- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz niklebi #16300 üzenetére
Valami pedig biztos nem jól van beállítva, esetleg egy régi beállítás maradt meg, mert nekem van egy USB módban telepített Operám, folyamatosan frissítgetem, és még azzal sincs ilyen bajom.
A PayPal-ra nem tudok mit mondani, az Opera fejlesztők sajnos direkt hagyják homályban az embert, több mindent jelenthet a hibaüzenet, amit kiír. Viszont ha bejelentkezel, ott már jó...
The only real valuable thing is intuition.
-
niklebi
senior tag
Nem használok proxit! Most annyit csináltam, hogy a Beállítások--->Biztonsági protokollok-nál bepipáltam a TLS1. és a TLS1,1 -et és azóta megnyitja az oldalakat. Igaz az Opera Addons oldalán nem ismerte fel,hogy Operával nyitottam meg az oldalt. Át volt állítva hogy IE-ként működjön. Na azt átállítottam Operára akkor meg más baja lett. Mindenáron frissíteni akar!
Már csak azzal mit csináljak, hogy ne zabálja a ramokat? Lehet az ok hogy SSD-én van a rendszer és nincs lapozó fájl?Szerk.: hol lehet engedélyezni a https kapcsolatot?
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Nem hinném h saját software-ja van. Firefox-al működik és Chrome-val is. Van java és flash is.
niklebi: [link] Volt régebben jobb fordító is Operához de már nincs fent, az automatikusan fordított mint Chrome.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
brd
nagyúr
válasz olivera88 #16307 üzenetére
Akkor még az lehet, hogy valami javascript, vagy hasonló technikával indítaná a java, vagy flash beépülőt, és azt Operánál valamiért nem teszi (pl. mert a weboldal készítője nem tudja, hogy melyik hack-jét kell használni az Operánál, mert nem ismeri, vagy nem érdekli ez a böngésző).
-
pethYeti
addikt
Opera alatt a touchpados görgetés miért ilyen rossz? Olyan érzékeny majd meg őrülök. Firefox finom görgetéssel sokkal kezelhetőbb.
-
dudika10
veterán
Üdv!
Google segítségét kértem először majd átfutottam az első hozzászólást, és keresőt is próbáltam, sikertelenül.
Szóval: hol találom a megnyitásra ideiglenesen letöltött fileokat (youtube videókat hova tölti le)?
Win7 + Opera 11.62Üdv!
DudikaProdipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
brd
nagyúr
válasz dudika10 #16311 üzenetére
Címsorba:
opera:config#UserPrefs|TemporaryDownloadDirectory
A youtube videokra: maga a flash a %temp%-be készít egy *.tmp nevű file-t, de sajnos az Opera a saját cache-ébe is elteszi ugyanezt ( ) a file-t (ill. korábban így volt, de már nem idegesít ez a probléma, mert megkerültem), más néven (lényegében ezért én ki is kapcsoltam a disk cache-t, így maga az Opera nem menti sehová). A YouTube-hoz amúgy szerintem ez a JS nélkülözhetetlen, és ez olyat is tud, hogy letöltheted vele a videokat.The only real valuable thing is intuition.
-
MODERÁTOR
Ahogy a kolléga is mondja, annyival egészíteném ki, hogy Opera Cache Viewer.
Ezt csak letöltöd, kicsomagolod, indítod az .exe-t, az megtalálja az összes cachelt elemet, ebből pedig kikeresheted a videót (vagy bármi mást).Ugyan nincs benne az első háromban, de a negyedik az jó találat.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
fatal`
titán
Szerintem YT-hez használd ezt a kieget: ExtendTube
-
dudika10
veterán
Köszönöm mindenkinek. Időközben megtaláltam én is a megfelelő programot, ami letölti nekem az FLV-t, bár ezt VideoCacheView névvel illették.
Ha más kérdez valamit, akkor a google első 3 találata biztos, hogy jó. Bezzeg ha magamnak keresek valamit, akkor 10 perc google se segít.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
AtHoS
nagyúr
Másnál is érdekes tüneteket okoz ennek az oldalnak a megnyitása opera 11.62-vel?
[link]Melóban is, itthon is, USB-s operával is ezeket tapasztaltam:
Maga a gyökér oldal kb 400MB-tal növeli az opera memória használatát, ami másodpercenként megugrik egy száz megával, majd vissza is csökken. Néha 200 megával nő és ugyanúgy vissza is csökken. És ezt a megugrást, visszacsökkenést játssza 2-3 másodperces periódusban. Ja i5 2500k prockót felvágja Turbó módba ás folyamatosan 25%-ra terheli. Görgetés is nagyon darabos.
A melóban lévő X2 240-es procit meg is eszi, alig lehet navigálni operában, míg nyitva az oldal. FF-el persze nem produkál ilyen jelenséget.
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
-
brd
nagyúr
Tudja valaki, hogyan lehet az extensionok automatikus frissítését kikapcsolni?
-
Predator2
addikt
hogy lehet kikapcsolni operában h írok a fórumba valahová és amikor frissítem az oldalt rögtön oda ugrik vissza (van amikor jól jön de sokszor nagyon idegesítő)
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
nagyúr
A fülek csoportosítását ki lehet kapcsolni?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Ayg0
senior tag
üdv
az opera nem jeleníti meg a captcha kódot ezen az oldalon, ergo lehetetlen adatot letölteni. valakinek ötlet, hogy miért nem?
amiket eddig kipróbáltam és haszontalannak bizonyultak:
- azonosítás más böngészőként
- kiterjesztések tiltása"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
Ayg0
senior tag
hogy/hol tudom megnézni?
hunfatal: passz! kiveszem az urlfiltert és megnézem anélkül is, de amúgy nem hiszem, hogy ott lenne a hiba.
[ Szerkesztve ]
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
MODERÁTOR
Mikor jelenik meg az Opera 12-es végleves verziója és mit kapunk az új böngészővel?
Köszönöm!20 éve a Prohardveren
-
Ayg0
senior tag
jelenleg nincs semmi amire rá tudném tenni (se cd, dvd, flash drive)
brd
ezt magyarul is lehetne? csak egy laikus vagyok.
az az érdekes, hogy máshol van captcha csak ezen az oldalon nincs pont ahol kellene... (murphy igazolja magát)meg függetlenül mégegy probléma: arra kényszerültem, hogy regisztráljak az arckönyre, de egyetlen képet se jelenít meg, semmit. még a saját fényképet se látom. tipp, hogy ez mitől lehet?
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
Ayg0
senior tag
kösz a tippet, bejött: opera hiba. 11.10 óta automatikus frissítés megy és gondolom az egyik alkalommal rosszul települt valami. mindkét probléma megoldódott, reinstall jön.
mégegyszer
-
Hunter2
addikt
miért van az hogy használom az operát és egy idő után megöli a gépet. 80-100%-ra terheli a procit és belassít mindent. Gyanús hogy az új verzióban elcsesztek valamit mert kb. 8 éve használok operát és eddig ilyen nem volt. Több gépen is ezt tapasztaltam.
-
MODERÁTOR
válasz Hunter2 #16345 üzenetére
Telepítsd fel az Operát USB módban, netezz azzal egy ideid és ha ott is produkálja, akkor valószínűleg a látogatott oldalak egyikével van valami gond. Sajnos sok olyan oldal van, amit Operára egyáltalán nem optimalizálnak.
Persze lehet rossz is az adott Opera verzió, de én ilyennel még nem találkoztam a legfrissebb buildnél.
Harrrr!!!!
-
Ayg0
senior tag
Ghostery beállítással kapcsolatban tudna segíteni valaki? Se eBay kiterjesztésből, se a mail fiókomba kapott értesítő levélben lévő hivatkozásból nem tudok a fenti oldalra ugrani, mert a Ghostery azonnal blokkol. Meg lehet kerülni valahogy az előbbi kiterjesztést vagy be lehet rakni valahogy ezt a kivételei közé?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest