókba, mert csak ez az egy van. Gondolom már csak a support maradt ugye? De hátha tud valaki valami okosságot.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
batman91
őstag
válasz batman91 #7124 üzenetére
Most beszéltem supportal live chat-en keresztül és arra jutott, hogy deaktiválták a játékot. Pedig már mikor vettem ezt, nem is tudom 2013-2014 és nem is játszottam vele az elmúlt években. Szóval érdekes a dolog. Elvileg kivizsgálják az ügyet és e-mail-ben értesítenek. Kíváncsi vagyok rá mire jutnak vele.
-
csaba951
veterán
válasz batman91 #7120 üzenetére
Szerintem: Igénybe vetted legalább egyszer az EA Play-t/EA Play Pro-t. Akár a fizetős, akár az ingyenes, kipróbálási változatot. Amikor ezek elindultak (akkor még EA Access volt a neve?), többen panaszkodtak ugyanerre. Amíg aktív volt az előfizetésük, addig nem volt semmi gond. Amikor meg lejárt, akkor nem tudtak játszani a korábban megvásárolt változattal sem.
Mindenképpen csak az ügyfélszolgálat tud neked segíteni.
-
batman91
őstag
válasz csaba951 #7127 üzenetére
Lehet hogy ez lehet a gond, mert egyszer amikor ingyenes volt ez az EA Access akkor kipróbáltam azt. De hát már nem is tudom, hogy mikor volt. Ez meg a mai napon történt, azóta hónapok teltek el. Mondjuk nem lepődnék meg rajta, az EA nagyon sokat baszakodik ezzel a szar kliensével és szolgáltatásaival.
-
batman91
őstag
válasz batman91 #7128 üzenetére
Kíváncsiságból felmentem battlelog-ra, megnézzem mi a helyzet a Battlefield 3-mal. Ott még megvan mindenem amit elértem, csak maga a játékot szedték le szerencsére. Kíváncsi vagyok, hogy mivel fogják megmagyarázni a deaktiválást.
-
Zebu
addikt
Egyik haver szerint valszleg a Sunburst attack miatt csúszik az egész. Makes sense....
-
Zebu
addikt
válasz l.skywalker #7134 üzenetére
Mindkettő: [link]
-
craftsman01
senior tag
Hali ,valaki tud segíten,nem tudom telepíteni az Origint mert ezt dobja ki/vcruntime140.dll/. Visual C++-t már próbáltam nem segített. Köszi.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
general
addikt
Helló!
Kb egy éve játszottam utoljára, most az ünnepek alatt megint szeretnék, de nem tudok bejelentkezni az Originbe, nem fogadja el a jelszót...
Próbálom a reset password-öt, de rohadtul nem küldenek az email címemre semmit. Mi a frászt lehet ilyenkor csinálni??A Battlefield 4-et szeretném feltenni, megvan a komplett dobozos játék is, csak épp már nincs DVD olvasó az új gépben... Szóval letöltés kéne Originen keresztül..
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz craftsman01 #7136 üzenetére
x64-84-t is tedd fel. Pont ma szívtam ezzel.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
general
addikt
válasz l.skywalker #7140 üzenetére
Uhh végül megoldódott, chaten segített egy xy, visszaállították az accountot. Minden megvan.
-
Zin
őstag
Üdv!Zsir új Win 10.
Az alkalmazás nem tudott megfelelően elindulni (Oxc000007b).
Direkt új win minden 1 éve nem tudok bf4,bf5,bf1-ezni...Mi a gond?░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
regener
veterán
Próbáld ki hogy felrakod a Visual C++ könyvtárakat ismét, itt egy zip amiben az exét futtatva végig felrakja őket sorban. Az összes eddigit tartalmazza, csak XP-n nem működik.
VisualCppRedist_AIO_x86_x64_40.zip -
N_A_S
veterán
Sziasztok!
winreinstall után valahogy felismertethető a Games mappám az Originnel, hogy ne kelljen mindent leszedni újra?
https://tinyurl.com/phnas
-
veterán
Igen, elvileg ha a beállításokban megadott helyen (Installs & Saves -> "Game library location") vannak, akkor felismeri őket magától. [link] (mondjuk ez a link a mozgatásról szól, de nagyjából ugyanaz történik neked is)
De ha mégse, akkor a "telepített" játékokra jobb klikk -> "Locate Game" és megmutatod neki a mappáját.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
ArsenalF
aktív tag
A Gamepass-ba bekerulesrol azota sincs semmi uj info?
-
l.skywalker
félisten
válasz ArsenalF #7148 üzenetére
Nincs. Teljes a csend. 2 hete ennyit írt egy EA Community Manager a fórumon:
"EA Play PC will be available as part of Game Pass Ultimate later this year."
-
Redneck
nagyúr
válasz l.skywalker #7149 üzenetére
Gyanúsan nagy a csend. Nem fogják ezek elkapkodni, még hónapokig, ha jól sejtem. A járvány miatt tudják jól, hogy aki tolni akarja a játékaikat, az befizet a Playre is külön.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 Mbit/s RJ45, DIN-
- Kingston A400 240GB SATA3 2,5" SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs