Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz samgar #27163 üzenetére

    Két jelszó tartozik a szinkronizáláshoz: az Opera Sync fiókhoz tartozó, ezt ismered a jelek szerint, valamint egy másik jelszó, amivel az adatokat tudják titkosítani a kliens oldalon (azaz nálad) úgy, hogy azt ők a szerveren nem tudják visszafejteni. Ez utóbbi jelszó pár verzióval ezelőtt jelent meg, korábban nem létezett, ha te ennél régebben állítottad be a szinkronizálást, akkor ilyen jelszavad nincsen. Ha beállítottad, és elfelejtetted, akkor az adataidnak annyi.

    Ha nem volt ilyen jelszó beállítva, akkor az Opera Sync webes felületen eléggé sok dolgot meg tudsz nézni, ha volt, akkor semmi sem fog látszódni. Emlékeim szerint* valahol lehet állítani, hogy szeretnéd-e ezt a második jelszót beállítani és használni, vagy sem.

    Hülye kérdés: üres jelszóval próbáltad?

    * én nem használom és nem is fogom használni a szinkronizálást, azonban egyszer egy üres profillal, egy üres androidos klienssel, két hordozható telepítéssel és egy eldobható email címmel kísérleteztem egy sort, de az már régen volt, ezért konkrétabban nem tudok fogalmazni

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák